Ara ara kullanıyorum ama kullandıklarımdan memnun değilim. Sizce hangi nemlendirici kremi kullanmalıyım?
En iyi nemlendirici krem hangisi?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Ara ara kullanıyorum ama kullandıklarımdan memnun değilim. Sizce hangi nemlendirici kremi kullanmalıyım?
En iyi nemlendirici krem hangisi?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Hellooo, sana ve senin gibi nemlendirici krem arayışında olan KScanlara memnuniyetle kullandığım bir ürünü tavsiye etmek istiyorum. 🌸🌸🌸
Özellikle soğuk kış günlerinde hepimizin cildi cansız ve kuru oluyor. Bu durumun önüne geçmek için herkesin nemlendirici krem kullanması, cildini çevresel faktörlerden koruması gerekiyor. Bu nedenle cildimizi her gün yeterince nemlendirmek için kremlere ihtiyacımız oluyor. 💗

Takdir edersin ki piyasada birçok nemlendirici krem markası var. Cildim çok hassas olduğu için piyasadaki birçok markayı denedim ve bana en iyi gelenin Hobby olduğuna karar verdim. 💘 Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisi ile cildim ipeksi ve ışıldayan bir görünüm kazandı. Hobby ile tanışmadan önce cildim daha kuru ve cansızdı şimdi ise yumuş yumuş. 💅

Yoğun bir günün ortasında ellerimin çatlamaya başladığını ve kreme ihtiyacımın olduğunu hissediyorum. Hobby Avokado Yoğun Nemlendirici Krem bu ihtiyacıma hemen yetişiyor. Cilt bakım rutinimin bir parçası olan Hobby, cildimdeki su kaybını önleyerek cildimin nem dengesini düzenliyor, kuruluk ve çatlakları gideriyor. Cildimi canlı tutuyor ve cildim misler gibi kokuyor. 🌸
Müthiş kokusuyla ferahlık hissi veren Hobby yoğun nemlendirici kremler ile cildim taptaze oluyor. İçerisindeki doğal yağlar ile bebek gibi bir cilde kavuşuyorum. Cilt bakım rutinimin olmazsa olmazı #HobbyYoğunNemlendiriciKrem ile cilt sağlığımı ve güzelliğimi koruyorum. Hobby kremlerinin içeriğinde shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı bulunuyor. Ben gece uyumadan önce shea yağını sürmeden yatağa girmiyorum. Etrafımdaki herkese Hobby kremlerini gönül rahatlığıyla öneriyorum. 👯

Hobby kremlerini kullanmaya başladıktan sonra cildimdeki nem oranı arttı ve cildimin nem dengesi düzelmeye başladı. Cilt kuruluğum azaldı ve cilt yüzeyim pürüzsüzleştirdi. Aynı zamanda cildim yumuşacık, pamuk gibi oldu. 🎉

Ben yıllardır aradığım, ihtiyacım olan yumuşaklığı, nemi ve pürüzsüzlüğü #HobbyYoğunNemlendiriciKrem de buldum. Artık cildim emin ellerde… Nemlendirici kremlerin en iyisi Hobby Yoğun Nemlendirici Krem Serisi diyorum ve sizin de severek kullanacağınızı düşünüyorum… 👏
Ben de Hobby nemlendirici kremlerini kullanıyorum ve bu yeni seriye bayıldım 😍 özellikle kokuları efsane ❤️
@ÇıtırÇitos ayy dimiii çok güzeller, peki favorin hangisi oldu?
en çok shea yağı olanı kullanıyorum tabii diğerleri de çok hoş ama ben shea yağını daha çok beğendim
Peki sen Hobby nemlendirici kremlerinden hangisini daha çok beğendin?
@ÇıtırÇitos ben hepsini kullanıyorum ve aralarında seçim yapamıyorum😊 o günkü moduma göre hangisini sürmek istersem onu sürüyorum
Herkesin cilt tipi farklıdır yağlı-kuru ciltler bile kendi aralarında ayrılır.
Cilt tipinize göre internete göz atmanız daha güvenilir sonuç almanıza yarar.
Biz kendimize göre yorum yapıyoruz çünkü :)
Cevap
3Cevap
Bence en iyi nemlendirici krem nivea nemlendirici krem. Bu kremi ben kullanıyorum yüzüm için oldukça etkili bir krem tavsiye ederim. Ya da istersen arko nem kremini kullanabilirsin. Her ikiside gerçekten birbirinden güzel ve etkili kremler tavsiye ederim. Ya da istersen garnierin yüz nemlendirici kremini kullanabilirsin. Hepside birbirinden iyi kremler tavsiye ederim.
En iyisimi bilemem ama surekli kullandigim krem var Johnsons babynin kremi. Cok guzel nemlemdiriyor ve yagli hissi vermiyor asiri yumusak yapio cildi harika deneyeblirsin
Öyle söyleyince alasım geldi birden
Cildim yağlı zaten. Yağlılık hissi vermiyorsa denemeliyim
İnşallah bulabilirim onu burada
Heryerde varki eczaneleede marketlerde bebek kozmetik bolumune git orda var kremi
www.superdrogeriakozmetika.sk/.../1814-JOHNSONS-BABY-KREM-LAHKY-SVIEZI-200-ML
Bunu alcaksin resmi kaydet istersen goster markette veya eczanede
Burası kastamonu. Zor bulunur
Peki. Teşekkür ederim
Merhaba.
Bu sorunun cevabı için cilt tipinizi bilmek, daha sağlıklı tavsiyeler için iyi olurdu ama yaklaşık 1.5 yıldır çok severek kullandığım bir ürün var.
Loreal'in 3 etkili bir nemlendiricisi var.
Çok hızlı bir şekilde emiliyor ama etkisi uzun. Ek olarak çok fresh, kokusu harika.
Aveni tavsiye ederim :)
Eskiden avon kullanırdım ama birazcık tahriş edici gibi geldi bana :) Kullanman iyi en azından ellerin yumuşcık olur :) Çatlamalar olmaz
Nutraplus benim ellerde kuruma oldugundan doktor tavsiyeli aldım çok memnunum kokusuz ve gayet etkili.
Kuruma yok elimde de ara ara kullanmak iyi olur
Neutrogena harika tavsiye ederim :)) olmadı the body Shop ürünlerinin hepsi :))
Neutrogena kesinlikle ayrıca yağlanma hissinide vermiyor
kremler genelde gözümde yanmaya neden olduğu için nerdeyse hiç krem kullanmıyorum.
kullanmam gerektiğinde de tercihim vazelin, tabi evdeysem :)
Neutrogena dan iyisini tanimiyorum harika bir krem :)
https://hizliresim.com/rdrrRV
Kesinlikle mükemmel
O ney ya bebe şeyi ama
Anlıyorsun bu işten
Clinique'in nemlendirici kremi
Etkilimi baya?
Ben memnunum, yağlandırmıyo yüzümü diger kremler gibi en azından :)
İsmi değişik geldi ilk defa duydumda
Deneyebilirsen dene derim :)
Peki. Teşekkür ederim
Ne demek
:-)
Vichy veya la roche posay
diedarmine yüz nemlendiricileri :)
Nıvea, işini görür ben çok memnunum..
Yağlı ama yüzüm?
Sen öyle diyorsan gidip alıcam hemen :-)
Peki. anlaştık o zaman :-)
:-) küstüm ben ama :-(
Günaydın mesajı bile almadım :-(
Yazdım ama :-(
Yaa :-(
Hep yazıyorum ben ama :-(
Bakmıyorsun. Ona bak bari. Tek şikayetim o
Ben nivea kullaniyorum memnunum
Nemlendiriyor mu?
Yüzüm yağlı benim de. yağlı gibi yapmıyor değil mi?
Yok mu? :-(
Ben öncekileri severek kullanıyordum
Teşekkür ederim. Öyle yapayım en iyisi
:-)
MAC Mineralize krem harika
Olay kullanıyorum memnunum
Banada tavsiyede bulunun lütfen
Dove
İyi mi ki?
Yağlı yüzüm
Teşekkürler
Dove bence