Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 19 bu arada
Şöyle kısa olmasın askılı olsun istiyorum
dekolte de sadece bacaktan yırtmaç şeklinde veya boyundan olabilir sırttan olacaksa çok az
Genç elbisesi arıyorum saçma sapan şeyler çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ohooo ben 19 yaşında kapandım valla sen de açılmak için çabalıyorsun düzgün bir şey giyin iyice açılma.
Sanane be kezban sana mı sorucam ne giyeceğimi ahlaksız
Bana kizacagina orspyluguna devam et bence... kim ahlaksız görüyoruz giyinme tarzından erkekler s. ksin diye ugrasiyon
Kezban ahlaksız
Kapanmışsın ama sadece bedenen yoksa aklın es.. crtlardan bile or.. zpu
İstersen g. tun açık gez beni ilgilendirmez
Ben bisey demedim ki istersen g. tunu aç öyle gez kızım:)
Beyninide kapatmışsın kudur or.. spu kezban kudur. Sen istediğini giyemiyorsun ve ömür boyu onun bunun kölesi olmaya mahkumsun
İstersen hiç bisey giyinme zaten olmuşsun ne ayıp
Yoo ben halimden memnunum sorun yok
Sen de memnunsan sorun yok :) laf etmene gerek yok
Kudur cahil başını kapatır senin gibiler ama kimin altında yatttığın belli olmaz
İstersen g. tun açık gez istersen erkeklerle yat istersen ne yaparsan yap beni zerre ilgilendirmezsin guzel açık bir elbise giyin
erkekte doymuş açık kıza artık o kadar midesi bulanıyor ki sana bile bakmıyorlar
Yatmak için çabalıyorsun ama düşünsene seni öyle erkek görse s. iker atar
eskorta gidiyorsun sende sanırım onun için bizlerden yardım mı istiyorsun 😂
Anam babam karışmıyor sanane Allahın kezbanı sana ne bk düşüyor. Sana anca böyle çene yapıp bkumuzu yemek düşer ancak
Senin bedenin de beyninde orspu olmakta zaten kimin altına yatıyorsn belli değil belki de dedenin
Sen Allah için kapandığını mı sanıyorsun bi de slk
Babanın da mı altına yatıyorsun aaa
😂😂😂😂
Baban da diyordur gell kızım birazda yat altıma
Görüyoruz tvler hep kapalı zrusp.. larla dolu sende onların başısın başını tutmasalar yatmadığın köylü kalmaz😂😂
Neyse eskortluguna devam et sen valla zerre beyin yok yaş küçük olunca beyinde küçük oluyor malum
Ömrün hep bizim gibileri izlemekle bktan hayat yaşamanla geçicek bye bye
Yatmaya devam et 😂😂😂 kudur haydi bb gotun açık gez dışarı da hiç bir şey giyinme bak tamam mı yani kısa giyinsen de bir şey değişmeyecek nasil olsa cikaracaksin gittiğin yerde
Iyy asla izlemem seni görsem kusarım üzerine 😂
İstediğimi giyerim sen kudur🥳🥳
O kadar yani bu devirde erkekler bile bakmıyor o kadar usanmis senden
İyi günler.
Aynen giyersin :)
İnşallah annen baban ölürde ben seni görürüm
O zaman bakalım ne yapacaksın
Sokaklarda sürtersin babasiz
Anan baban olsa ne yazar sen orspu olduktan sonra baksana karışmiyorlarmis demek gönülleri rahat kendini ver işte
Anan baban yok galiba 🥳
Ondan böyle orspusun
Kendini belli ettin :)
Hadi devam et kudurmaya
Hsjdjjdjdjkdj
nerdee gıyceksın ve ne renk
seni görmeden ne bilelim