Sizce ikinci buluşmada etek ya da şort giyilir mi ilk buluşmada hanım hanımcık giydim ( erkek farklı düşünür mü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaa şimdi senin etek giydiğini biliyorsa giy hiç takilma bunu zaten biliyordu ilk buluşma 2. Buluşma ila alakası yok sen onu giydin diye direk sana atlamaya çalışacaksa direk kes yani sende
127 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız böylelikle tepkisinden anlarım açık giyinmemden falan rahatsız olduğunu
- +1 yıl
Açık giyinmenden rahatsız oluyorsa ekstra kesmen lazım şunu unutma abi bu karşındaki erkek seni kısıtlayamaz annen baban kısıtlamadi bu hiç kisitlayamaz
Soran+1 yılYok kısıtlamasındn değil hani kiskandiysa falan ya şöyleki bn erkek arkadaşım için değil mesela kendim için düşünüyorum bn kötü hissederim eğer kiskanirsa aksini giyersem diye
- +1 yıl
Tamam bir nevi rahatsız oldu diye elbiselerini kısıtlayacaksin yapma birak böyle kabul etsin seni
Soran+1 yılHaklısın burada yanlış yapiom işte
- +1 yıl
Aynen öyle istediğini giy ve git oraya tamam sevebilirsin hoşlanabilirsin aşık dahi olsan kısıtlama kendini başka bir erkek için çünkü yarın hayatında olacağının garantisi yok
Soran+1 yılEvet doğru aslında kendim için yapıyorum bn rahatsız olurum mesela Instagram'da ki erkekleri cikartsammi diye düşünüyorum halbuki o böyle bişi demedi bile daha
- +1 yıl
Yahu niye çıkartıyorsun işte ne gereği var özgüveni yokmu bu adamin benim düştüğüm hatalara düşme oluruna birak ve o istemiyor diye kısıtlama kendini
Soran+1 yılYok yok dedim ya o öyle bişi demefi ben kenti kendime dedim.. ya ne bilim erkeklerle takiplesiom illa yazıyorlar çiziyorlar
- +1 yıl
Flörtöz birisimisindir peki
Soran+1 yılHayır aşık olduğum bağlandığım zaman sadece o ☺️
Soran+1 yılYa o erkekleri eklememin sebebi sevgilim ya da konuştuğum biri yoktu o yüzden ekledim yani hep takiplestk
- +1 yıl
Şu an öyle misin o adama karşı
Soran+1 yılValla hoşlandım açıkçası etkilendim şu an öyleyim ondan başkasiyla konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman geçmişler olsun kankmm
Soran+1 yıl:( niye öyle dediniz kiiiiiii
- +1 yıl
Aşk yoruyor adami ya bilmiyorum ben 7 yıldır duygu bile yoktu ama bu son 3 ayda yıkıldım ya birisi yüzünden ama toparliyorum
Soran+1 yılBn de yıkılmıştm 2020 de yeni yeni toparlaniyorum evet aşk yoruyor.. çok iyi biliyorum
- +1 yıl
O yüzden ne yapsam bilemiyorum mantık evlilindende çok korkuyorum
Soran+1 yılBnde öyle
- +1 yıl
Günaydın
Soran+1 yılGünaydın
- +1 yıl
Naber napiyosun nasılsın
Soran+1 yılİyi sen
- +1 yıl
Nasıl geçti
Soran+1 yılBulusamadik daha konuşmadık buluşmayı
- +1 yıl
Hmm anladım iyi o zaman ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bence normal zamanda nasıl giyiniyorsan oyle giyin çünkü şimdidden gerçek seni tanısın yoksa ileride değiştin falan muhabbeti olur ilişkinin ne yöne gidcegi karsindaki insanın senin hakkında ne dusuncegi ise senin hal ve hareketlerine bağlı
10 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu karşında ki bir erkek potansiyel bir seks makinesi ( Türkiye’de olduğu için ) ikincide direkt yelkenler fora moduna geçersen adam aha akşama güreş teklifi ediyor bana diye algılar
11 Yorumla
Soran+1 yılHah işte ben de onu düşünerek dedim ya ne giysem diye açıkçası ben etek falan giydigimi bilio fotoraflarimda gördü yani ama ne bilem
Olduğunuz gibi olun, zira seven beğenen her türlü beğenir, acaba yanlış düşünür mü diye kafanda soru işareti bırakacak bir erkekle zaten yola çıkma bile.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
60Cevap
İlk buluşmaya mini+topuklu giyen kız tanıyorum ikinci de giymen problem olmaz sanırım. Bu arada ilk buluşmada ne giymiştin?
311 Yorumla
Soran+1 yılUzun günlük elbise giydim
Soran+1 yılValla onu bilemiyorum muhafazakar aile mi bilemiorm açıkçası ama etek falan giydigimi bilio fotoraflarimda gördü yani
Soran+1 yıl😌bakalimm ya acaba ona mi sorsam ne giysem diye
Soran+1 yılHaklısınız evet sormaya gerek yok ikinci buluşmada yeniyiz daha şort giyeyim o zaman en rahatı o olur etek açılır macilir diye rahat oturup kalkamam
Soran+1 yılÜstüne kare yaka siyah tişört düşünüyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılİlk buluşmada hanım hanımcık giydiysen bence ikinci buluşmada şort abartı olur
16 Yorumla
Soran+1 yılAma normalde benim nasıl giydigimi bilio
- +1 yıl
Biliyorsa sıkıntı yok mini etek giy adamın içi ısınsın 😉😀
Soran+1 yılYani fotolarimi gördü sonuçta bilio. hshsjjdd
- +1 yıl
Çok mu açık fotoların
Soran+1 yılNormal
- +1 yıl
Giy gitsin o zaman 😉
+1 yılYok kafana göre... nasıl giyindiginden ziyade nasıl lanse ettiğin önemli
14 Yorumla
Soran+1 yılHal hareket degilmi önemli olan evet çok doğru
- +1 yıl
Mini giyip hanım hanımcık ta oturabilirsin şort giyip kasıklarına kadar da açabilirsin tüm mesele bu nasıl lanse ettiğin
- +1 yıl
🌹
Soran+1 yılEvet doğru haklısınız teşekkürler
- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıletek ya da şort giyince kötü bişi mi oluyormuş anlamadım?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmuyo amma ve lakin ilk bulusmalards giyilmesi erkeğe başka mesaj verebilir belki dedim ikinci buluşma olck ya yeni daha çünkü bir hafta olmadı tanisali
- +1 yıl
ya etek ve şort nasıl bi mesaj verebilir, süper mini mi ya da poponun yanaklarını gösteren şortlardan mı giyeceksin de başka mesaj verecek. normal gündelik eteklerden şortlardan kimseye zarar olmaz.
Soran+1 yılYok öyle giymicem tabi 🤣🤣.. normal gündelik evet haklısınız aslında yani nolcak sanki
- +1 yıl
ona da başka anlamlar yükleyecekse kaç zaten ondan
Soran+1 yılHaklısınix evet
+1 yılOnun düşündüğümü yoksa senin nasıl istediğin mi önemli önce ona karar ver
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılMakul kısalıktadır diye düşünüyorum. Umudum o yönde fakat epey ergence bir soru olmuş bu, 30 üzeri bi kadın bunu neden sorsun?
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizi beğenen tarzınızla beğensin. Etek ya da şort giymeyi seviyorsan giy. Kimse için kendinizden ödün vermeyin kızlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek hoşuna gittiyse her an si.. kişmeyi düşünğr ister çatşaf giy şster hiçbişi giyme
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela bazen dikkat ediyorum bizim alet jalkınca kadınlar da gözü dikiyor, bazen öyle iç geçirerek bakankar oluyor ki gülümsüyorum
Soran+1 yılSende sakla şeyini ayıp deilmi milletin gözüne sokuon
Cevap sahibi+1 yılNereye saklatacaksın))) alıp çantaya mı koyucaz🤣🤣🤣
Soran+1 yılHahshshs tövbe tövbe orada kes cebine yok eve gidince geri yapıştır hahxbdbd
Cevap sahibi+1 yılBence ayıp olan gözünü dikip bakmak, dudaklarını usırmak, aslında bence ayıp da değil ama)
Soran+1 yılE yuh kim öyle bakior
Cevap sahibi+1 yılKalkınca kıpırdamıyor maalesef, oynarsak daga çok dikkat çeker, bi de ayıp olur şimdi birinin karşısında elle düzeltmek, mesaj veriyorum zanneder, yolda yğrürken elimke düzeltirim de öke el çabukluğu ile
Soran+1 yılŞahsen benim bir kere gözüm kayar o ne diye belki dikkat bile etmem erkeklerin oralarina bakmam niye bakam
Cevap sahibi+1 yılKim bakabilir sence)
Soran+1 yılAy sakın oynamayin iğrenç bir görüntü gidin lavaboya orada düzeltin.. kadınlar bakiodur kim olcek
Cevap sahibi+1 yılNiye bşr kere gözün kayıyorsa... diğerleri daha cesurdur uzun yzun kaçamak bakar
Soran+1 yılCesurluk ile ilgisi yok bunu sapıklik hu
Cevap sahibi+1 yılE nadem biliyorsun ) niye iğrenç olsun organ oda kokdan bacaktan be farkı var
Cevap sahibi+1 yılSapıklığın manasını bilmiyorsun, aynı cinse ilgi, çocuklara ilgi ya da yaşlılara ilgi sapıklıktır,
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen biliyorum sevişirken kuzu gibi oluyorsunuz, ama kınulurjen yok sapıklık yok bilmem ne, iş bitince koynumuza giriyorsunuz, sapıklık falan değil, seks bu
Soran+1 yıltamam peki
Cevap sahibi+1 yıl;)))
Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Başka bişey düşünmeye gerek yok ki canın nasıl istiyorsa öyle giyin onunla iken kendini nasıl rahat hissedecek sen öyle giyin 😊
10 YorumlaNormalde nasıl biriysen yine öyle devam et. Seni olduğun gibi tanısin.
20 Yorumlafarklı düşünecek kadar mağara adamıysa işin olmasın zaten bu sıcakta ne giymeni bekler ki?
20 YorumlaHer zaman giyilir ya özellikle ilk buluşma ikinci beşinci die bı kural yk.
20 YorumlaCanın nasıl istiyorsa öyle giyilir. Sevecekse olduğun gibi sevmeli tüm tercihlerinle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde nasılsan genel olarak o şekilde giyin ki tanıma aşaması verimli olsun 👍 karşı taraf bundan rahatsız olursa olmayacağını anlarsın ve uzatmazsın. Üzülmezsin.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yıl3. Buluşmada da giyilir. Dörtte de. Bu sıcakta ne giyeceksin ki. Bunlara takılma arkadaşım rahat ol
10 Yorumla
+1 yılNasılsan öyle görün kendin olman sana daha yakışır sonrada öyleydi böyledi olmaması için
10 Yorumla
+1 yılaçık görüşlü olsun biraz neden giyilmesin
41 Yorumla
Soran+1 yılYok bn kendim düşünüyorum bunu şu an bn açık görüşlü olayım 🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılİlk buluşmada giy ne olcak ki
31 Yorumla
Soran+1 yılBişi olmaz da olsun genede ya ilk bulusmaya açık gitmiyim dedim erkeklerin kafa başka türlü oluyor ya o yüzden
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka bu ne saçma soru zaten paylaşın gerçekten çok garip ya
10 YorumlaErkeklerle ikinci buluşma yaşayan mı var ya first date aura varsa sevişirsin sonra arkana bakmadan kaç işte 😅
214 Yorumla- Moda & Stil konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılEtek veya şort hanım hanımcık değil mi yani şimdi
15 Yorumla
Soran+1 yılE değil açıkçası
- +1 yıl
Bence hanım hanımcık olmak senin tavrinla ilgilidir. Demek ki sen hanım hanımcık değilsin, zorlama kendini bu kadar 🤣
Soran+1 yılSen çok bilion 😂
- +1 yıl
Sen de çok biliyorsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBu sıcak da içlik giyecek halin yok
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂 ciddi ciddi yorumları okurken bu yorumda güldüm
- +1 yıl
Ben de şu an sıcak da yazdım diye utanmakla meşgulüm
Soran+1 yılHahshshshs onu farketmemisim bn de şu an dikkatsizliği mi düşuneyim bari
+1 yılKaclik citirsin
18 Yorumla
Soran+1 yıl23 luk
- +1 yıl
Giyme o zaman pişman olursun
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Hem bakar hem de eller
Soran+1 yılKendinle karıştırma insanları
- +1 yıl
Boş yapmak
Soran+1 yılEvet sende yapma
- +1 yıl
Takip et bakayım bı geri cikarsin
+1 yılYaşlar kaç birde tanışma nasıl oldu
12 Yorumla
Soran+1 yıl23-28 internet üzerinden
- +1 yıl
Rahat ol bence
Sanki öyle resimlerini görmedimi ilaki koymuşsunudr bir yerlere
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden giyilmesin ki nasıl rahat ediyorsam öyle giyinirim ben. Güne uygun olabilir illa ki ya da gidilecek yerlere ama sevmediği birseyi inada bağlamamakta gerekiyor
10 Yorumlakasmaya gerek yok , erkekler öyle şeylere takılmaz kıskanç değilse giyim tarzından
10 YorumlaNeysen o ol ya ıcınden gelenı gıy yanı sonra nasıl alıstırırsan ole gıder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde tanıştınız?
11 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medya
İstediğini giy
10 Yorumlagiyilir tabi ki giyilmeli de
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yanlış anlaşılır
10 Yorumla Nasıl rahatsan öyle giyin yav
10 Yorumla
+1 yılErkekler eşofmanla geliyor Bi zahmet yani 😅
10 Yorumlagiyilebilir havalar sıcak zaten
10 Yorumla
+1 yılher türlü seksi bir kadınsın
10 YorumlaModa & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Normal hayatta giyiyorsan buluşmada da giyilir
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, istediğin gibi takıl
10 Yorumla
+1 yılemel dmdne litrrtttti
10 YorumlaŞort sanki çok gündelik etek resmiyet katar.
10 Yorumla
+1 yılİkiside giyilir çünkü hava çok sıcak
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİş görüşmesine gitmediğin sürece giyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılOnunda beğenmesine bağlı o kombinini.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSen nasil arzu edersen giyin
10 Yorumla giyinmeden gitmekten iyidir
10 YorumlaBir şey olmaz. Neysen o ol
10 Yorumla
+1 yılBen giyersen giy
11 Yorumla- +1 yıl
Ne giyersen giy yani
- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış düşünüyorsun zaten 😂
10 Yorumla İlk buluşmada da giyilir ne var ki bunda
10 Yorumlaadamı tahrik edersin
153 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birine benzemio
Soran+1 yılBişi olmaz napim yani alla alla dışarda bir sürü kız var hepsine mi tahrik oluo
Soran+1 yılKendisi düşünsün 😂😂😂bir bacak görünce kuduruyorsa napim yani dediğim şort çok kısa değil hani şimdi kızların giydiği popo yanağı gözüken külot tarzında değil sortum normal
Soran+1 yılHhahshdbd yok yok popo yanağı gözükmüyor sadece dar şort ama öyle ağ kısmı falan dar değil şort dar
Soran+1 yılHahahahshshsshdb 😂😂😂😂😂anlaşılır zaten öyle bişi olursa
Soran+1 yılEvetttt popo yanağı moda oldu çok iğrenç bir görüntü ama gerçekten igrenc bn bu şortumu kestim zaten bu uzun normal pantolondu kestim niye dersen normal şort yok ya ağı dar bacagi kaldırınca her şey ortada ya da popo yanağı gözüküyor onların yerine ben utaniom
Soran+1 yılYok suratından bakışından anlaşılır 😂😂😂
Soran+1 yılEvet..😂😂😂😂😂😂😂😂ne bilim ya amannnnnn
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂e napim alla alla bn yazın pantolon falan imkanı yok giyemem boncuk boncuk ter akiyo
Soran+1 yılEtek giymem ki şort giyerim rahat ederim 😊😂
Soran+1 yıltamam 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılHeeee oldu ahhshshdhdhd
Soran+1 yılÇok iyi sjshhd
Soran+1 yılAyıp ya sjdnxbd
Soran+1 yıl😂😂😂😂 fotoraf yok
Soran+1 yılYok olmas ☺️😂
Soran+1 yılOffff
Soran+1 yıl😡🤣🤣
Soran+1 yılOlduuu 🤣
Soran+1 yılSapık mi derdim kendi kendime ne bakiyo derdim ve küfür ederdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣harbi
Soran+1 yılE sürekli seni ixlesem diosun hdhdhdhd ne oluo bu
Soran+1 yılAmannn djdhhdhff
+1 yılEtek giy icine de siyah külotlu çorap giy
128 Yorumla
Soran+1 yılBu havada külotlu çorap napar adamı bilionmu 😂😂😂😂pişirir pişirir
- +1 yıl
😂😂😂 ama güzel duruyor
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣güzel duruyor da terletir insanı naylon sonuçta
- +1 yıl
Hadi ya o kötüymüş
Soran+1 yılE yaniiii
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok o zaman ama etek güzel olur sorttan
Soran+1 yılEtek ile rahat hareket edemem
- +1 yıl
Yaşın kaç senin
Soran+1 yıl23 yas
- +1 yıl
O zaman tayt giy ya da jean
Soran+1 yılBir yerlerimden su çıkar
- +1 yıl
Vay anasini ne nazlisin sende 😂😂😂
Soran+1 yılE öyle ahhahahahsz
- +1 yıl
Allah oglana yardım etsin sen bi öpücük bile vermezsin ay terliyum olmaz ahahah
Soran+1 yıl😌🤣🤣🤣🤣🤣🤣bu sıcakta ne opcugu yapış yapış
- +1 yıl
Allahim yaaa dayaklık karı 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😌😌😌😌😌🤣🤣🤣
- +1 yıl
İyiki sevgilim değilsin
Soran+1 yılAman iyi ki
- +1 yıl
Sicak terliyorum dedikçe soyar soydukca opmez sinir ederdim seni 😂😂😂😂😝😝😝😝🌹
Soran+1 yılO nasıl bişi 🤣
- +1 yıl
Ben çok gıcık biriyimdir 😝😝😝
Soran+1 yılBnde öyleyim 🤣
- +1 yıl
Ahahahahah beli belli
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂hahahs😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kesin kuru zayıf biseysin sen 43 kilo falan 😃
Soran+1 yılShhshshs yok be
- +1 yıl
Kesin öyledir arsız seni 😝😃
+1 yılTercihine bağlı senin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltahrikedici olur. içine hele bişiigiymezsen..🤷♂️
10 YorumlaNormalde giyiyorsan giy işte
00 Yorumlaİstediğin zaman giyebilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
@12Aysun34 ne alaka ilk son?
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılikside giyilir fiziği güzel olduktan sonra
10 Yorumla
+1 yılŞortlu etek giy.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılGiyiliiirr
10 Yorumla Hava sıcak ama sen bilin yani
10 Yorumla
+1 yılGiyilebilir
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!