Şimdi tahminen şöyle diyeyim, 1.60 altıysan evet kestirirsen daha hoş durur. Ama 1.60 üstüysen o kadar fark edeceğini sanmıyorum, güzel durur yani. Senin kararın ama ben mavi derim 💞
O yorumları ben de gördüm de, sence de arkadaş biraz saçmalamamış mı? Evet esmersin ve o yüzden de mavi yakışır. Belki bilirsin "sarışınlara beyaz, siyah gibi renkler, esmerlere bordo, kırmızı gibisinden renkler yakışır" diye bir laf var. Bence mavi sana gayet de güzel yakışır. Modelini beğendin mi? O zaman gayet de mükemmel olur. Kısaltmak mı istiyorsun? Kısalt ve öyle giyin, eminim çok güzel olacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Birincsi
Siyah olan daha güzel. Altına spor ayakkabı giyersen spor olur topuklu giyip takı ve makyaj yaparsan şık olur
Bence de siyah güzel ama biraz uzun geldi 2 parmak kadar kessem olur mu
Bence sen yapma terziye götür
Yok zaten terziye götüreceğim de 2 parmak kadar kestirsem nasıl olur onu demek istedim
Bence iki parmak kötü durur yapabilirsen direkt fırfır tarafından kestir çünkü 2 parmak yaptirirsan fırfırlı kısım çok kısa kalabilir hoş durmayabilir
Aslında kesmesem de güzel
Ya bı al bak bakalım nasıl ona göre karar ver
Bencede öyle yapayım
Şimdi mavi demek istiyorum, bence çok yakışır. Hem tam sıcak havalara uygun. Siyah elbet güzeldir ama yaz ayları için mavi daha uygun.
Bende maviyle siyah arasında gidip geliyorum bı de fazla uzun değil mi boy hizasından 2 parmak kadar kessem daha iyi olur mu
Şimdi tahminen şöyle diyeyim, 1.60 altıysan evet kestirirsen daha hoş durur. Ama 1.60 üstüysen o kadar fark edeceğini sanmıyorum, güzel durur yani. Senin kararın ama ben mavi derim 💞
1.63 um günlük güzel ama kararsız kalıyorum ben
Eğer kısa seviyorsan kestir, her türlü yakışır wldkwkd
Bı arkadaş esmer tenli olduğum için mavi almamı söyledi bilemedim
O yorumları ben de gördüm de, sence de arkadaş biraz saçmalamamış mı? Evet esmersin ve o yüzden de mavi yakışır. Belki bilirsin "sarışınlara beyaz, siyah gibi renkler, esmerlere bordo, kırmızı gibisinden renkler yakışır" diye bir laf var. Bence mavi sana gayet de güzel yakışır. Modelini beğendin mi? O zaman gayet de mükemmel olur. Kısaltmak mı istiyorsun? Kısalt ve öyle giyin, eminim çok güzel olacaksın
Bı şey diyim mi elbiseyi almaya karar verdim şu an 🙂♥️
Sevindim güzelim, umarım o elbiseyle daima güzel anıların olur 💞 Hep mutlu ol
Ya çok teşekkür ediyorum çok çok iyisin keşke herkes senin gibi olsa ♥️💕💋
Rica ederiim, dikkat et kendine ✨
Sende kendine dikkat et güzel insan
Siyah çok hoş
Yazın sıcak ta pek olmaz gibi
Kumaşı İnce ve pamukluysa sıkıntı olmaz
Polyester kumaşi
O zaman her renk terletir ve koku yapar
İşte bende bundan korkuyordum
Diğer renkleri çocuk rengi ama elbise gerçekten güzel
Düğün için düşünüyordum siyah güzel olur aslında
Ben modacayim
Bana güven
Sormak istediğin soru var mı
Siyah al diyorsun yani
Esmer ten rengine nasıl olur peki boyum da 1.63
Aynen öyle
Bi tane daha buldum o daha güzel geldi yazabilir miyim sana
Tabi ki de
Mavi güzel
Uzun değil mi ama
Güzel güzel 😻
Siyah güzel duruyor
Son kararın mi
Hepsi model olarak aynı, sadece rengi farklı. Renk ise siyah daha çekici duruyor.
Bana da siyah güzel geliyor ama maviyle aralarında gidip geliyorum bı de fazla uzun değil mi
Ten rengin nedir?
Esmerim
Esmersen işin rengi değişir ya
Napmak lazım 😔
Ne kadar dekolteli veya kısa elbiseler giyiyorsun?
Diz kapağında giyiyorum
Esmerlere kırmızı yakışıyor diye biliyorum, fakat şıklarda kırmızı yok. Mavi de güzel olabilir, siyah vücudunu komple kapatır gibi
Haklısın ben bu modeli es geçeyim iyisi
Bence de :)
Neyse tekrardan teşekkürler
mavi bence
maviii
uzak ara siyah
Siyah
hepsı kötü bence
Maviiiiii
Blue
Bir numara.
3 iyi