Moda & Stil Çoğu kadın bundan giyiyor değil mi? nevarbundai Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bundan giyiyordur tabii. O kadar büyük olacak değil ya. Çoğu kadın bundan giyiyor değil mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu giyenler kendilerini belli ediyorlar zaten 0 1 Yorumla nevarbundai +1 yıl nasıl anlaşılıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok giymesinler ya nolur, daha fazla kandirmasinlar beni zaten anlamiyorum cahilim galiba dogalligi bulamayacagim heralde bu gidisle... 0 0 Yorumla
Gizemikosko Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bunu giyince çok belli ediyor 1 2 Yorumla nevarbundai +1 yıl nasıl? Yorumla Gizemikosko +1 yıl Gerçek gibi durmuyor yani Yorumla
secondd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu ne 1 3 Yorumla nevarbundai +1 yıl baksana popoyu kocaman gösteriyor Yorumla secondd +1 yıl Bimde gördüm ben bunu geçende xbdjcbsj kimsenin kullandığını düşünmüyorum 😄 Yorumla nevarbundai +1 yıl çok satılmayan ürün gelir mi sence bime :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İhtiyacım yok. Zaten dolgun. 0 5 Yorumla nevarbundai +1 yıl bundan giyiyorum desen ölür müsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatimda giymedim lise çağlarında bile kalçam büyüktü niye giyeyim sksjd Yorumla nevarbundai +1 yıl kıracak mısın ya beni? aslında popom küçük, bundan giyiyorum de hadi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hı aynen kanka tamam yeter ki sen tatmin ol Yorumla nevarbundai +1 yıl senin yazdıkların daha çok işe yarayan şeyler. fark ettiysen ben tersini istiyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu giyenler kendilerini belli ediyorlar zaten
nasıl anlaşılıyor
Yok giymesinler ya nolur, daha fazla kandirmasinlar beni zaten anlamiyorum cahilim galiba dogalligi bulamayacagim heralde bu gidisle...
giymiyorum
Bunu giyince çok belli ediyor
nasıl?
Gerçek gibi durmuyor yani
Bu ne
baksana popoyu kocaman gösteriyor
Bimde gördüm ben bunu geçende xbdjcbsj kimsenin kullandığını düşünmüyorum 😄
çok satılmayan ürün gelir mi sence bime :D
Üzücü
İhtiyacım yok. Zaten dolgun.
bundan giyiyorum desen ölür müsün
Hayatimda giymedim lise çağlarında bile kalçam büyüktü niye giyeyim sksjd
kıracak mısın ya beni? aslında popom küçük, bundan giyiyorum de hadi.
Hı aynen kanka tamam yeter ki sen tatmin ol
senin yazdıkların daha çok işe yarayan şeyler. fark ettiysen ben tersini istiyorum.
giyen gördüm