Moda & Stil Uzun süre sonra ilk defa bone takıyorum nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Hic takmıyordum yeni yeni takmaya basladım umarım sonu gelir 😂 Uzun süre sonra ilk defa bone takıyorum nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Surda foto paylaşma kız ondan sonra millet alıp sağda solda kullanıyo bu arada yakışmış doğru olanı bu zaten 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Kim kullanıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık mi yok sitede Yorumla Soran +1 yıl Dogru dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki bende de var biraz ama ben kimsenin fotosunu almam öyle Yorumla Soran +1 yıl Ne blleyim ya millet delirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide güzel kızsın zaten milletin iştahını kabartcan Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne güzelliği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem ben hoşlaştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hızlı ve boneli Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ne alaka 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok alaka Yorumla Soran +1 yıl Aaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sana ne oldu böyle hastalandın mı sen yksa evlendin mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Yüzün gözün çökmüş 45 yaşında gibisin Yorumla Soran +1 yıl Abartmayın ya sadece zayıfladım Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Hiç gerek yokmuş Yorumla Soran +1 yıl Yani cok zayıfım ondan Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Olma kim zorladıki bu kadar seni zayıf olamn için Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Maşallah güzel olmuş. Saçlarınız görünmeseymiş daha iyi olurmuş ama sizin tercihiniz. 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İnsallah devamı gelir cok yakısmıs güzel yürekli insan 🥰🙏🧿 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sen resim koyunca sadece dudaklarını görüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kızma bana baldudak dudakların benim vazgeçilmezim Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 600 cevap paylaştı. Şimdi en azından takmamışsın demezler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışmış yanakların ne güzel çıkmış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim canım ❤️❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim canım benim böyle yanaklarım yok Yorumla Soran +1 yıl Bende cok zayıfım canım sadece elmacıklarım belirgin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım aşko ama böyle olunca da sıkıyorlar çocuk gibi Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl İyi iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkürler Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel olmuş bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol kuzumm Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Guxell 0 0 Yorumla
YeNeRUtKaN Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Ben sevdim Ama dudakların daha çok ilgimi çekti 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. Normal düz 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. bone nerde 0 0 Yorumla
NickyRomer0_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Normal teyze 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne teyzesi 😂 Yorumla NickyRomer0_ +1 yıl Harbi teyze sjsjj sen benden nasıl Küçüksun hmk Benjamin buton gibisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Surda foto paylaşma kız ondan sonra millet alıp sağda solda kullanıyo bu arada yakışmış doğru olanı bu zaten
Kim kullanıyor
Sapık mi yok sitede
Dogru dedin
Aynen knk
Belki bende de var biraz ama ben kimsenin fotosunu almam öyle
Ne blleyim ya millet delirdi
Bide güzel kızsın zaten milletin iştahını kabartcan
Yok be ne güzelliği
Bilemem ben hoşlaştım
Hızlı ve boneli
Ahaha ne alaka 😂
Çok alaka
Aaaa
Ya ne
Sana ne oldu böyle hastalandın mı sen yksa evlendin mi
Niye ki
Yüzün gözün çökmüş 45 yaşında gibisin
Abartmayın ya sadece zayıfladım
Hiç gerek yokmuş
Yani cok zayıfım ondan
Olma kim zorladıki bu kadar seni zayıf olamn için
Maşallah güzel olmuş. Saçlarınız görünmeseymiş daha iyi olurmuş ama sizin tercihiniz.
İnsallah devamı gelir cok yakısmıs güzel yürekli insan 🥰🙏🧿
sen resim koyunca sadece dudaklarını görüyorum
Ama ya 😂
kızma bana baldudak dudakların benim vazgeçilmezim
Şimdi en azından takmamışsın demezler
Yakışmış yanakların ne güzel çıkmış
Tesekkür ederim canım ❤️❤️
Rica ederim canım benim böyle yanaklarım yok
Bende cok zayıfım canım sadece elmacıklarım belirgin
Anladım aşko ama böyle olunca da sıkıyorlar çocuk gibi
İyi iyi
Tesekkürler