Bir arkadaşım vardı evde düğüne gider gibi giyinirdi. Ben ise evde giyindiğim gibi dışarı çıkmak isteyenlerdenim. Peki siz evde, dışarıda giydiğiniz kıyafetlerle durabiliyor musunuz?
Dışarıda giydiğiniz kıyafetlerle evde durabiliyor musunuz?
Hayır ben genelde değiştiriyorum çünkü eve geldiğim zaman çoktan terlemiş oluyorum yaz ayıya bir de hayatta duramam bu yüzden de gelir gelmez önce üstümü değiştiririm sonra da ellerimi yıkarım güzelce bundan sonra daha rahat ediyorum. ama kış olduğu zaman değişebilir çünkü çok terlemediğim için genelde bazen yorgunluktan o şekilde durduğum da oluyor bir de nereye gittiğim de burada önemli oluyor.
Kimsenin odak noktasını değiştirmek istemiyorum ancak sokaktaki hayatınızla evinizin ve güvenli alanınızın içerisindeki yaşamınızı net çizgilerle ayırmanız gerekir. Hem sağlıklı hem de zihinsel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak basit bir yöntem. Dışarıdan gelince güzel bir duş alınması tavsiyemdir.
Evde de dışardaki gibi giyineceksek niye evimiz var ki. Şort Thsirt fırıl fırıl uzun oturmak varken ütülü pantolonla mi oturalim ya.
Dizilerin saçma kültur erozyonundan başka bişey değil. Hele evde ayakkabı görmek bile beni cildirtmaya yetiyor. Ben kışın ev içi terlik bile giyemeyen adamım.
Ben kapıdan içeri girdiğim gibi doğruca yatak odasına gider üstümü değişirim yüzünü sabunlarım suyla biraz kendime gelirim ondan sonra içeri geçerim. Mümkün olsa iş yerinde bile şortla takılacam.
Valla süs püsten nefret ederim mesela bir pantolonum var geniş etekli efil ama efil evde de giyerim dışarda da simdi bununla uyur sabah kalkar altına spor ayakkabıyı giyer çıkarım dışarı rahatı severim😂😂😂bu aralar birazda üşengeç
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Duramam ya eve gelcen çekicen en rahat eşofmanı rahat rahat kendime eziyet edemem
Eve vardığımda hemen üstümü değiştirip sonra dürer ve üstüne bir kaç fıs parfüm sıkarım sonra dolabıma koyarım evde dışarıdan geldiğimiz kıyafetlerle duramam