Moda & Stil Bu kolyelerin hangisi güzel sizce? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1 ve 4 aldım herkese teşekkürler Bu kolyelerin hangisi güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence birincisi çok güzel görünüyor ama senin kararın tabi hangisini sevdiysen onu al. 1 4 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl 2 ve 4 nasıl peki u Barış_LonelyForever +1 yıl Onlarda iyi ama ben birincisini sevdim Sevdamdın_sen +1 yıl Peki teşekkürler u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gezegenle melek çok çocuksu. Yeşil kar kür eşiyle yıldız arasında kaldım. Yıldız çok klasik🤔Kar küresi çok büyük değilse o güzel 1 32 Yorumla Gzz00 +1 yıl 1.5 cm gibi falan duruyor gerçi güzelmiş o bayağı Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl O kar değil ki yeşil olanı çiçek Yorumla Gzz00 +1 yıl Kar küresi tatlım o Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Hayır Yorumla Gzz00 +1 yıl Değilse de benim için öyle 😂 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl tamam Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Kar küresi aynen çiçek degil o Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl @İstanbul_bey 🤔kafam karıştı Yorumla Gzz00 +1 yıl @İstanbul_bey teşekkür ederim 😂 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Hayır çiçek Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Bende baştan yıldız sanmıştım Yorumla İstanbul_bey +1 yıl @Sorusorandedektifkız Kar küresi Yorumla Gzz00 +1 yıl Küresi değil tanesi ya pardon 😂 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Maviside var yeşilide var beyazıda var araştırınca çıkıyor Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Kar küresi 😂😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Hayır kar tanesi yanlış şey'ettim ben😂 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Kar tanesine kar küresi diyen çicekle kar tanesini ayırt etmesini beklemek saçma olurdu Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Kar küresi kolye yazın bakalım ne çıkıyor 🤪 Yorumla Gzz00 +1 yıl Sen çok biliyorsun her halta muhalefet olmamayı öğren sen önce😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl Ayırt edemiyorum ayırt ettirsene😂 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış aksine siz 2 niz bildiğinizi sanmaya devam edin nesi kar küresine benziyor Yorumla Gzz00 +1 yıl @İstanbul_bey kar küresi abajurlarla birlikte kar tanesi kolyeler çıkıyor. Küresi değil tanesi savunma onu onda haklı 😂 Yorumla Gzz00 +1 yıl @Sorusorandedektifkız kar tanesi şeklinden ilham alıp kar tanesiyle çiçek şeklini birleştirmişler sayın Aynştayn kardeşim Yorumla Gzz00 +1 yıl Ortasında sadece çiçek olan genel itibariyle bakıldığında uç uzantıları kar tanesi olan bir kolye, açiklayici olmuştur yeterince 😂 Yorumla GizemmKuzey +1 yıl Yeşil taşlı zarif duruyor Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Aster çiceği kolye yazın çıkıyor buda benden bir cevap olsun Yorumla Gzz00 +1 yıl Ne yazdığı çok umrumda değil valla 😂 çiçeğin uçları kar tanesi şekli Yorumla Gzz00 +1 yıl 😂😂 al benden de o kadar. Kim sana yorum yap dedi 😂 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Benim yorumların hepsini silsene.. ne bilim konunun böyle uzayacak olmasını Yorumla Gzz00 +1 yıl 😂😂 silmiyorum Yorumla Gzz00 +1 yıl Küfür etmeseydin silerdim çünkü ben hiç etmem🙄 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Ben keyfim ve kahyası dedi 👍🏼 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yıldız ve satürn güzel ama birini olacaksa illa ki yıldız diyorum 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evt güzel
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl 1 ve 4 ama sen hangisini sevdiysen onu al derim. 1 3 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl 1 ve 4 aldim Yorumla Yaso9597 +1 yıl iyi günlerde kullan :) Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Teşekkürler Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ooww hepsi güzel link atsana eşime hediye edeyim mutlu olsun 1 2 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Trendyolda var Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Satıcının adı bilsen store Yorumla
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl 1 numara çünkü anlamı çok derin. Sen benim gezenimsin gibi bir anlamı var. 1 2 Yorumla Emreyks31 +1 yıl Tavsiyemi dikkate aldığın için ben de teşekkür ederim. Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evt Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hic biri aslnda ama ille sececeksem sonuncu fena değil 1 0 Yorumla
Kurabikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl En sondaki yıldızlar yıldızlara bayılıyorum 😇 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeşilli ve onun altındaki yıldızlı olan güzel. 1 0 Yorumla
FurkanCelal Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl sana göre değişir fakat kar tanesine benzeyen yeşil hoş duruyor bence 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl 1 ve 4 aldım Yorumla
Biseksüel16 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri güzel değil alışılmış şeyler 1 3 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Niye Yorumla Biseksüel16 +1 yıl Beni tatmin etmedi bilemiyorum daha değişik şeyler favorim mesela ;) Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Peki Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Pek beğenmedim hiç birini 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Neden Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çiçekli olanın pembesi var o bence güzel 1 2 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evet var Yorumla Lâedrî00 +1 yıl O çok güzel. Bir de bunların mavi kelebeklisi var. Ben almıştım çok ufak bir şey zinciri de kısaydı ama çok naif hoştu. Gümüştü Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 3. Kolyenin pembesi var bende 1 4 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Yıldızlı olan çok sıradan gezegenli olanda kullanışsız çocuk işi daha iyisi bulunur 2. Veya 3. iyi 2. sindeki o yüzük gibi detayı çok sacma Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Kar küresi olan mı 🙄 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl İstediğinizi alacaksanız neden soruyorsunuz 🤦♀️ Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Ya kararsızım önce sonra karar verdim jndirime de girdi ondan Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kanatlı kalp güzel 1 3 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Evet bende sevdim onu Yorumla İstanbul_bey +1 yıl En alttaki yıldızda güzel diğerleri ilgimi çekmedi Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Onu da sevdim ikisini alacaktım da kararsizjm Yorumla
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Yıldızlarla dolu olanı hepsinden güzel 1 5 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Hm Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Evet onu benim için al 😅 Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl Yani kendine Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Alırız Yorumla papatyaaa_9213 +1 yıl 💮🤍 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 1 ve 3 arasında bir tercih yapabilirsin 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı. Sonuncu kolye guzel 1 0 Yorumla
PrensesEdelweiß Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 3 numara mükemmel 👌 🥰 1 2 Yorumla Doctor-Strange +1 yıl Harbi iyiymiş yaaa😃 Yorumla PrensesEdelweiß +1 yıl @Doctor-Strange 😄 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl En alttakini ilk defa görüyorum o benxe 1 0 Yorumla
Wildinwonderland Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hepsi çok klasik biraz demode artık 1 0 Yorumla
whitecatt Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 3 Lotus çiçeği ama mor rengi daha güzel 1 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2. görselde ki kolye güzel bence. 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 361 cevap paylaştı. Yıldızlı olanı seçiyorum 1 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl İyi seçim olmuş Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Üçüncü kolyeye bayıldım 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeşil olan ve en sondaki güzelmiş 1 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 1. Ve 4. Güzel ama 4. Daha naif hoş duruyor 😃 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Yıldızlı olanı seçtim 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Birincisini çok beğendim 1 0 Yorumla
bedevibedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 ve 4 1 3 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Aldim Yorumla bedevibedevi +1 yıl Güzel tercih Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Sağol Yorumla
jackjacobjohn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1 ya da 4 1 5 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Onları aldim Yorumla jackjacobjohn +1 yıl :) süper Yorumla jackjacobjohn +1 yıl Nerden aldın peki? Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Trendyol Yorumla jackjacobjohn +1 yıl Peki sağol 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonuncu çok hoş 1 3 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Onu alacaktım başka bir tane daha alacaktım ama kararsız kaldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bunu net al diğerleri pek güzel değil Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Hm Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. 2,4 diyorum 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 542 cevap paylaştı. Kar tanesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bence birincisi çok güzel görünüyor ama senin kararın tabi hangisini sevdiysen onu al.
2 ve 4 nasıl peki
Onlarda iyi ama ben birincisini sevdim
Peki teşekkürler
Rica ederim
Gezegenle melek çok çocuksu. Yeşil kar kür eşiyle yıldız arasında kaldım. Yıldız çok klasik🤔Kar küresi çok büyük değilse o güzel
1.5 cm gibi falan duruyor gerçi güzelmiş o bayağı
O kar değil ki yeşil olanı çiçek
Kar küresi tatlım o
Hayır
Değilse de benim için öyle 😂
tamam
Kar küresi aynen çiçek degil o
@İstanbul_bey 🤔kafam karıştı
@İstanbul_bey teşekkür ederim 😂
Hayır çiçek
Bende baştan yıldız sanmıştım
@Sorusorandedektifkız
Kar küresi
Küresi değil tanesi ya pardon 😂
Maviside var yeşilide var beyazıda var araştırınca çıkıyor
Kar küresi 😂😂
Hayır kar tanesi yanlış şey'ettim ben😂
Kar tanesine kar küresi diyen çicekle kar tanesini ayırt etmesini beklemek saçma olurdu
Kar küresi kolye yazın bakalım ne çıkıyor 🤪
Sen çok biliyorsun her halta muhalefet olmamayı öğren sen önce😂
Ayırt edemiyorum ayırt ettirsene😂
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış aksine siz 2 niz bildiğinizi sanmaya devam edin nesi kar küresine benziyor
@İstanbul_bey kar küresi abajurlarla birlikte kar tanesi kolyeler çıkıyor. Küresi değil tanesi savunma onu onda haklı 😂
@Sorusorandedektifkız kar tanesi şeklinden ilham alıp kar tanesiyle çiçek şeklini birleştirmişler sayın Aynştayn kardeşim
Ortasında sadece çiçek olan genel itibariyle bakıldığında uç uzantıları kar tanesi olan bir kolye, açiklayici olmuştur yeterince 😂
Yeşil taşlı zarif duruyor
Aster çiceği kolye yazın çıkıyor buda benden bir cevap olsun
Ne yazdığı çok umrumda değil valla 😂 çiçeğin uçları kar tanesi şekli
😂😂 al benden de o kadar. Kim sana yorum yap dedi 😂
Benim yorumların hepsini silsene.. ne bilim konunun böyle uzayacak olmasını
😂😂 silmiyorum
Küfür etmeseydin silerdim çünkü ben hiç etmem🙄
Ben keyfim ve kahyası dedi 👍🏼
Yıldız ve satürn güzel ama birini olacaksa illa ki yıldız diyorum
Evt güzel
1 ve 4 ama sen hangisini sevdiysen onu al derim.
1 ve 4 aldim
iyi günlerde kullan :)
Teşekkürler
Ooww hepsi güzel link atsana eşime hediye edeyim mutlu olsun
Trendyolda var
Satıcının adı bilsen store
1 numara çünkü anlamı çok derin. Sen benim gezenimsin gibi bir anlamı var.
Tavsiyemi dikkate aldığın için ben de teşekkür ederim.
Evt
Hic biri aslnda ama ille sececeksem sonuncu fena değil
En sondaki yıldızlar yıldızlara bayılıyorum 😇
Yeşilli ve onun altındaki yıldızlı olan güzel.
sana göre değişir fakat kar tanesine benzeyen yeşil hoş duruyor bence
1 ve 4 aldım
Hiçbiri güzel değil alışılmış şeyler
Niye
Beni tatmin etmedi bilemiyorum daha değişik şeyler favorim mesela ;)
Peki
Pek beğenmedim hiç birini
Neden
Çiçekli olanın pembesi var o bence güzel
Evet var
O çok güzel. Bir de bunların mavi kelebeklisi var. Ben almıştım çok ufak bir şey zinciri de kısaydı ama çok naif hoştu. Gümüştü
3. Kolyenin pembesi var bende
Yıldızlı olan çok sıradan gezegenli olanda kullanışsız çocuk işi daha iyisi bulunur 2. Veya 3. iyi 2. sindeki o yüzük gibi detayı çok sacma
Kar küresi olan mı 🙄
İstediğinizi alacaksanız neden soruyorsunuz 🤦♀️
Ya kararsızım önce sonra karar verdim jndirime de girdi ondan
Kanatlı kalp güzel
Evet bende sevdim onu
En alttaki yıldızda güzel diğerleri ilgimi çekmedi
Onu da sevdim ikisini alacaktım da kararsizjm
Yıldızlarla dolu olanı hepsinden güzel
Hm
Evet onu benim için al 😅
Yani kendine
Alırız