Oje süren kızlar sizi çekiyor mu? Hoşunuza gidiyorsa hangi renkler daha güzel duruyor sizce? kırmızı ojePembe oje size ne düşündürür? Kırmızı oje süren kızlar hakkında ne düşünürsünüz?
evet oje süren kızlar çok çekici geliyor bana. özellikle de ayaklarınıza oje sürmeniz ve mümkün olduğunca açık ayakkabı ve sandeletler ile bu güzelliği sergilemeniz aklımızı başımızdan alıyor.
aslında kız ve oje kavramlarını ayrı ayrı düşünemiyorum yani bir kızın ellerinin ve ayaklarının ojeli olması onun doğal günlük hali olmalı; çünkü bu ojeler dişiliğinizi ifade edişinizin de sesiz çığlıkları aynı zamanda. üstelik ojeler erkekleri etkileme, beğenilme ve dikkat çekme sanatının da temel unsuru. ojeli el ve ayaklarınızın erkekler üzerindeki güçlü etkisini biliyor olsanız her gün yüzünüzü yıkadığınız gibi günlük olarak oje yenileme seansları yapardınız.
erkek olduğum için oje yenileme işinin ne kadar zahmetli olduğunu bilmediğimi düşünmeyin. eşim her gün ya da gün aşırı ojelerini değiştiriyor ve evet zahmetli uzun bir süreç lakin buna değecek kadar beğeni ve takdir kazanıyorsunuz..
aslında oje sürmek ya da sürmemek çoğu kızımızın zannettiği gibi basit bir detay tercih değil. ojeler bir erkek ile karşılaştığınızda ilk izlenimin oluştuğu kritik saniyeler içinde onun dikkat, beğeni ve ilgisini toplayabilmenizin altın anahtarlarından biri. bu sıcak bir gülücük gibi karşı cinsi etkileme sanatının sırlarından da biri.
lütfen ojeleri de sadece elleriniz için değil özellikle yaz aylarında asıl ayak güzellik ve bakımınızın vazgeçilmez bir unsuru olarak değerlendirin. ayaklarınıza oje sürmeden kesinlikle açık ayakkabı ve sandalet giymeyin yoksa bu da itici bir unsur olarak hanenize yazılmakta.
bu kadar uzun ve detaylı yazımın akabinde ojeli kızların erkek dünyasında hoşa gitmekten çok daha derin, şehvetli, özel bir anlamı olduğu da aşikar...
oje renkleri de kendinizi ifade etmenin bir yolu..ruh halinizi, isteklerinizi, beklentilerinizi ve yaşam tarzınızı oje renklerinizle ifade edebilirsiniz.. karanlık bir ruh halini simsiyah ojelerle dışa vururken tam tersine dışa dönük, enerjik, iletişim kurma isteğiyle dolu bir ruh halini şehvetli ve davetkar kıpkırmızı ojeler ile dünyaya ilan edebilirsiniz... yani ojeleriniz estetik bir güzellik aracı olmaktan öte kendinizi ifade ettiğiniz sözsüz kelimelerdir de... pembe ojeler gençliğin simgesi bence ama siz istismasız her renk ojeyi el va ayaklarınızda ruh halinize göre deneyiniz her renk ojenin size kattığı ayrı bir güzellik var.
Oje bir kadını daha güzel ya da daha çirkin yapmıyor, son derece gereksiz bir şey olarak görüyorum. Hiçbir faydası yok, tinerci çocukların tiner çekmesi gibi bu da o türden bir bağımlılık. Ben natürelliği severim, sadeliği severim. Oje gereksiz bir kozmetik ürünü, maksat para kazanmak işte
Ben hep kırmızı sürüyorum dikkat çektiği bir gerçek ojenin lakin dün de bunu farkettim ki artık emin oldum hatta kırmızı ojeli bir parmakta tutulan bir sigara çok dikkat çekiyor garip...
kırmızı ıhtırasın rengıdır halbukısevgılım gıbı dusunen bırılerı daha varmıs ve ben cok sevdıgım halde sırf bu dusunce yuzunden kırmızı oje suremıyorum yasakkkk...
Benim yaşadığım algıda sıçıcılık. Yok öyle bir ihtiras mihtiras, başlatmasınlar ihtiraslarına ! :))) kırmızı ol-maz. " Vizete kaça moduna"sokmayın adamı :)
ha haaa ne ojesi beee öyle bir sansım yokki ben ayak ve el tırnaklarımı büyütemiyorumki annem elinde tırnak makası kovalıyor beni en sevmediği şeymiş tiksiniyormuş zorla kestiriyor :))))) şaka bir yana oje yi bende çok tercih etmiyorum bilmem yakıştıramıyorum bir türlü hem oje sürmek yerine tırnakları yemeyi daha çok seviyorum çekirdek gibi çıt çıt
Evet çekici olabilir. Bir de neyi nerede sürdüğü ile alakalı. Bir ojeli kız görüyorum, sanki oje savaştan çıkmış. Parça pinçik olmuş, alıp sevabına aseton hediye edesim geliyor.
Bana itici geliyor, kınayı daha çok seviyorum, müslüman olmayanlara itici gelmiyor ama okanlara itici geliyor acaba boy abdesti alıyorkar mı diye kendi kendime soruyorum çoğu zaman
valla itici bulsunlar bulmasınlar küçüklügümden beri ojesiz gexmedim lisede falan bile en azından french yapar giderdim itici bulsalarda sürüyorum yinede sürecegim :))
ay oje offf kız dedi ney ojelimi allahım bide oje sürüyormuş kız oyy o nasıl tatlılık bak bak elim ayağım dolaştı bak oyyyy kurbaneekasdhaskjdhas ölürüm sanaasdıasudas. kulaktan dolma laflarla gelmeyin be.
Ojeli tirnak yerine tertemiz kise kesilmis kadin ellrini tercih ederim. Bana ojeli tirnak özellikle birde uzunsa cok itici pis geliyor, öyle bir kadinin yaptigi yemegi yiyemiyorum.
Kırmızı one tatliliktann cok seksilik katar ama gel gelelimkii en severmiyim hayır itici bulurum. Ama kisi katsisindakinii seviyorsa kırmızıda mavide turuncuda surse sevimli gelir. Yani ojeden ya da yapılan makyajdann kaynaklanmazda karsidaki duygulardann kaynaklanirr sevimlilik vs.
Guzel bayan = 0 Makyaj !! (Sadece dudak & tirnak parlaticisi & birazcik foundation bunlar bakimli oldugu anlamina gelir benim icin, ruj, oje vs... abartili seylerdir ve kesinlikle hoslanmam...
kıyafetine uymuyorsa ve düzgün değilse iğrenç görünür. yarısı çıkmış ojeyle sokağa çıktığınızda eskiden oy kullanınca parmağa dökülen siyah mürekkep aklıma geliyo ya da parmaklarını kapıya sıkıştırmış hissi. az biraz daha özen.
makyaja nedense antipatim var. Kadınlar makyaj yapınca az ya da çok farketmez itici oluyorlar. bakımlı olmaları tabiki güzel ama bakımlılığı makyajla bağdaştırmanın lüzumu yok
Mor, lila, pempiş gül kurusu, tonlari cooook hosuma gidiyor. Pempiş renk birsey dusundurmez ama mor rente ohe bana cook seksi gelir ve cinsellik dusundurtur :))
Ben diş görünüşe pek önem vermem öyle dikkatimi çeken bir konuydu bu şişko demiyim ama ellerini büyük değilse kalın olanlara hiç yakışmıyor iğrenç duruyo
genel olarak öyle ama ben degil. ablacigim bana göre tamam bakimli kiz okeyde... fazlasi bir bayanda eksikliktir. hergün ayri oje göz kapaklariyla ayni renk olsun bilmem ne.. bakim disinda bence eksiklik.
Ben igrenc otesi buluyorum ve igreniyorum eski kiz arkadasm da surmek isterdi surdurtmezdim ama o zaman kiriliyo tirnagim derdi beyaz bisey surdururdum o kdr ojeler bana cok itici geliyor
erkeklerin dediğini takmayın çok çirkin bir kızın elinde açık kırmızı gördüm sevgili olmaya çalıştım oje mükemmel birşey ama açık kırmızı veya siyahsa <3
En İyi Cevaplar