Moda & Stil Oversize giyen kızlar mı yoksa crop giyen kızlar mı? Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha çok hoşunuza gidiyor ve hangisi daha çok bir kadına/kıza yakışıyor? Ben ikisini de giyiyorum ama oversize kadar rahat bir şey yok 🥰 Oversize giyen kızlar mı yoksa crop giyen kızlar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Aşık olduğum kadının giyimi benim için önemli değildir. 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Bence stüne göre düzgün giyinen kızlar artık düzgün giyinen insna görmek okadar zorlaştıki kimi yataktan çıktıgı gibi gelir diğeri yorgana sarılıp gleir diğeir çuval giyer gelir nerde o eski özenli kıyafetler 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kız güzelse, fiziği de iyiyse her şey yakışır. 0 0 Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel kızlar. Eğer güzelsen hangisini giydiğin pek fark etmiyor:) 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabii ki de crop giyen. Oversize sadece erkeğe yakışıyor. Crop ise kadını daha kadınsı gösteriyor. 0 0 Yorumla
yagmuryagmurrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne oversize ne crop ikisi de itici duruyor bence tam boy bodyler çok hoş 0 0 Yorumla
Zopare Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Göbeği güzelse krop kötüyse owersize. Bunlar ne kadar kolay sorular daha zor sorular sorun lütfen. 0 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl üzerine tam oturan şeyler giyen kadınlara hasret kaldım :D 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oversize uzun kazak ve siyah ince külotlu çoraplı bir kombin harika olurdu 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oversize tercih ederim.. 0 0 Yorumla
talhavr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Tam boy body daha hoş duruyor hanımlarda 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Crop 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aşık olduğum kadının giyimi benim için önemli değildir.
Bence stüne göre düzgün giyinen kızlar artık düzgün giyinen insna görmek okadar zorlaştıki kimi yataktan çıktıgı gibi gelir diğeri yorgana sarılıp gleir diğeir çuval giyer gelir nerde o eski özenli kıyafetler
Kız güzelse, fiziği de iyiyse her şey yakışır.
Güzel kızlar. Eğer güzelsen hangisini giydiğin pek fark etmiyor:)
Tabii ki de crop giyen. Oversize sadece erkeğe yakışıyor. Crop ise kadını daha kadınsı gösteriyor.
ne oversize ne crop ikisi de itici duruyor bence tam boy bodyler çok hoş
Göbeği güzelse krop kötüyse owersize. Bunlar ne kadar kolay sorular daha zor sorular sorun lütfen.
üzerine tam oturan şeyler giyen kadınlara hasret kaldım :D
Oversize uzun kazak ve siyah ince külotlu çoraplı bir kombin harika olurdu
Kıyafete göre değerlendirmiyorum ama ikisinin de tarzı güzel.
Oversize tercih ederim..
Tam boy body daha hoş duruyor hanımlarda
Oversize. İpini koparan crop giyiyor.
Direkt kadınlar kızlar 😂😂
yaptığı kombine ve vücut tipine göre değişir bence
Her ikiside güzel bence
Crop sevmiyorum.
Kızlar 😀
Tatbiki Oversize herzaman 🤝🏼
Crop 😍😍
Crop güzel bence
Crop