@Red_hat
@Afroditt_
@Sametiedi :DSADASDASDASDAS
bir kere sorun doğru bir soru değil. Türk kızları çirkin orasına bir şey demiyorum ama rus kızlarının da %90'ı çirkin. İnanmıyorsan VKontakte'ye gir ve rusların profillerini gez. Senin gördüğün ruslar tvde, gazetede, internette güzel olan ruslar. Gerçek ruslar çok da güzel değil. Ha hepsi sarı saç renkli göz falan oluyor o da genetik. Esmer seven insana da çekici gelmeyebilirler. Bir de çok bakımlılar, her gün kendilerine bir kaç saat ayırıyorlar neredeyse. Bizim kızlar daha bıyıklarını almıyor :(
Genetik bir şey.
Mantikli bir soru sormamissin bide mantikli ccevap ariyosun ya acidim :Dbu rus kizlari tek anadan cikiyo ya zaten ondan istisnasiz butun ruslar guzel 😒hayatinda
İki tane rus kzii gorup bu kaniya varan insanlar bahsettiginiz seyler insan degersiz bir obje degil o yuzden ne bizim kizlari ne de erkekleri neden cirkinler falan diye yargilamaya zerre hakkin yok malum buyuk ihtimal senin anan baban da bizden
Anladim
Cunku hayat cok zor sdjgdhfsf
Sanada muck
Karımmmm hayatımmmm cocuklarımın anasııııı
Uzat yıkarım valla :addd
- atmayin merveye :/
Cevap
51Cevap
Genetik yapı kardeşim genetik... Orjinal Türkten bahsedemezsin ki türk kızı diye bişey olsun anadoluya bak herkezin kökünde ya bir ermeni çıkar ya kürt ya da laz ya da vs. vs. bu kadar gen karmaşası zamanla değişmeye sebep oluyo tabiki, rus genellikle rus kökeninden geliyor yani çok uluslu olmadıklarından rusun kökü rustan olduğu için... en basite indirgenmiş hali budur :)
Mantikli +1 :)
gerçekler bunlar -.- araştır biraz...
köken tamamen farklı bir ırktan geliyor demedim aralara girenler var dedim direkt at gözlüğüyle bakmayın bişeylere
hanımefendi bende türküm ama bu ırkların kaderinde var bende sizi ırkçı bir faşist olarak tanımlamak istemezdim ama artık bunu da söyleyemeden geçemeyeceğim... iyi akşamlar
Aslinda ruslardada cirkinler var haa bizdekinden azmidir cok mudur bilemem ama cok gordum cirkin rus sadece bizim gorebildigimiz medyaya cok guzelleri yansitiliyor ayni bizim medyaya yansittigimiz turk modeller mankenler gibi yani biz onlarin mankenlerini goruyoruz onlar bizim mankenlerimizi goruyolar haa boy konusunda cidden fark atiyolar ama
Mantikli cevap +1
Tesekkurler
Ayrica kokenlerim rusyaya dayaniyor arada bir kac eklemeler olsada rus kokenliyim (suan rusum demiyorum rusca biliyomusun felan diye sormayin sadece kokenlerim rusyaya dayaniyor)
Bunu soyledigin iyi oldu :D sitede rus var demek :)
bende oleyim hatta dil biliom :)
Ispanyol erkekleri mi
https://i.hizliresim.com/VydoOj.jpg
Yoksa Türk erkekleri mi
https://i.hizliresim.com/nGnz05.jpg
Asvsgshkjjk :Dd
Ama ben seni yerim :D ama ben seni yirim tatli sey. d
Kiyaslama yaptigin ortama bak rekabet yerlerde cok taraflisin
Tamam abla dovseydin bide agresiflilik iyi degil erken olursun bak 😉
Daha ne yasadin l*n toparlak kiz zibidi yasin ne kime bu sekil mazlumi getirin bana 😃😃
Mesaja gitseniz
:))
Bence herkes normaldir ne çok güzel nede çok çirkin bu bizim insanların uydurduğu aptalca basma kalıplar yüzünden milyonlarca insan bıçak altına yatıyo ve hepsi birbirinin aynısı olarak satışa sunuluyor bir insanı güzel ve çekici yapan şey zaten bakımlı oluşu, konuşmayı bilen ve özellikle insana değer veren olmasıdır şurda bulunan erkeklere de diyeceğim bir çift lafım var (hepsi üstüne alınmasın) çok kalp kırıcısınız
Türk kızlarının çirkin olup, Rus kızlarının güzel olduklarını kim söyledi ki. Valla öyle bir Türk kızları var ki adamın baktıkça bakası geliyor. Rus kızları biraz daha açık saçık giyindiği için bazılarına çekici geliyor ama dünyada Türk kızlarını tek geçerim.
1. Guzel turk kizlarida var haksizlik etme
2. Ruslarin genetiginden kaynaklanio onlar genc yaslarinda cokk guzel yaslaninca beter oluyorlar
3. Ruslarin guzel olma sebeplerinin biri gunde 10ar tane limon ve yumurtayi oyle sade yiyolar
4. Neden turk erkekleri yakisikli degil acaba?
Sen cok bilmis birine benziyorsun sen soyle o zaman onuda
1. Kiyafet giyim bakiminda benim gorebildigim boyle duzgun bir magza yok alisveris yapabileceginiz yani turkiyenin eksikligi
2. Erkekler genellikle boylari kisa oluyor ( ve ben 173 oldugumdan bundan cok sknti duyuyorum)
3. Bide sey sarisin erkek cok az cogunlukla esmer yani killi killi -_-
4. Oyle yani ya
Fotoğraflarima bak :)
190im bal rengi gozum var , s
Ben seni tanimiom incelemedimde genel olarak konustum. Sen nasil genel olrak konustuysan ;)
Bana gore tipsizsin
Ve ben genel konustum senin yaptigin gibi ;)
tamam olabilir
Türk erkeklerinden yaptığın çocuk anca o kadar oluyor -.-
:Dmuahah:D bu suoerdi iste
fotoğrafını görmeyi çok istiyorum :/ bu soru cidden saçma ama yinede cevap vermek geldi içimden bir insanın güzelliği gittikçe kaybolan bir şey o yüzden bunun öneminin olduğunu düşünmüyorum. İlk önce iklimden dolayı ten renkleri mutasyondan dolayı göz renkleri genellikle mavidir Rusların güçlü bir yapısı vardır o yüzden uzun boylu olurlar
Profilde var
benim annem bulgar göçmeni babam kırımlı ama ruslara çok benzediği için bende sarışınım ama ben Rusya'ya gittiğimde çok ta güzel kız göremedim doğrusu bir kaç ressimle ''ay ruslar çok şeker'' ''çoğu kızdan güzeller'' gibi yorumlar çok aptalca gibi geliyor o kişisel bir şey kızlar hayvan mı ki türleri olsun çok saçma bir yorum size hiç katılmıyorum :)
Ok. s
Neden ozellikle cirkin biriyle guzel birini kiyasliyorsun seviye olarak ayni seviyedekileri kiyasla? Mesela esra ceyda kardesler gayet guzel rus gibiler o kadinla bunlari kiyasla ayrica o koyduklarin kezban cogu gel bakalim elit semtlere yuzune donup bakiyolarmi?
Sen bir bana sorsana ben turke bakarmiyim diye?
işin için de gen problemı de var fakat şöyle soylıyeyım cogu turk babası kızının bakım yapmasına tarz gıyınmesıne yanı kararlarına karsı cıktıgından ergen trıplerıne gırerek bunları kaçarak yapıyor lise kızlarındakı cogu ergen aılesınden gızlı yapıyor ve gercekten kezbanlasıyorlar davranıslarıyla kı bu onların kararı , yurtdısındada vardır kezbanlasmıs tıpler sadece bızım mılletımız den farklı oldukları ıcın ılgı cekerler kı cırkın kız yoktur bakımsız kız vardır derım ben :))
Hmmmm :D Cidden iyi yazmışsın
Yakışıklılık abidesi sordu soruyu... ona göre cevap verin. :)))))
Canim ablammm :D
(: belli daha küçüksün sen, olmamışsın daha.. soru tam ergen sorusu (:
Ben senin kucuk kardesinim daha affer beni :/
hahaha yerim seni :D
:))
cırkınlerın resmıyle manken rusların yanyana resmını koy sonrada ruslar neden guzel dıye sor
tamam kabul edıyorum ruslarda guzel sayısı cok fazla
ama turkkızladada yok degıl
benımde slav kokenlı kız arkadaslarım oldu ama aralarında sadece bırtanesı vefalıydı oda baya bı cırkındı
Yaptigin benzetmeye bir baksana. bir tarafta manken ya da herneyse artik bir taraftada ergen bir insan. İnsan kendi milletini neden kotuler anlamiyorum.
knk varya seni coook seviom :D
Boyle devam knksi :D @-Goncigogo-
ay canim :pasdfasdfasdfjkljkl :D
ben yüz hatlarından yola çıkıcam :) türkiye ılıman bir ülke olduğu için yüzler kırışıyor ciltler bakımsız kalıyor :) ama rusya soğuk olduğu için cilt hep çekik tabiri yerindeyse taş gibi duruyor hemde yağlanıp bakımsız olmuyor :) bu yüzden rus kadınları daha çekici geliyor bana
Cunku rus ve ukrayna kizlari alman turk ve iskandinav halklarinin karisimindan ibaret. Zamaninda naziler tecavuz etti bunlara. Biliyosun alman erkekleri de yakisikli, ondan guzeller.
Mantikli +1
Bazi seylerin b. okunu cikarmaya o kadar bayiliyosunuz ki...
Sory.
Arkadaşım genelleme yapman ne kadar doğru ki? ewt Rus kızları daha güzel ama bu Türk kızlarının çirkin olduğu anlamına gelmez. Mesela;
Polonyalı erkekler çok taş ama Türk erkekleri onlar gibi değil (mesela Türk erkeği Çinli bir erkekten daha yakışıklıdır ama Polonyalı bir erkek de Türk erkekten daha yakışıklıdır.) gibi sorsaydın soruyu daha doğru olurdu :D
:D:D birdahakinea rtik :D
Tüek kızları çirkin değil. bu konuda anlaşalım önce.. Rus kızları güzel çünkü güneş yüzü görmüyorlar.. Bembeyaz ten.. Sari sac.. Ama daha erken yaslaniyorlar
Neden ki? daha erken ne alaka
Çünkü türk erkekleri de çirkin ırk olarak çirkiniz. Hemen kızları etiketlemeyin sanki hepsi brad pitt la
Muck
turkiyede yasayan kizlar hep öleler ama yurtdisina gelince cok guzel oluyorlar bunu gözlerimle gördum hatta aklimda bir örnegi var erkek gibiydi simdi görsen okadar seksi ki sanirim ordakiler kendilerini cok guzel saniyorlar :D
Ozgurluk diyorsun yani :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Alakası yok bence Türk kızları daha renkli ve çeşitli zengin güzelliklere sahip, ruslar genel olarak aynı tipteler esmer, buğday tenli rus kızı gördün mü hiç..
Sebebi şudur 2. Dünya savaşında Sovyetler çok fazla kayıp verdi erkek nüfusu azaldı kalan erkekler en güzel kadınlarla evlendi ve hala öyle devam ediyor gittikçe nesilleri güzelleşiyor gelelim Türk kızlarına bizde durum tam tersi Asya’dan geldiğimizde badem gözlü güzel insanlardık daha sonra fars Arap Ermeni Kürt karıştıkça bizde çirkinleştik kişisel görüşüm insan aslında ukala egolu biri değilse sempatik biriyse çirkin demek içimizden gelmiyor ama bizimkiler ne yazık hem çirkin hemde egolu
Normalde bu soru görsem çok ciddi bir şekilde cevaplardım fakat bunu soran sen olduğun için uğraşmaya gerek yok Rus aşığı kardeşim.
Tamm askim <3
Türk kızlarında doğal ve duru güzel olanlar bilinir derecede var.
ırkımız böyle bukadarıyla yetinin,
ne atıp tutuyorsun bizde gidelim özenti erkekleri eleştirelim ozaman.
Elestirin
Kavga etmeyin lutfen
Ya şimdi bir tanesi çıkar der ki rus kızlar cinsel ilişkiye girmek ister, türk kızlar edepli bilmemne neler neler benim bir çok rus arkadaşım var hepside bizim buralarda delikanlı gibi kız derlerya onlara bin basar öyle diyim.
Aynen oyle.
Annen rus ise bu soruyu mantıklı bir şekilde cevaplayacağım
Bak arkadasim ana falan ne oluyoruz?
Sus.
SOru ile alakssiz cevap veriyorsun n
Türk kızları çirkin değil. Kendilerini olduklarından daha güzel sanmaları. Kanada okuyorum paraguay şili venezüella meksika brezilya gibi ülkelerden gelen çok. Ben bu kadar güzel olup ve ve bir o kadar da sevimli mütevazi kadın tanımadım.
İyi de neden genelleme yapıyorsun ki?
ya da bu kezolarla neden güzel kızları karşılaştırıyorsun?
On numara Türk kızları da var.
Anne baba Rus galiba?
Bıktım şu sorulardan. Türk kızları çirkin falan değil. Öyleyse gidin Rusyada evlenin. bir gidin bakın bakalım Türk kadının yarısı kadar akılları varmı? Tek Türkiyeyi geçtim ortaasyadaki Türklerde çok güzel özellikle Doğu Türkistan kadınları.
Uff yine başladınız arkadaş ya hee hee biz çirkin onlar güzel. Zaten sende rusla evlencen ya kesin eşin çok güzel olcak:D
Muhaha:D evlencem tabi :Djd
Ben cok yakisikliyim bir kere :D bu 1..
2. Si anayi karıştırma: D
3. Cok rus var mi orada dd
Hepsi isin sakasi ya :D soruma bile eic sectigim kiz turk :Djdj
Ben en sonunda senle evlencemde caktirma :D
Tabiki askim :Djdj
Sen bosver onu bunu sen ne yapiyorsun asil :D?
SDAFSSFSFS
Türkiyeye gelen Ruslar Rusyanın En güzel kızları Sen rusyanın hepsini öylemi sanıyosun :)
Türk kızlarına kurban olsun ruslar :)
@Sametiedi seni gaza getirdi de mi :D hahaha Pislik yaa :d.:D. D. d. d.
Hacım kızlarda bıyık yok sakal yok Kolları kıllı değil vucutları at gibi
Trip atmazlar erkeğine sahip çıkarlar... :DD Bişzde yok bu özellikler :D:D:d.. D. d. d
Aynen o dedi sor diye :DASDSADSAD
Çok doğru valla.. Kusursuz resmen onlar :DSDAD
Slav ırkı deyince orada duracaksin. Güzelliklerinin sırrı hiç genetiklerinin bozulmaması. Dünyada en az göç alan ulkelerden biri rusya. Ancak erkeklerinin kadınlara oranla şekilsiz olması garip.
Çünkü görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Eğer koyarsan kezbanları tabi çirkin gelir gözüne. Bence Türk olup Ruslara taş cıkartıcak bir ton kız var
Tamam :)
Yaşadığım yer ruslarla dolu guzelleri var ama cirkinde bulunur aralarında, Türk kızlarına da haksızlık yapmayalım simdi :)
Antalya kemerde yasiyorum :D ruslari bana sor sen
Bende rusyaya komsu bir ülkede yaşıyorum her yer rus :) neyse güzel bir rus sevgili bulmanız dilegiyle😃😃
Amin :)
türk kızlarının çoğu kendine bakmıyor bu 1
fizik yapısı olarak birazdaha balık etli olduğundan çirkin deniyor
rus kızları ise geneli bakımlı fiziği güzel ve SARIŞIN :D
ASDASD Aynen öyle hepsi taşş
oralarda mevzular çokkk derinn
:dDDD
Türk kızları mı çirkin ahahah :D Birkaç gerizekalı kızın aptalca pozları yüzünden türk kızlarını küçümsemekte neymişşş?
Pardon :/
çünkü erkekler çirkin, sonuçta da çirkin kızlar doğuyo. sorumlusu çirkin erkekler kendi kendinize yanın
Utanmasa beni sorumlu edecek bu isten
sen yakışıklı olmadığına göre? hem kişiden kişye değişir güzellik konusu bende japon erkekleri daha çok beğeniyorum mesela
Fotograflarima bakta konus. s
kusura bakma rus seven erkekleri çirkin buluyorum
Ok,
anneleri aşk meşk deyip çirkin erkekle evlendikleri için
Mantikli hemde cooook :D+1
Daha beni görmediğin için türk kızları çirkin diyorsun ozaman bende türk erkekleri çirkin italya erkekleri muhteşem diyorum😍
Olabilir
Spermler güzel olaydi boyle olmazdi
Siz icinizdekini iyi yapıyorsunuz ya bizim sperlerde sorun var
Suc bende yani :D
Kizlarin desteğini altin arkana tabi :D seni gidi seni
Türk erkekleri neden yakışıklı değil? İtalyan erkekleri neden yakışıklı?
Diye bir soru hoşuna gider miydi?
Ac :D
beğenmi, yorsan s. git, türk erkekleriyle Türk kızlarını birbirine düşürme lavuk
Sende erkek kezbansın galıba
sen erkek bile değilsin gizlenmeden sormaya bile cesaretin yok
Al actım l*n
Bana laf yetiştirmeden önce adam gibi konuşmasını öğren öyle yaz terbiyesiz !!
hah şimdi ikinizinde kim olduğunu öğrendim
Yani şimdi böyle bir değerlendirme olamaz senin koyduğun resimlere bak Türkiyenin en cirkin kızını koymussun ruslara ise ünlü birirnin resmini mesela buraya bir tuba Büyüküstün bir Beren Saat koysaydin? :)))
türk kızları çirkin değil bakım yapmayı bilmiyorlar
Olabilir abi
Valla ben de soruyorum bu soruyu kendime aynaya her baktığımda :/ En iyisi bir süre şu Ruslarla çiftleşelim belki bir kaç nesile güzelleşiriz biraz.
Mihhaha:D ben rusum
O zaman hayrına hepimize sperm bağışında bulunda yavrularımız bari kurtulsun şu çileden.
Sorun degil bos vakitlerimde veririm size. d
tamam o zaman ekleyiver bunu da ajandana :)
Haha:D 1 günde 1 kisiye anca :) sper vericem diye agrisini cekemem
Sen Rusun birine boşalt biz paylaşırız aramızda sorun olmaz.
Peki :))
neden italyan erkekler yakışıklı türk erkekleri abaza?
Ben abaza degilim sadece hobi olarak yaoiyorum. s
Neye bakayim?
Ya benim nerem çirkin birazcık saçsızım o kadar yanii ds:Dassd
Sacin niye yok ki :D?
Mihaha:D tabi tabi :D
Valla kanka Rusya soğuk bir iklime sahip olduğu için galiba bide genetik ya
Manmtıklı
Sen cirkinleriyle karsilastin herhalde Ruslar Türk kızlarının eline su dokemez pis mahlukatlar rus kadınlri fotodaki gibi değiller ;))
Sen daha guzelsin
sinirlendirmeyin türk kızını :D
Kizgin turk kizi alirim bir dal shshsj
Türk kızları çirkinse dıştan değil içten dolayı çirkin güzel olupta şımarık kaşar bir kızı kim napsın rus kızı olsa bile bn tek gecelik yaşar sallarım
ben rus kokenliyim mk :p :DDDD. d. dDDD. d. dDD. dD. dD. d
ama varya cok cirkinim knk :// :DD. d. DD. d
:D sen russan intihar ederim valla hxhsjd
:( alindim ozur dile cabuk mk :DD. dD jkljklasfdasfsff
turkum ben <3 <3
:DDD:D
saka yapmadim!!!
Nick'inden de anlaşıldığı üzere sen Rus aşığısın biz sana ne kadar mantıklı cewaqlar versekte tatmin olacağını sanmıyorum
Haha:D bak sen ya ne kadar da zeki gelde hayran olma bu kadina :)
:D:D:D
Ole gormek istiyorsun ondan... tabiki ruslardada cok guzeller bak ama turklerdede var bence cok guzel olan kizlar.
https://i.hizliresim.com/kYo40D.jpg
Biri rus kızlar mı dedi? :d
mantıklı cevaplar mantıklı sorular için istenir ^^
Yaaa askim delii misn :D? Ben mantiksiz miyim yoksa
Öylesin :(
genelleme yapmaya gerek yok bazen öyle bir türk kızları çıkıyorki acayip efsane ruslara bin basar :)))
Orasi oyle :D
Irkları güzel sadece doğuştan öyleler
Ki bütün ruslar zaten güzel değil çok çirkin olan ruslarda var bu kadar büyütmeye gerek yok evet güzelide var çirkinide bizdede böyle çok güzel olan Türk kızlarıda var
Çirkin olanları var ama bakımsız olanları yok
Heryerde bakımsız olan kızlar var emin ol sadece ırkları güzel başka özellikleri yok oda soğuk iklimden dolayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar