Güzellik & Bakım Beyaz mı siyah mı ten seversiniz? vurguncagla Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Ben bazen keske esmer olsaydm diyorum cok degisk farkli çekici auralari var Beyaz mı siyah mı ten seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Ben beyaz ten seviyorum. kadınlara daha çok yakışıyor. ama fark etmez 0 0 Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kadın beyaz, erkek esmer olursa çekicilik daha fazla oluyo 5 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 651 cevap paylaştı. beyaz ten iyidir, ama beyaz tene beyaz çamaşır değil koyu tonlar daha dikkat çekici olur ve yakışır 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Erkekte esmerKadın da beyaz ten güzel duruyor bence 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. beyaz veya esmer olmanın çekiciliği kişden kişiye değişir 1 0 Yorumla
muratyalçın55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Kadın dediğin beyaz tenli olur. Erkek dediğin esmer olur 0 2 Yorumla miyan_çakır +1 yıl Yaratinca sana sormamislar ksb ben de beyaz tenli erkek seviyorum. esmer ne öyle kara kuru dağ ayiis gibi Yorumla muratyalçın55 +1 yıl @miyan_çakır dediğin gibi :) herkesin fantezisi farklı.Görüş ayrılığını neden kabullenemiyorum ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadına beyaz ten yakışıyor esmer tenli kadınlar da güzel oluyor bu kadının vücut güzelliğine bağlı birazda 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Sarışının beyaz tenlinin tadını bilen bilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl beyaz , pürüzsüz lekesiz ten severim. arası dahil tertemiz, pespembe. 0 0 Yorumla
NaziSubayıı Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl İngilizler kırmızı şarap içtiğinde boğazlarından kayarken icerde gözüktüğü rivayet edilir.Kesinlikle beyaz ten 👍 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Kadın dediğin beyaz olacak zaten 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Esmer ten bir başka canım 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çikolata gibi olsun benimki ama içi pembe olsun. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Beyaz ten tabikii ;) 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Beyaz ten candır 0 0 Yorumla
eowyn-_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kırmızı olsaydım iyiydi 0 3 Yorumla melik576 +1 yıl Kızılderililerim nesli tükendi 😔 Yorumla eowyn-_ +1 yıl @melik576 kızılderililer kızıl dimi. Tabi efenim Yorumla melik576 +1 yıl Evet kızıl aksini mi idda ediyosum 😅 Yorumla
Azgın_girl Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Abla siyah değil esmer 4 1 Yorumla vurguncagla +1 yıl Cok haklisin😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz zenci seviyoz o kesin 0 7 Yorumla prestiqe33 +1 yıl Zencilerde beyaz seviyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar 😍 Yorumla prestiqe33 +1 yıl Beyaz tenlimi sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla prestiqe33 +1 yıl Esmer mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hı hı Yorumla prestiqe33 +1 yıl Mmm esmer güzeli mi Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Beyaz ten daha çekici bence 0 0 Yorumla
Küçükmemelikızlar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Senin tenin çok güzel aşkım 🥰💕 0 1 Yorumla Küçükmemelikızlar +1 yıl Ayrıca fiziğin çok güzel Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. beyaz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Esmer iyidir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ben beyaz ten seviyorum. kadınlara daha çok yakışıyor. ama fark etmez
Kadın beyaz, erkek esmer olursa çekicilik daha fazla oluyo
beyaz ten iyidir, ama beyaz tene beyaz çamaşır değil koyu tonlar daha dikkat çekici olur ve yakışır
Erkekte esmer
Kadın da beyaz ten güzel duruyor bence
beyaz veya esmer olmanın çekiciliği kişden kişiye değişir
Kadın dediğin beyaz tenli olur. Erkek dediğin esmer olur
Yaratinca sana sormamislar ksb ben de beyaz tenli erkek seviyorum. esmer ne öyle kara kuru dağ ayiis gibi
@miyan_çakır dediğin gibi :) herkesin fantezisi farklı.
Görüş ayrılığını neden kabullenemiyorum ki
Kadına beyaz ten yakışıyor esmer tenli kadınlar da güzel oluyor bu kadının vücut güzelliğine bağlı birazda
Sarışının beyaz tenlinin tadını bilen bilir
Beyaz kesinlikle daha güzel ve seksi. Sende öylesin 😍🔥
beyaz , pürüzsüz lekesiz ten severim. arası dahil tertemiz, pespembe.
İngilizler kırmızı şarap içtiğinde boğazlarından kayarken icerde gözüktüğü rivayet edilir.
Kesinlikle beyaz ten 👍
Beyaz ten daha gözüme hitap ediyor
Beyaz her zaman +1 dir
Kadın dediğin beyaz olacak zaten
Esmer ten bir başka canım
Beyaz öncelik. daha temiz görünüyorlar
Çikolata gibi olsun benimki ama içi pembe olsun.
Beyaz ten tabikii ;)
Beyaz severim.
Beyaz candir reis zaten esmerim🙂
Beyaz ten candır
iyi kayılırsın
Adolf bunu beğendi...
Beyaz tenliye siyah çamaşır diyorum
kırmızı olsaydım iyiydi
Kızılderililerim nesli tükendi 😔
@melik576 kızılderililer kızıl dimi. Tabi efenim
Evet kızıl aksini mi idda ediyosum 😅
Abla siyah değil esmer