🍮༘⋆𖦹𓇗๋࣭ ⭑⚝ִ ࣪⋆˖°🌿
Yaldızlı elbiseyle ayda
Çiçekli elbiseyle çiçekler arasında
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🍮༘⋆𖦹𓇗๋࣭ ⭑⚝ִ ࣪⋆˖°🌿
simli yaldızlı parıltılı elbisen ile bal kabağından olan at araban ile birlikte balıya gidip yakışıklı prensi kendine aşık edip merdivenlerden hızla inerken seni bulması için bir nişana şeklinde ayakkabını düşürmelisin ve ülkede o ayakkabı ölçüsü sadece sende olduğu için prens seni simandan değil ama sadece ayakkabından sen olduğunu anlamalı ve seni kraliçe yapmalı sarayına 😌😌
Yaa ama ben bu yoruma kalbimi bıraktım ❤️🌿 bu kadar tatlı bir peri masalına anakarakter yaptığınız için çok teşekkür ederim.. Eig 😌
ne demek tatlım 😌 baloya yazmak istersen balıya ve nişane yazmak isterken nişana yazmam dışında bir sorun yok😀
ahahaha klavye azizliği diyoruz bende de sık sık olur 😂
valla öyle olmuş 😂 ama hep aklımdadır ya bu cindrella koşarken ayakkabısı camdan ise nasıl kırılıp faciaya dünüşmüyor ve prens nasıl kadını tanımıyor yüzünden görüntüsünden ama bi ayakkabıdan o olduğuna emin oluyor ve ülkede sadece o kızın ayak numarası nasıl tek oluyor
valla ön yargılarım depreşiyo hep ya yıllardır bunu düşünüyorum çok derin düşünmemeliyim bence 😂
Bence cindrellanın cam ayakkabışarı çakmaydı gerçek olsa kırılır canım 😂😂 veee acı gerçek prensin ayak fetişçisi olması yönünde yorumlanabilir
o zaman neden o ayakkabı sadece cindirellaya oluyor 😂 Dünyaya düşen tek ayak tanesi o mu 😂 belki de ayakkabı temperli cam kırılmaz yani olabilir 😂
Çocukluğumuzun çoğu hikayesinde olduğu gibi biraz saçmalamış bence en az kırmızı başlıklı kızdaki avcının büyükanneyi kurtun karnından tek parça halinde çıkarması kadar saçma 😂
ahahahahah gerçekten doğru ama ben cindirellayı çok izlerdim ondan buna takılmışım demek ki 😂
Cindrellayı cdsinden izlemiştim güzel zamanlardı 😌
bende de cdsi vardı işte izler dururdum 😀
Aaa tek değilmişim ama bizdeki cd ingilizceydi annem ingilizcemi geliştirsin diye almıştı o zamanlar çekingen bir çocuktum bi de daha kendimi türkçe ifade edemiyodum ama işte... Snfşdjxmv
bizde ki türkçeydi 😀 bana neden yapmamışlar bu yöntemi o zaman sular seller gibi yabancı dilim olurdu kıskandım seni 😀
Yaa anlamada pek sıkıntım yok da konuşmada telafuzzum kem küm- 😅
Dil her zaman geliştirilebilir bu arada merak etmeyin 🌸
Marsta uyu 😅
Yok sen uyucan ay benim
Marsı isteseydin marsi sırtlamış götürüyordum 😂
Sen sus bezelye djff
Bak bezelye bu soruda türedi sjfldj Bugün bir dövme yaptırmak zorunda kalsaydın ne yaptırırdın? ↗
Mazi djdndd
Teşekkürleeers
Cevap
11Cevap
Yaldızlı elbiseyle ayda bence güzelmiş iyi geceler :)
Yaldızlı elbiseyle ayda yatmak kulağa hoş geldi.
Çiçekli elbiseyle git çiçek bahçesine. Gülü seven dikenine katlansın
kimse sorunun tatlılığından anlamamış
ayda uyu :D
Normal don atletle yatakta uyu, böyle fantezilere gerek yok hiç asdjdk
Yaldızlı elbiseyle ayda
Ayda uyunmaz ya eser oralar, çiçeklerle uyu sen.
Üşürsün. 😂
Ben de kesinlikle. 😂
Kız gecesiiii. 😂
Yaldızlı elbiseyle ayda uyumak daha hoş geldi
Bence senin birkaç ay bakırköyde uyumaya daha çok ihtiyacın var
Yaldızlı elbiseyle ayda ✨
Yorumlardakiler bizi Bakırköy’e göndermeyecekse elbette isterimm ahahdjd
Evet evet bence de, biz bakmayalım onlar. Bu arada çiçek tarlası da hiç fena olmaz 😌🌸
Çiçek tarlası. d
Bakırköylü diğiliz ya yalnız gayet güzel fikir jfksckfm (iyi ki değiliz dedim. d)
Hiç düşünemiyorum kfjkf
Yaldızlı elbiseyle ayda
Yaldızlı elbisemle ay👍
Aya ilk ayak basan Türk olabilirsin :)
Çiçekli elbiseyle çiçekler arasında
Çiçek tarlasında uyu
Ay da uyu
Birincisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar