AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlgi odağı olmak
Kadnsı hissetmek
Gitmek istedgmz ve kendimize yakstrdgmiz icn başka soru?
Giymek
Şeyda giyersen bakarlar sana beyaz tenli kiza yakışır
Bakmak isteyen bahane bulur zaten etekmis turbanmis farketmez onlara
Ani gelişen halay filan olursa, çıkarıp mendil diye sallamak için. Bu nasıl soru la
Erkeklere göstermek için bakınca da biz sapik oluyoz
Gerçekten bunu soracak durumda miyiz
Arapların sayısı artınca mini etek sorgulanmaya başlandı.
Mini etek giyiyorsun belli
Sadece güzel görünüyor amacı yok, Sen sort giyince beyaz atletli dolaşınca kimse amacib ne demiyor çünkü erkeksin, kızlar ne giyse ilgi için düşünülür oysa sadece sıcak a.. Q
Sen erkekle bir misin?
Evet ikimiz de insanız vücudumuz var falan hani ve sıcakta açık giyinebilirim çünkü pantolon beni boğuyor
Ne demek istiyorsun?
Bunu yaratan kim sizin gibi cahil erkekler işte
Mini etek giyen bir kadınla sevişmek mi istiyorsun? Neden?
Hemcinsleri arasında rekabet için.
Estetik açıdan güzel görünmek için.
Hava sıcak giyebilir
Bende don atlet gezeyim o zaman kardeş izmirdeyim
Gez
Hipergami
Alakası yok. Teşhir desen neyse
@Hayalet83 teşhir ne alaka hipergamik kadın hareketi bu dışarıdaki alfalara kendini seçtirme çabası diğer kadınlar ile rekabet yani o alfayi kazanmak için bu evrimsel süreçte böyle gelişmiş senin bilinç altında durum bu sen istesen de istemesen de kabul etsen de etmesen de durum bu evrimsel biyoloji bu
Mini etekle alakası yok. Kendinden statü üstünlüğünü kabul edip ona göre birini bulmak için mini etek amaç ya da araç olamaz. Bu çok basitlik. Giziğin çok düzgündür bacaklarında. Güzel bir etek giyersin ve estetik açıdan hoş görünür. Bu genel bir stil. Moda gibi. Ancak iç çamaşırını gösterecek seviye dersen bu teşhirdir. Cinseldir. Ne alfa ne beta direk bacak arasına hitap eder. Ona karşıyım bende.
@Hayalet83 evrimsel süreçte erkek kadını seçerken doğurganlık özelliğine bakar bu da büyük kalça ve göğüs olaraq karşımıza çıkar yapılan araştırmalar da bunu destekler nitelikte girip bakabilirsin bu çalışmalar the rational male kitabında da yayınlanmıştir
Kadınlar da seçilmek için cinsel uzuvlarını belli edici şeyler giyerler kadınlar biz kendimiz için giyiyoruz deseler de bilinç altında böyle giyinmeye programlanmislar o yüzden böyle giyinince iyi hissediyorlar
birkere evrimsel modellemeler bir teoriden ibaret. her yazılan kitabın gerçekliğine bakmak lazım. sen bu modellemelere bakabilir inanabilirsin. bunu inanmama beni sahil, inanman seni aydın yapmaz. Önce evrimi kanıtlayın. sonra konuşalım. Ayrıca ben neyi giyinirken ne hissettiğimi bir karşı cinsten daha iyi bilirim. Kolay gelsin.
@Hayalet83 bilimsel çalışmalar benj destekliyor ama seninkiler bilimsel değil
bilimsel kanıtın olduğunda konuşalım. kanıt göstermediğin sürece evrim diye bir şey sadece uydurma bir beklentidir.
@Hayalet83 ilkokul mezunu musun bilimi red eden ilk defa görüyorum bide tartışıyor hsgsg
kendi inancına inanmayanları dışlayan bağnaz zihniyetle bilim olmaz. Sanırım evrimcilerin genel felsefesi. Evet senin yanında ilkokul mezunu olabilirim. Çünkü okudukların seni bilim adı altında yalan bir dünyaya sürüklüyor ve farkında değilsin.
@Hayalet83 neyse altı boş fikirlere uyuyorsun bana bağnaz diyorsun benim sana sunduğum veriler bilimsel veriler.
Seninki ise tamamen birinin düşüncesi
sende o durumu yaşayana değil, kendince uydurana ve bunu bilim diye sunana inanmaya devam et.
@Hayalet83 dünya da bilim nasıl ilerliyor bilmiyorsun herhalde herkes kafasına uydurguna bilim denmiyor bilimsel çalışmalar sonucunda tüm bilim camiasında kabul görüyor. ikincisi diyelim ki bunu bilim diye sunuyor ozaman bilimsel verileri yoktur bilim olarak kimse kabul etmez. dediğim şeyler tüm bilim camiası tarafından onaylanmış veriler okulda öğrendiğin bilgiler nasılsa bu öyle bilimsel çalışmalar ile doğruluğu kanıtlanmış ha bilime inanmazsınız orası ayrı ozman telefon da kullanma okula da gitme hepsi bilimin ortaya çıkarttığı ürünler
1) Kitabın yazarı bir youtuber. Bilim adamı değil. Bir yazar diye geçiyor. Eğitimi bilim adamı kimliği yok ama kitabı bilimsel. :))))))))))))))))))))))))))))))))
2) Tamamen erkek egosu üzerine.
madem bilimsel, bilimsel deney ve sonuçlarıyla alakalı açıklamalar bekliyorum.
@Hayalet83 birincisi YouTuber olması ne alaka adam psikolog ikincisi sunduğu verilerin hepsi bilimsel makaleler le desteklenmiş veriler üçüncüsü erkek egosu ile neyi meraq ediyorsun açıklayım
Bu arkadaşın bu kitabının bilimsel kimliğini sorgulamıyorsun bile. adam psikolog diyorsun. referans dökümanları paylaşır mısın? yazdığı kitap bilimsel diyorsun. Makaleleri nelerdir? yangi bilim kurulunca yayınlanmıştır? Bir kitap görüş ve yorum içerebilir ama bilimsellik farklı. Ayrıca, EVRİM insanın anladığı manada zamanla kendiliğinden gelişen bir olgu değil.
@Hayalet83 sana makale atacağım
Tamam
Bekle
web.archive.org/.../...msel-acdan-cekici-kadn.html
www.tandfonline.com/.../00224499809551914
web.archive.org/.../00224499809551914
web.archive.org/.../...human-mating-strategies.pdf
Hahahaha. Bana bilimsel ders verene bak. İnternette web açılmayan web sitesine yönlendiriyor. Yazma artık. bye bye.:))))))))))))))))))))))))))))
web.archive.org/.../2007-06914-013
Ben bir tane bile bu adamın yazdığı makale göremedim. yapma artık. uğraşmak istemiyorum.
@Hayalet83 gayet de açılıyor İngilizcen yoksa bilemem tabi
Türkçe yapabiliyorsun meraq etme utanma İngilizcen yok diye
Bide açılmıyor diyo svsvvd
Manüplasyon yapıyorsunuz. EVRİM bu kadar teşekkürler.
@Hayalet83 neyse bilim bilmeyen le çok bile tartıştım ne demiş Gazali cahille tartışma çünkü hiç galip gelmedim
Manüplasyonla, aşağılamayla devam edin siz. Klasik Chp, alevi ve ateist zihniyeti. Yayın soruyoruz. Başka başka yayınları gönderio adamın kitabımı öne sürüyorsun. Çünkü nasılsa okumazlar diyorsun. Asıl cehalet bu. Kendisi gibi düşğnmeyeni uzak tıtmak. sizin zihniyetiniz bu.