Açık giyinmeyi sevmiyorum ama yaz ayındayız mecbur içime rahat bi crop falan giyip üstümü kapatscağım bi şey önerin
Bu sıcakta Kot ceket kullanmaktan kelle paçaya döndüm
Açık giyinmeyi sevmiyorum ama yaz ayındayız mecbur içime rahat bi crop falan giyip üstümü kapatscağım bi şey önerin
Bu sıcakta Kot ceket kullanmaktan kelle paçaya döndüm
Tabii, yaz aylarında rahat ve hafif bir şekilde giyinmek önemlidir. İşte sıcak havalarda giyebileceğiniz alternatiflerden bazıları:
1. **Şifon veya Hafif Kumaş Ceketler:** Pamuklu, keten veya şifon gibi hafif kumaşlardan yapılmış ince ceketler tercih edebilirsiniz. Bu tür ceketler hava akışına izin verir ve serin kalmanıza yardımcı olabilir.
2. **Şal veya Yelek:** İnce bir şal veya hafif bir yelek de üstünüzü kapatarak rahatça giyinebilmeniz için iyi bir seçenektir. Farklı renk ve desen seçenekleri ile tarzınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz.
3. **Bomber Ceket:** İnce ve hafif bir bomber ceket, hem tarzınıza uygun hem de rahat bir seçenektir. Pamuklu veya naylon gibi malzemelerden yapılan modeller tercih edilebilir.
4. **Tişört Ceketleri:** Hafif tişört ceketleri, şort veya eteklerle kombinleyerek rahat bir stil oluşturabilirsiniz. Kapüşonlu veya kapüşonsuz modeller arasından seçim yapabilirsiniz.
5. **Bol Kollu Bluz veya Gömlek:** Geniş kollu ve rahat kesimli bir bluz veya gömlek, üstünüzü rahatça kapatarak sıcak havalarda da serin kalmanızı sağlayabilir.
6. **Cropped Uzun Kollu Üstler:** İnce uzun kollu ve crop kesimli üstler, hem tarzınızı yansıtırken hem de serin kalmayı sağlar.
7. **Hafif Kapşonlu Hırkalar:** Kapşonlu hafif hırkalar, sıcakta da başınızı hafifçe örterek güneşten korunmanıza yardımcı olabilir.
8. **Hafif Kumaş Şort veya Etekler:** Üstünüze giydiğiniz hafif bir üst ile birlikte hafif kumaş şort veya etekler, hem rahat hem de serin bir kombin oluşturabilir.
Bu öneriler arasından tarzınıza ve tercihlerinize en uygun olanı seçerek, yaz aylarında serin ve rahat bir şekilde giyinebilirsiniz.
Allah senden razı olsun 🤭😄💗❤️❤️❤️🙏
amin cümlemizden
Cevap
3Cevap
Bol bi örtü iyi gelir serin tutar emin olun bi deneyin farkı göreceksiniz
Sütyen giyme sende. Tshirt gömlek giy
Oldu uçları belli olunce gelen pişmanlık
Dediğimi anlamadın crop zaten sütyen ikisi aynı şey. Onları giyme dedim
Ben crop altına südyen giyiyorum aynı şey değil. Südyene benzer crop giymiyorum
Bence öyle. Kolay gelsin
Kimseyle derdim yok
Tül bolerolar var