Moda & Stil İlk buluşma için kot pantolon ve badi uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Selam arkadaşlar ilk buluşma için kot pantalon ve üstüne badi giymeyi düşünüyorum sizce ilk buluşma için uygun mu ve gözlük ve takı takicam örnek fotoğraf koyucam fikrinizi söylermisiniz İlk buluşma için kot pantolon ve badi uygun mu? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diloşum değil mi o Fazla sıradan ilk buluşma için 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evett o ondan gördüm hoşuma gitti ne giyebilirim sence öneri acil dkskwkwk Yorumla Vanessa-_ +1 yıl Siyah renk dışında başka bir şey düşün Yorumla Soran +1 yıl Başka rengini mi alıyım yani Yorumla
mmertxsahin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Fotoya her baktığımda ayrı bi değişik şey görüyorum 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl fazlaca kapalı, kukunu göstermelik etekler giymeliydin 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Teyzem niye totoya odaklanmış o dikkatimi çekti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Video olduğu için durdurup ss aldım öyle durmuş ama bakmıyor tabiki😂 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Özel bi yemeğe gitmeyecekseniz olur güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Renkler uymamis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne rengi Yorumla mint__yesili +1 yıl Siyah olanın yerine başka şey giyin bence Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arkada ki teyze gö7üne bakıyor 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı. Arka fondaki kim 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Son halini görmek lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece üstüne gozluk ve takı takicam Yorumla uslanma +1 yıl Nereye gideceksiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daha kapalı bı şey giy 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı zaten daha ne olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göbek açık biraz Yorumla Soran +1 yıl Elini uzattığı için öyle durmuş açık değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin le mi buluşacan Yorumla Soran +1 yıl Yok sanaldan konuştuğum birisiyle buluşcam flörtüz şu an o beni seviyor buluşmak istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı kaç Yorumla
zoraşk34 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl gauet ıyı teyzemın ellerınden operım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla zoraşk34 +1 yıl annenmı Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sıradan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne önerirsin peki Yorumla cahit4343 +1 yıl Sade ama şık şeyelr Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Sıradan biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir başka sence Yorumla muhen_diss +1 yıl Etkilemek istiyorsan mini etek badi yapabilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu Dilan mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet örnek olarak onu koydum gördüm hoşuma gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladım şimdi soruna gelecek olursak bence gayet ideal hoş olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Diloşum değil mi o
Fazla sıradan ilk buluşma için
Evett o ondan gördüm hoşuma gitti ne giyebilirim sence öneri acil dkskwkwk
Siyah renk dışında başka bir şey düşün
Başka rengini mi alıyım yani
Fotoya her baktığımda ayrı bi değişik şey görüyorum
fazlaca kapalı, kukunu göstermelik etekler giymeliydin
Teyzem niye totoya odaklanmış o dikkatimi çekti
Video olduğu için durdurup ss aldım öyle durmuş ama bakmıyor tabiki😂
Özel bi yemeğe gitmeyecekseniz olur güzel gözüküyor
Renkler uymamis
Ne rengi
Siyah olanın yerine başka şey giyin bence
Arkada ki teyze gö7üne bakıyor
Arka fondaki kim
Çok özensiz, sanki markete gidiyosun.
gayet uygun ve hoş :)
Son halini görmek lazım
Sadece üstüne gozluk ve takı takicam
Nereye gideceksiniz
Daha kapalı bı şey giy
Kapalı zaten daha ne olsun
Göbek açık biraz
Elini uzattığı için öyle durmuş açık değil
Sevgilin le mi buluşacan
Yok sanaldan konuştuğum birisiyle buluşcam flörtüz şu an o beni seviyor buluşmak istiyor
Yaşı kaç
İyi bence. Arkadaki kim
gauet ıyı teyzemın ellerınden operım
Teşekkür ederim
annenmı
Sıradan
Ne önerirsin peki
Sade ama şık şeyelr
Sıradan biraz
Ne olabilir başka sence
Etkilemek istiyorsan mini etek badi yapabilirsin
annen bu duruma sinirlenmiş gibi