Moda & Stil Kızlar Mayo İle Uyumanın Sakıncası var mı Sağlık veya Fiziksel açıdan? 12kaya71 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mayo var öyle kullanacam içlik amaçlı ama Sorun olur mu Sağlık veya Başka şeylerden dolayı? Kızlar Mayo İle Uyumanın Sakıncası var mı Sağlık veya Fiziksel açıdan? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir kere çok rahatsız eder ayıptır söylemesi giyme daha iyi 0 3 Yorumla 12kaya71 +1 yıl Yok ayıp değilde normaldede kullanırım ama devamlı giysem sorun olur mu bilmiyorum Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ya rahatsız eder :D ben farklı anladım sory Yorumla 12kaya71 +1 yıl Yok etmiyor zaten Bir beden büyük bu arkadaşım verdi birkeren giymişdi aslında güzelde çıtçıtlı değil pek engeli yok ama kullanıyorum gündelik olarak Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Elbette var o kumaş güncel kullanılsaydı ismi mayo olmaz dı bilmem anlatabildim mi 0 1 Yorumla 12kaya71 +1 yıl Evet. Haklısın. Ama gündelik olarak 2 gün kullandım bir sorun olmadı ama uyurken yaparmı bilmiyorum çünkü hem külot hem atlet tarzı Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çok rahat bence sportif 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Sorun olmaz da bir geceden 0 1 Yorumla 12kaya71 +1 yıl Normalde hergün giyiyorum belirli sattlerde ama uyurken denemedim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bir kere çok rahatsız eder ayıptır söylemesi giyme daha iyi
Yok ayıp değilde normaldede kullanırım ama devamlı giysem sorun olur mu bilmiyorum
Ya rahatsız eder :D ben farklı anladım sory
Yok etmiyor zaten Bir beden büyük bu arkadaşım verdi birkeren giymişdi aslında güzelde çıtçıtlı değil pek engeli yok ama kullanıyorum gündelik olarak
Elbette var o kumaş güncel kullanılsaydı ismi mayo olmaz dı bilmem anlatabildim mi
Evet. Haklısın. Ama gündelik olarak 2 gün kullandım bir sorun olmadı ama uyurken yaparmı bilmiyorum çünkü hem külot hem atlet tarzı
Çok rahat bence sportif
Sorun olmaz da bir geceden
Normalde hergün giyiyorum belirli sattlerde ama uyurken denemedim