İyi görünmek saçla başlar erkeğin saçı makyajıdır o yüzden sordum hangi erkek ünlü hangi şampuan markasını kullanıyor?

İyi görünmek saçla başlar erkeğin saçı makyajıdır o yüzden sordum hangi erkek ünlü hangi şampuan markasını kullanıyor?

Ünlüler sürekli ekran önünde oldukları için tırnaklarından, saçlarına kadar ilgileniyoruz. Güzel bulduklarımızın bakım sırlarını merak ediyoruz, bilmek en doğal hakkımız elbette :) Onların deneyimlerinden faydalanarak sağlıklı, bakımlı saçlara biz de kavuşabiliriz. Peki ünlüler hangi şampuanı kullanıyor?

Elidor ünlülerin kullandığı şampuanların başında geliyor. Bildiğiniz gibi Elvin Levinler, Melisa Şenolsun gibi saçlarına hayranlıkla baktığımız ünlüler direkt Elidor ile işbirliği içerisinde :) Kendilerine özel serileri bulunuyor. Onlar dışında birçok ünlü de Elidor'un kalitesine güveniyor.

Pantene de ünlülerin kullandığı şampuan markaları arasında yer alıyor. Burcu Kara, İlayda Alişan, Özge Özberk, Neslihan Atagül gibi birçok ünlü Pantene şampuanlarından oldukça memnun, etkisini de saçlarından görebiliyoruz :)

Fahriye Evcen, Cansu Dere, Aslı Enver Elseve şampuan kullanan ünlüler arasında yerini alıyor. Saçlarının bakımına, güzelliğine diyecek yok. Elbette her zaman saç bakım ürünlerimizi saç tipimize göre seçmeliyiz, bu markalarda bol bol seçenek de bulunuyor.

Bensu Soral Clear kullanan ünlüler arasında. Aynı zamanda Burak Özçivit, Ronaldo gibi göz önünde olan, bakımlı saçlarına özendiğimiz erkek ünlüler de Clear Men şampuanını memnun kalarak kullanıyorlar :)
Bunların yanı sıra şampuan gibi bakım ürünlerini yurtdışından oldukça yüksek fiyatla alan ünlüler de bulunuyor. Bazı ünlüler de tam tersine, doğal zeytinyağı şampuanlarını tercih ediyorlar. Zaten haftada bir mutlaka kuaförde saç bakımı yaptırıyorlar, bazıları sadece kuaför önerilerini dikkate alıyor ve onların söyledikleri ürünleri kullanıyor.
Burak ozcivit clear reklamlarda benim sampuanim diyor :)
Bende clear kullanıyorum ama şuphem var aynı etkiyi görmedim
C. Ronaldo Clear kullanıyor :D
Reklama göre öyle ama 250 tirilyon dolar kazana nbirinin market şampuanı kullanması pek inandırıcı gelmiyo
Burak ozcivit clear men:)
Sadece reklam icabı olsa gerek sülalecek clear kullanıyoruz ama bir tane saçı onun gibi olan yok
Haha belki sacina uygun şampuan o degildir hem kim bilir reklamda o sac öyle görünsün diye neler yaptilar
Belkide reklamda adamın kafası clear hariç herşeyle yıkandı bizim haberimiz yok :)
Olabilir amac sampuani satmak her nasil olursa olsun
Teşekkürler:)
Rica ederim :)
Nazan eckes panten pro-v
O kız bana erkek lazım
Cevap
3Cevap
Şampuan falan bilmem ama eğer amaç birilerini etkilemekse parfümle başlamanı öneririm
Mrparfüm. Com. Tr ye göz at bence
:) Bende çok özel parfümler var kullanmıyorum bile
Ihtiyacım yok mu demek istedin
Yani hitiyacım yok değil tam olarak sıkmaya üşeniyorum ev parfüm dolu olmasına rağmen :)
Bir dene derim o zaman çoğu zaman başka bir işle bile ilgilenirken ilgimi çeken bir koku dikkatimi dağıtır. Bu Yüzden işine yaratabilir
:D Tamam
Ben abimn hangi sampuanı kullandıgını bılmıyom :) onları nerden bıleyım
Bülent Ersoy ipek kullanıyor diye biliyorum 😄😄😄😄😄😜
Erkek mi o?_?
Arkadaşımın şampuanını kullanıyorum
cayırt
:) ahahaha
heloo
ben kendi şampuanımı bile bilmiyorum
Bülent ersoy hacı şakir
Ronaldo clear
Adam tirilyonları götürüyo market şampuanı kullanacağı pek inandırıcı değil
:) Özel şampuanlar var kutusu 100-150 tl olan
:) bende clear kullanıyorumda tek amaçlı yani bazısı kepek için bazısı saç dökülmesine karşı bazısı kolay şekil için vs. vs. saç dökülmesine karşı kullanıyorum ama pek iyi olmadıcleardan önce yeşil sabun ve tamamen zeytim yağlı şampuan kullanıyodum yerşil sabun çok sertleştirdi aşırı zeytinyağlı şampuan kafamda değişik şeyler ıakdı clear saçıma garip bir şekil vverdi
Bu bitsin bir kaç tane daha şampuan deniycem yazıyorum o dediğini :)
Ben bayadır saç kestirmiyorum bereberim anlar ama gidersem tabi pek işim olmuyo berberde :)
Cristiano ronaldo Clear for Men (emin değilim) :D
Bende emin değilim
Marka vermiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?