İyi tamam acın bi yerlerinizii karısmıyorum :)
Kızlar neden mini etek giyer?
İyi tamam acın bi yerlerinizii karısmıyorum :)
erkeler baklava gibi karın kası yaptıklarında kışın bile denize girip bir gösteri hevesinde oluyorlarsa,kadınlarınki de aynı mantık.her cins sahip olduklarını sergilemekten hoşlanır kanaatimce.bunun yanında hayatıma giren hatunlardan birine "boxer" boyundaki eteklerinden rahatsız olduğumu söylediğimde bana "bu yaşta giymicem de ne zaman giycem" demişti.merchandising gibi bir şey,maksat ürünü doğru ve güzel sergilemek yani.
Hahahaha
Mini etek... Sonra efendim şu kot pantolonların dapdarı var ne onların ismi işte onlardan... Üstlerinede body giyiyorlar efendime söyleyeyim ayıp yani göğüsleri çok belli oluyor. Sonra dekolteler vs vs vs vs vs vs. Gözümü kapatıp gitmek istiyorum fakat mümkün değil önümü göremiyorum. Yere bakarak gidiyorum artık yolda.. Ben milletin orasını burasını görmek zorunda mıyım?
Degilsin tabi bakma sen anneem bakma onlara :D
Bacaklar güzeldir, vücut güzeldir, hatunda güzeldir, zaten ilgi görüyodur, daha fazla ilgi maynağı olmak istiyordur :)) Benim de hoşuma gitmeyen görüntüdür, sonra erkekler niye böyle niye çapkın deriz, eh böyle hatunlar olursa ben bile bakıyorum karşı cins nasıl bakmasın :))
hahaha kanka yav gülecem yoktau valla kankacım çarşıda gördüm birz önce onlardan hem iğreniyorum bizleri düşürdükleri haller için hemde bakıyorum biraz sen bile bakıyormuşsun :D
Bu samimi ve güzel cevap bence en ,iyisi soru benim olsa tak en iyi cevap veriridim +1 canım kankam ...
saol kanka :))
hahahh :D
yüzü güzel olmayınca bacak yada baska yerleri acıyorlar.. napsınlar iste yazıkkk
Kıyamet yaklasıyoo..
Cevap
29Cevap
Kızların cogu dikkat cekmek icin mini giyerler. Kış aylarında da cok az kızın mini etek hatta hic giymedigini bilirsiniz. Yaz aylarında ise en fazla dikkati cekip erkeklerin onlara bakıp hoşlanacaklarını düşünürler. Bir nevi cinsel onjeyi kullanarak erkek tavlama taktigi işte.
Herkes icin gecerli degil üstünüze alınmayın
Fiziği güzel olanlar kendilerine yakıştırdıkları için giyiyor .. Ancak her fiziği güzel olan ve aynı zamanda mini etek giyen için bu genellemeyi yapmak pek doğru olmaz ,nitekim dikkat çekmek için de aşırı mini giyenler olabiliyor.Ancak ister kendilerine yakıştırdıkları için isterse erkeklerin ilgisini üzerinde toplamak istedikleri için olsun bu giyenlerin tercihidir ,saygı duyulmalıdır.
yes canım
Yakıştıran, taşımasını bilen, adabıyla giyen herkese yakışıyor.. Tercihleri o yönde demek ki seviyorlar, yargılamam..
Benimm konum adabını bilmeyenler iste.. +1
Olayın yüzle felan alakası yok birebir dikkat çekme amaçlı.Hani kendim için giyiniyorum olayıda saçmadır.Böyle kişilere "Seni güzel gösteren beynin değil bacaklarınsa sana acıyorum" denmeli.
+1
Herkes kendini güzel görmek istiyor biri başörtüsüne özeniyor, biri saçına, biri tırnaklarına kadınların doğasında var :)
+1 yaptıım
Aslında bu sorunun cevabı biz bayanız ondan...millet sapıksa biz ne yapabiliriz...bizim toplumun az gelişmişliği...bayan vucudu çekicidir...ama sapıklığa yol açacak kadar kullanılması bizim ülkede sadece... yurt dışındaki bayanlara bakarsanız...onların durumuyla bizim durum hayli farklı..
bende çok kısa miniye karşıyım ama bu vucut bize verildiyse...sergilemek amaç olmamalı...
kısacası mini ne kadar miniyse..sapılık okadar maksidir...
durumunuza göre giyinin bence...
sormayın bu gün metrobüs hattında bir bayan gördüm nini nin altına bişide giymemiş malzeme meyda idi bana kızmayın baktım diye çünkü herkez bakıyor ve şeytan zorluyor nefsime hakim olamadım keşke giymeseler aslında o kadınla yatmış kadar günahı varmış ... işimiz ölünce çok zor...
Giyilsin ama adabıyla giyilsin..
yani çookk aferdesin bacım kilot bile yoktu hani tay giysin mini etek giysin ama değin gibi abartmasın..
Bazıları da baska taraflarıyla dikkat cekmek istiyo..
aynen tbrk ederim
aslinda her kes mini giyen kizlara catlakca kotu bakarlar ama yuh ya deliler onlar mini giymek terbiyesizlik filan degil kiza yakisiosa giye bilir tabikide :P
Bende diyorum yakısıyosa giyilsin ama mini eteklikteen cıkılıyo bi taraflar resmen gösteriliyo..
imamın biri cemaatte kızlarjnıza kot pantolon mini etek giydirmeyin bak öbür arafta yanarsınız diye vaazlar veriyomuş.Cemaatta iyi de hocam senin kızlarından giyiyor demiş.Hoca da ama kızlarıma da çok yakışıyor ya ben ne yapayım demiş :)))cavıbı bu işte.seksi göründükleri için.ve bacakalrına güvendikleri için.
şikayetçi değilim..ha niye giydiğide önemli değil..fakat birlikte olduğum bayanlardan özellikle ister,m yanımdayken mini giymelerini.kırmazlar sağolsunlar..kadın dediğin gönlünü hoş edip göz zevkine hitap etmeli..
Bazısı var bacaklarına güvenir . Giyiyim de millet bi hatun görsün oh oh falan diyen de var :) değişiklik olsun veya normal sebeplerden dolayı giyenlerde var . yani mini etek giymek yasak değil .
Yasak degil ewet ama görüyorum ki cok fena abartılmııs afedersin ama kıclarında resmen ya..
İşte ilk iki cümlem onu öyle giyenlere geliyo zaten :) bazılarının niyeti belli . yoksa giyen dizin az üstünde de giyer cinsel bölgenin az altında da . zihniyet meselesi yani
Kendi için giyer illa bir ayıp aramanın mantığı yok. tabii bunu teşhircilik seviyesine taşımadıkça. ayrıca soru sorma bahanesiyle "kaşar" damgası yapıştırmaya çalışmıştım aptal değiliz git kezbanlığını evinde yaşa kendine de kezbanlığına yaraşır bir keko bul. rahatlarsın.
isteyen istediğini giysin kardeşim, kimse kimseden sorumlu değil kimseyi ilgilendirmez. karşıdakinin tercihi yani ayrıca sen bacağa bakıyorsan hep orası senin için ön planda olacaktır hani, sana karşı bir şey söylemiyorum yanlış anlama
Teşhircilik.. Cinsel obje kullanımı.. Kendini sergileme... Cehennemde yer ayırtma... sayamayacağım bir sürü zarar. Yararı da hiç yok... Giymesinler bence...
ztn snaneki gyer gyer yakışıosa sn de giy milletin derdi sni mi gerdi sn msn kıyamet kurtarıcısı:D
hahahaha ameleciik senii :)
Ben yazmadım sana kardesm yazms k.b
hahahah güldüüüm :)
sanırım yüzüne güvenmeyen kızlar vucudu güzel olur genelinin onlarda yüzde olmasada vucudunu ön plana çıkarıyorlar o yuzden kısa giyiniyorlar diye düşünmeye başladım artık.
Sexi görünmek için bacakları güzelse sergilemek için karşı cinsi tahrik edip cehennemde yerini ayırmak için, ya da tahrik oluyorsa acilen bir erkek bulmak için...
İsterim ki giymesinler;ama dinlemiyorlar işte...
onu size sormak lazım
erkekleri tahrik edin ondan sonrada kalkın beni taciz etti diyin
nefis bu nefis.herkes bir olmaz.insanın sabrı da bir yere kadar
kısacık etek giyme yada dar pantalon giymenin tek amacı var : karşısındakini tahrik etmek,kendine baktırmak,beğenilmek
mini eteği giyiyorsan sonuçlarına katlanırsın kardeş.kendi düşen ağlamaz.sonra caz yapmayın...
sus len..
herkesin giydiğine kimse karışamaz diye meşhur bi söz vardır bilir misin :D
Nedenn gizli sekeriiimm utancak bisey yokk gizliii olmasanaa..
mini eteğe karşıyım çünkü artık seninde dedğin gibi cıvıttılar o nasıl bi boydur ya okadar kısa giyinirmi insan utanır.
kaş'-ı kiramın öküzlük nevinden mütecavizane nazarlarını celbetmek içün.
hic bisey anlamadım yorumdan..
çok şey anlatıo bu yorum sol abi yi anlaıdım ben :D
bacaklarında kıl olmadığı için seksi hava katıyor birde o yüzden birde yanma durumu var tabi üzerine ilave olarak
o zaman
kızlara etek erkeklere v-tec yakışır
bi honda nasip ederse allah kırmızı ışıkta ilk gördüğüm etekli kıza bu lafı atıcam :D
+++++++
Cevao halk dilinde "kumas yetmedigi icin":D:D:::D:D:D
bacağına güveniyordur ve yakıştığını düşünüyordur giyiyordur :|
nbr güzel çoraplı arkadaşım D:
nolsun işte :|
Coraplarını yesiinlerr :D
erkeklerin ilgisini çekmeyi seviyorlar.bu da erkeklerin ilgisini çekiyor zaten.amaçlarına kısa yoldan ulaşmış oluyorlar birazda.bir kısmı güzel göründüğü için giyiyor da olabilir
Kimisi dikkat çekmek için kimiside fiziği güzel olup kendini beğendiği için.
Bizim sınıfda bir kız var hem kalçası kocaman hemde mini etek giymiş karşı cinsden tiksindiriyorlar ya. Fiziği güzel olan giysin şşunuu
Güzeldir, yakışıyordur. Tombullar giyemiyorlar diye çemkiriyorlar bazen ):
Tombul degilim cok sükür :)
Rüzgada uçsun da abazanlar bir ziyafet yapsın diye değil elbette bir havası var.
sus len ne demek ?!.
terbiyeni takın
daha büyüyememişsin anlaşılan...
ilgı cekmeyı sevıyorlar işin garıbı ılgılenen oluncada kızıyorlar:)
Fizigine güvenen bayanlar giyer mini etegi ;) ben giymem pek cünkü jean pantolon düskünüyüm :D
bacakları güzel olan giysin, estetik duruyor ve çok yakışıyor. Cevap: yakıştığı için
Hadi giydiler diyelim. Bir de oturup kalkarken sürekli aşağı doğru çekiştirip bacaklarını niye büzüyorlar anlamadım.
çıplaklık medeniyetse hayvanlar insanlardan daha medeniyetli o zaman.
Teşhircilik olabilir mi ?
solaryuma verdikleri para boşa gitmesin diye
Solariuma sadece kızlar girmiyo kii erkeklerde giriyo ..
Uzun etek almaya paralari yetmemis de ondan :pp
Harbiden öyle ya etekler pahalıı :)
bacakları güzeldir belkii
sen kıskanclıktan çatla diye
açılmak güzel midir?
nasıl algıladığına göre değişir.
Ben ne catlıycaam bee 90 60 90 nımm hahahah :D
buradaki sen aslında sen değilsin o ya da ben farketmez diğer kızlar yani :)
ok canım
bay canım
öptüm
hıhı
değer yargıları buna müsait olduğu için
Ben burdayım diye sessizce çığlık atıyor :D
Bacaklarim guzel giyiyorum.Pisman degilim.
bacak show.kizlarin bu ic savasi
bilmem ben bir neden bulamadım giymesinler diye..
neden pantolon giyiyorsa ondan mini etek giyer...
Pantolonla mini etek cok farklı seyler..
ghhahah polat güldüüm
gösterip vermemek için.
tek sebebi dikkat cekmek istegi
Bilmiyorum ki .s
rahat olduklarını göstermek için
giysinler iyi olur.
özgürüz çünkü canım sen pek anlayamadın sanırım
hahahah özgürsün diyee cıplak gez o zamann cannıım :)
Gezzz sekeriim gezme mi dioruuummm :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar