Siyah pantolon üstüne kırmızılı bi gömlek düşünüyorum. Pantolon içine olcak kemer takacagım altına beyaz spor ayakkabı.. takı vs
Etek vs giymeme gerek yok sanırım
Etek vs giymeme gerek yok sanırım
Çok salaş giyinme saçın mümkünse hafif dalgalı su dalgası düşün ya da jilet gibi düz olsun kıyafet çok açık olmasın çok dikkat çekici renk ve desenler de ilk buluşma için çok iddialı derli toplu olmaya çalış ben olsam güven veren renklerden mavi ve açık yeşil kullanırdım bunlar cidden hem huzur hem güven veriyor ilk dklar olarak diyorum. Topuklu giyinme bence çok iddialı olma. Makyajını da ağır yapma erkekler ilkten çok iddialı gördüğü kadınları bazen kendi seviyesine yakın göremez ve ya da bayağı bulabilir sen normal standartta ama kaliteli giyin klas ol yani bir havan olsun kapalı giyinsen de öyle düşün yürüyüşün oturuşun kalkışın konuşman havalı olsun bir siyah jean bir beyaz gömlek omuzlarına bağladığın bir kazak bir gözük güzel bir saat beyaz bir spor ayakkabı oje hafif makyaj saçlar dediğimden biri olabilir işte gayet hanım hanım güzelsin
Gözlük yazacaktım gözlük önemli hava güzelse kafana kondur bir tane ama öyle güzel marka bir gözlük saat olsun yoksa kullanma güzel kloş tek renk elbisen varsa spor ayakkabı ve ten rengi çorap deri ceket filan oda güzel olur bak kaliteli giyin erkekler açık kızlardan çok kaliteli klas kızlara bayılır mesela ben baksınlar diye demiyorum ama cidden benim kaliteli bir havam olduğu her erkek tarafından söylenir genelde her erkek arkadaşım bunu diyor mesela parfüm bu çok önemli keskin olmayan fresh bir kokun olsun güzel kok temiz ol sohbetin güzel olsun güzel bir gülüşün kahkahan olsun özgüvenin olsun yani öyle düşün bu onları daha çok cezbeder kaliteli sohbet en güzeli kardeşim sen boş ver yırtık pırtık saçma açık kıyafet kendini halt sanan boş insan edalarını onların çoğunu erkekler sonradan çerez diye yiyor
Gideceğiniz mekana göre değişir. Tabi ki illa etek giyilecek diye bir şey yok. Etek de olur, pantolon da. Ben siyah ya da beyaz bir pantolon tercih ederdim
Pantolon
Anlattığın kombin iyi geliyor kulağa
Emin olamadm kareli gömlek çok değil de. Kırmızı yakışıyo ondan öyle düşündm. Kazak var şık ama o kadar soğuk değil. Bot da abartı durabilir
Kareli gömlek beyaz ise o da olabilir siyah pantolonun üstüne
Bot da koyu kahve veya siyahsa güzel durabilir
Gömlek kırmızılı. Saçlarmsiyah kırmızıyı yakıştırıolar.
Havalae bot giycek kadar soğuk değil. Siyah topuklı botlarım var ama
Siyah topuklu bot olur
Hmmm
Yahu hanımefendi ilk buluşma diye belirtip bir konu halkımda fikirlerimizi sormuş danışmış haşa yavşayan saçma sapan rahatsız edici teklifte bulunanlar olmuş , bu kadar düşmeyin kalitesizleşmeyin erkek olduğum için utanır oldum ya yapmayın komik.
Sorma hiç
Bu tarz durumlar yüzünden karşı cinsten bizde şans bulamıyoruz aşırı güvensizlik var kadınlarda erkeklere karşı , bizimde şansımız azalıyor bazı kadınlar her erkeği aynı kefeye koyuyor ve tanışmayı flörtü vs öteliyor olan bize oluyor yalnızız
Aynen haklısın.. kolay güvenemiyoruz
Güvenmemekte haklısınız , dikkatli olun hakkınızda hayırlısı olsun sanırım üzerine konuştuğumuz buluşma yarın olacak , şimdiden size iyi şanslar diliyorum kısmetse olur 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim , iyi geceler
Cevap
26Cevap
Pantolon daha iyi
Yaş 30-35 görünüyor. Genel olarak o yaşlarda birçok hormon artık eskisi gibi çalışmıyor. İnsanda heyecan yaratan dopamin de buna dahil. Zamanla eskiyen bu hormondan dolayı bazı kişilik özellikleri de değişebiliyor insanın. Pantalon giyildiginde birçok erkekte bu dopamin ve aynı zamanda dopamin artışında rol oynayan testesteron hormonunu artırmaya bilir. Ancak etek giymek hem çekici görünmene hem de o kişide bir iz birakmana sebep olabilir. Çünkü kadınsal özelliklerini daha çok belli eden kişilere karşı erkeklerin zaafı olduğu bilinen bir gerçek. Bence etek giyiyor olman daha fazla dikkati çekmene ve onda daha kalıcı bir iz bırakmak açısından daha iyi bir tercih.
İlk buluşmada gösterilen özen, sevgili olduktan sonra gösterilmiyor. " x beni aldattı Allah belasını versin!" ile son buluyor... Her şey, her çaba elde edene kadar maalesef.. Şimdiden ayrılışınıza üzüldüm!
Etek veya pantolon fark etmez, tarzınıza ve karşınızdaki kişiye nasıl görünmek istediğinize bağlı fakat tavsiyem takıldığınız tarzın dışına çıkmayın ilk buluşmalar her zaman ilk izlenimi verir.
İlk buluşmada mümkünse hiçbir şey tercih edilmemeli. İlk buluşmaya çıplak gidilmeli ki herkes birbirinin ne mal olduğunu görsün bilsin. Ye kürküm ye muhabbeti olmasın.
Bu şekilde daha çekici olursun
Spor ayakkabi yuksek tabanmi yuksek taban olsun daha cekici?
Yani kalin taban olanlardan
Hayır sevmiyorm o tarz
He sendeki duzmu duz spormu
Evet
O kadar abartılı kırmızı bence ilk buluşmaya göre cok iddalı siyah pantalon felan da cok basit klasık kaçar ama varsa turuncu kolye tak boynuna senı tekrar görmek ister esra ezmecının dedigi bırsey bı göz at ıstersen
senin tarzın ne ise o... Yeni bir şey deneme.
Saçma sapan moda altınnda giyilmemiş düzeyi olan ve göze hoş gelen özenli giyinmek yeterli
Fark etmez zayıf gösteren birşeyler giy gitsin
Aslında kıyafet pekte önemli değil aklında etki yaratmanın daha kolay yolu var
Nedir
İkisi de tercih edilebilir
Çok şık ol fakat geç kalma😂
Hangisi yakışıyorsa o tercih edilmeli 😄
Pantolon olmalı bence ama pek fark etmez
Fark etmez, derli toplu olsun yeter
Siz kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu giyin
Knk takip etsene bende sana sorcm
Etek her daim tercihim
Ben etek giyen kız severim
Akrep burcu
Pantolon he kış geldi
Siyah kırmızı ne matador musun
Etek giymis olsan nasil bir kombin olucak
?,,
Bu mevsimde giyebileceğim siyahlar var dizüstü.
Bi tane vae güzel o ama kısa.. üstüne de bilemedim dar bi bluz kazak olmalı ama düşünmedim
Renkli etek de var da onlar olmaz
Istersen tabi canım sıkılıyo vakit geçer hem yanlis anlama öylesine yanj
Olur mu
Cidden yanlis anlama vakit geçer canım sıkılıyo yuzfen soyledim
Selam nası bi kombın bu
Kötü mü
Hayır yanı canlNmadı
Anlattm ya dar pantolon içinde gömlek. Sportif gömlek.. kemer
Pantolon
Pantolon
Ne yakışıyorsa
Ben kadına eteği daha çok yakıştırıyorum