Ve memnun musunuz?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor sizce hangi şampuanı kullanmalıyım?
Ve memnun musunuz?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor sizce hangi şampuanı kullanmalıyım?
Aynı sorun bende de var arkadaşım ve yıllarca bu sorunu çözemedim çözülmüyor da 1 gün sonra yağlanma oluyor her gün yıkamak en mantıklısı başka türlü olmuyor maalesef
Kuru şampuan , pudra vs deneyin diyorlar yaptım ama bi faydası yok
İşte bende bundan bahsediyorum yani olmuyor yağlanma kesinlikle ertesi sabah yağlanma olmuş oluyor cldim de öyle benim ya senin cildinde yağlımı pekii?
Yok cildim atopik, aşırı kuru
Aaa bende cildim de yağlı mesela 6 saat sonra yağlanma başlıyor piling ve yüz temezleme köpüğü uygularaam 12 saate kadar çıkıyor ama sıkıldım yani çözümü yok arkadaşım maalesef ya da ben bulamadım. 😇
Saçımı yıkıyorum yatıyorum elimi bile doğru düzgün sürmeden fön makinesi ile kurutup yatıyorum sabah yağlı oluyor ya
Bende de öyle saç yağlanma olmakta sabah düş aldım mesela ama... Yarın sabah yağlanacak duş olmazsam çok kötü gözüküyor sönmüş oluyor biride benim saçlarım biraz uzun yani sen düşün halimi
Yağlı saçlar haftada 2 yıkasın diyorlar ama imkanı yok , fazla yıkayıncada deterjan var şampuanın icin de saçı mahvediyor matlaştırıyor ne yapıcam bilmiyorum
Hafta da 2 kezmi asla yaaa bende saç ağırlık yapıyor saç küsüyor resmen birde benim saçlarım dalgalı hepten sönüyor ıslanmış kedi gibi oluyor gün aşırı duş alıyorum arkadaşım yoksa harap olurum
Bende bende bu dertle yaşayıp gidiyoru resmen.
Aynı sıkıntıları yaşıyorum arkadaşım ortak derdimiz bu bizim maalesef ve üstesinden gelme şansımız yok maalesef arkadaşım çözemedim yıllardan beri çözemeyizde o yağlanma karşıtı felan hepsi hikaye iyi gelene rastlamadım açıkcası
Sen hangi şampuanı kullanıyorsun
schwarzkopf kullanıyor hep parfümü güzel kokuyor hal saçım güzel hoş kokuyor arkadaşım
Anladım teşekkürler
Rica ederim arkadaşım
Cevap
5Cevap
Head shoulders naneli felaket bir şey 🤠
Erkek şeyi
Saçınızda yağlı plak kepek var mı?
Kepek yok sadece çabuk yağlanıyor
Clear şampuan memnunum
kokusuz sabun
Elidor, yeni geçtim
Bende şu an yeşilini kullanıyorum , dökülme yapıyor ama
Ben normalde panten kullanıyordum ve gayet memnundum ama getirde indirim olunca aldım maalesef bunu
Pantene berbat yaptı
O zaman bioblas veya bioxin öneririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?