Paylaş gitsin
Paylasma haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Maalesef Ortadoğu ülkesinde cinsel açlık çeken bir yerde yaşıyorsun. Çevrende ki herkes acaba ne gözle bakar düşüncesi ile hep kontrollü yaşamak zorundasın oysa hoş görünüyor cümlesi bizde ufff karıya bak ya da utanmıyor mu olur ilkel bir toplum da karşılığı budur.
Benim kabul edeceğim bir şey değil sahilde herkes görüyor diye sanal alemde de pozlarını paylaşman vücudunu sergilemen gerekmiyor sahilde herkes giyiyor.
Cevap
24Cevap
Sizin kendi kararınız. yani siz karar verirsiniz sevgiliniz değil bu yüzden de istiyorsanız paylaşabilirsiniz tabi ki de biri istemiyor diye paylaşmamazlık yapmayın bence
Sahilde herkes istediği gibi bikinisini mayosunu giyer ama sosyal medyaya koyunca zoom yaparlar kaydederler art niyetle bakarlar. Ben şahsen paylaşmam sevgilin de benim gibi düşünüyordur. Her şey yerinde doğal
Çok yakın arkadaş çevren için olabilir. Genel paylaşım iyi değil. Sonuçta internet güvensiz bir ortam. Resmini alırlar p*rno sitelerine falan koyarlar... İbine çok
Ben iş ortamındaki kişilerin, resmi olduklarımın görmesine gerek yok diye sosyal medyada paylaşmam. Senin tercihin. Biri istedi diye değil kendin düşünerek adım atmalısın.
Senin beynin var insan olduğun için düşünme yetin de var. Ona mı kalmış senin ne yapıp yapmayacağına karar vermek? Paylaşmak istiyorsan paylaş.
teessüf ederim sosyal medyada paylaşıyorsun burada paylaşmıyorsun KızlarSoruyor'un başı kel mi :D
Erkeklerin bu tarz fotoğraflara dalıp gittiğini biliyor da ondan. Artık kendinden mi biliyor daha önce şahit mi oldu onu da sen düşün.
Sahilde tanımadığınız insanlar görür, sosyal medyada ortak çevreniz ortak arkadaşlarınız. O yüzden adam haklı. Paylaşma.
neden sevgilinden izin alıyosun ki zaten o senin sahibin değil ya hani aq
Herkes özgürdür , kendi kararın kimsenin seni kısıtlamasına izin verme
onlar ineternetteki resimleri indirip 31 çekerler
paylaş gitsin diyenler sevgilisini pazarlayan insanlardır adam olan zaten sevgilisini bikiniyle gezdirmez az erkek gururu varsa kapalı bir kızla evleneceğim
Sen her paylaşma dediğinde paylaş bak beni kızdırma senden ayrılırım de
Sırf bu düşünce yüzünden olmaması gereken biriyle birşeylerin başlangıcı oldu
Paylaş. Bu sitedeki özgüvensiz ufak aletli erkekleri dinleme
sahildekilerin hepsi senin tanıdığın mı
ama foto attıklarının hepsi seni tanıyor
paylaşmaman daha doğru olur sanki, illaki paylaşacaksan sadece dar çevrendeki arkadaşlarına özel paylaşım yap. (arkadaş listenin tamamına değil çok yakın arkadaş listenin göreceği bir gruba yönelik olsun)
Ben de tam tersi paylaş diyorum kız arkime plajdakiler görüyo zaten dediğin gibi
Paylaşma ne gerek var
Herkes atıyor atasım geliyor
Paylaş gitsn
sanki dinlicen.
boş ver ne gerek var ki
İnsan burada paylaşır :D
At :) nereye atıyorsun? adres ne?
Eşim olsa bile izin veririm
sevgilin çomar mııııı
Teşhiri sevip bundan zevk alıyorsan paylaş
Sahilde bakım 31 çdkmiyorlar millet içinde
Ülkemizdeki kızlar kadınlar teşhiri çok sever