Moda & Stil Beyler gömlek giydiğinizde içine mi atıyorsunuz yoksa dışına mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İçine atıyorum Dışına atıyorum Gömlek giymiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyler gömlek giydiğinizde içine mi atıyorsunuz yoksa dışına mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen bir tarafını içine bir tarafını dışına bazen de iki tarafını dışına atiyorum 1 0 Yorumla
Violinay Takip Et Xper 4 Yaş: 102 +1 yıl Değişiyor eğer fit bir vücudun varsa içe atarsın ama fit değilsen dış at. Zaten çoğu kişi kemer sevmediği için dışa atıyor 1 0 Yorumla
imperfect1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Dışına atınca daha iyi hissediyorm içinde sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bazen bir tarafını içine bir tarafını dışına bazen de iki tarafını dışına atiyorum
Değişiyor eğer fit bir vücudun varsa içe atarsın ama fit değilsen dış at. Zaten çoğu kişi kemer sevmediği için dışa atıyor
Dışına atıyorum
Dışına atınca daha iyi hissediyorm içinde sevmem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!