Moda & Stil Sizce Skechers'ın hangi rengi daha güzel: siyah mı, beyaz mı? NaneLimon__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ? Güncellemeler+1 yıl Siyahı aldim ama hala kararsızım ahhahahaha Sizce Skechers'ın hangi rengi daha güzel: siyah mı, beyaz mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Beyaz bence 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Siyahta beyazda güzel, ama siyah cok hosuma gitti benim. Beyaza leke gelirse çıkmaz ama. 1 0 Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben siyah aldım her şeyle giyilir diye ama gönlüm şu an beyazda😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beyaz değil bu görseldeki krem tam beyaz olanı almalısın bence bende onun için para bırıktırıyorum cok kullanıslı ama bu ikisi arasından krem guzel 0 1 Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Beyazim var krem ya da siyah istiyorum Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bu ayakkabılarda moda oldu resmen tasarımı iğrenç 0 4 Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Aşırı rahat ve küçük ayakta güzel duruyot Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Under armour dene ya da salomon rahatlık gör Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Her markada numarami bulamiyorum ayağım 35 numara 😅 Yorumla DertPaketEdition +1 yıl www.spx.com.tr/.../ bak bu sitede tavsiye ederim Yorumla
PraDvizyi0n Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Siyah 0 2 Yorumla PraDvizyi0n +1 yıl Yine siyah al Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Aldim :( Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. siyah güzel 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beyaz bence
Siyahta beyazda güzel, ama siyah cok hosuma gitti benim. Beyaza leke gelirse çıkmaz ama.
Ben siyah aldım her şeyle giyilir diye ama gönlüm şu an beyazda😅
Beyaz değil bu görseldeki krem tam beyaz olanı almalısın bence bende onun için para bırıktırıyorum cok kullanıslı ama bu ikisi arasından krem guzel
Beyazim var krem ya da siyah istiyorum
bu ayakkabılarda moda oldu resmen tasarımı iğrenç
Aşırı rahat ve küçük ayakta güzel duruyot
Under armour dene ya da salomon rahatlık gör
Her markada numarami bulamiyorum ayağım 35 numara 😅
www.spx.com.tr/.../ bak bu sitede tavsiye ederim
Beyazını daha çok beğeniyorum
beyaz daha şık
Siyah
Yine siyah al
Aldim :(
siyah güzel