Moda & Stil Bu ayakkabının rengi/modeli güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aldım ama kararsız kaldım. Sizce güzel mi yoksa iade mi edeyim? Bu ayakkabının rengi/modeli güzel mi? Cevapla Ayakkabı Soruları İade Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Güzel evet ama ben genel olarak kadınlara yakıştırıyorum bunları, erkeklere yakıştırmıyorum. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence bir bayan tipi ayakkabı bu. Bu sıcakta pek kullanışlı olmaz ama güzel bir hediye olacağı kesin. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Güzel bence. Ama senin genel giyimde tercih ettiğin renkleri bilmiyorum. Bana göre güzel bir ayakkabı beğendim 0 0 Yorumla
maakinist Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Güzel değilbe Minecrafta yapılan şekilli ttoprak ev gibi duruyor 0 0 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bro beğendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel evet ama ben genel olarak kadınlara yakıştırıyorum bunları, erkeklere yakıştırmıyorum.
Bence bir bayan tipi ayakkabı bu. Bu sıcakta pek kullanışlı olmaz ama güzel bir hediye olacağı kesin.
Güzel bence. Ama senin genel giyimde tercih ettiğin renkleri bilmiyorum. Bana göre güzel bir ayakkabı beğendim
Güzel değilbe Minecrafta yapılan şekilli ttoprak ev gibi duruyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Evet güzel
Bence güzel
değil
Güzel bro beğendim
Çok güzel