Moda & Stil T shirt giynemiyorum hep ter lekesi olusuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Koltuk alti, sirtim hep leke oluyor terden belli oluyor yani. Bir cozumu var mi? Güncellemeler+1 yıl KOKMUYORUM sadece leke var T shirt giynemiyorum hep ter lekesi olusuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl askılı giyebilirsin altına. ben genelde öyle yapıyorum :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ise yariyor mu gercekten cok sicak oluyor mu oyle Yorumla Cerberus23 +1 yıl ama en azından terlediğinde t shirte bulaşmıyo. yoksa sıcak mı sıcak yani :D ben alıştım gerçi. Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim🙏 Yorumla Cerberus23 +1 yıl rica ederim ♫ Yorumla
ipekduran Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Driclor kullan hiç terletmiyor ama onun bir kullanım sekli var ona uyarak kullanmalisin eşim ve ben hep kullanırız 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Eczane den mi aliniyor? Yorumla ipekduran +1 yıl Biz Trendyoldan alıyoruz hep Yorumla ipekduran +1 yıl Ordan bak fiyatları biraz uçuk en uygun fiyatlisini bul hemde yorumlara bak ona göre içine sinerse al Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim🙏 Yorumla ipekduran +1 yıl Hatta ben sana bizimkinin kinini vereyim Yorumla ipekduran +1 yıl Linki paylaştım silinmiş Yorumla Soran +1 yıl Olsun sorun degil. Tesekkurler yardimin icin 🙏🙏 Yorumla ipekduran +1 yıl Rica ederim umarım derdine derman olur. Biz bunu her şey pahallamadan önce 30 TL ye alıyorduk şimdi fiyatlar öyle uçmuş ki boyutu küçük ama uzun süre gidiyor. Kullanma talimatınada uy muhakkak. Yorumla Soran +1 yıl Umarim. Ise yarasin da yemek almam bunu alirim oyle dert ettim bu terleme isini Yorumla
SonLoveBükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Koltuk altı botoksu yaptırabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fazla kilon var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl havalar çok sıcak normal ya nerde yaşıyon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapalı renkleri tercih et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yine belli ediyor. Her gun diyah giynmem gerek belli olmamasi icin zaten her gun siyah pantolon giyniyorum😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye siyah pantolon giyiyosun her gün Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarim da terliyor korkuyorum acik renk giyndigimde belli olur diye Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl deodorant olmuyormu kilomu var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Deo kullaniyorum zaten kokmuyorum ama leke yine oluyor fazla kilom yok Yorumla kanka35 +1 yıl tanımak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Ne alak Yorumla kanka35 +1 yıl güzelve kibar birisin ondan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
askılı giyebilirsin altına. ben genelde öyle yapıyorum :D
Ise yariyor mu gercekten cok sicak oluyor mu oyle
ama en azından terlediğinde t shirte bulaşmıyo. yoksa sıcak mı sıcak yani :D ben alıştım gerçi.
Tesekkur ederim🙏
rica ederim ♫
Driclor kullan hiç terletmiyor ama onun bir kullanım sekli var ona uyarak kullanmalisin eşim ve ben hep kullanırız
Eczane den mi aliniyor?
Biz Trendyoldan alıyoruz hep
Ordan bak fiyatları biraz uçuk en uygun fiyatlisini bul hemde yorumlara bak ona göre içine sinerse al
Tesekkur ederim🙏
Hatta ben sana bizimkinin kinini vereyim
Linki paylaştım silinmiş
Olsun sorun degil. Tesekkurler yardimin icin 🙏🙏
Rica ederim umarım derdine derman olur. Biz bunu her şey pahallamadan önce 30 TL ye alıyorduk şimdi fiyatlar öyle uçmuş ki boyutu küçük ama uzun süre gidiyor. Kullanma talimatınada uy muhakkak.
Umarim. Ise yarasin da yemek almam bunu alirim oyle dert ettim bu terleme isini
Koltuk altı botoksu yaptırabilirsin
fazla kilon var mı
Yok
havalar çok sıcak normal ya nerde yaşıyon
Kapalı renkleri tercih et
Yine belli ediyor. Her gun diyah giynmem gerek belli olmamasi icin zaten her gun siyah pantolon giyniyorum😕
Niye siyah pantolon giyiyosun her gün
Bacaklarim da terliyor korkuyorum acik renk giyndigimde belli olur diye
deodorant olmuyormu kilomu var
Deo kullaniyorum zaten kokmuyorum ama leke yine oluyor fazla kilom yok
tanımak isterdim
Ne alak
güzelve kibar birisin ondan
Yaocak bir sey yok
Iy pislik
deotax al
Tesekkurler