Dışarıda giydiğin kıyafetle evde oturur musun? Ev kıyafeti kesinlikle farklı olmalı. Dışarıda giyilen herhangi bir şeyle evde 5 saniye bile oturulması garip geliyor. Bu konularda çok titizim.
Kapıdan girer girmez çıkartırım 5 dk bile durmuşluğum yoktur ! Bunun dışında evde otururken giydiğim kıyafetle yatağa da girmem ! Hatta yemek yaptığım zamanda kavrulmuş soğan kokusundan sebep hemen duş alıp üstümü değiştiririm yaklaşık gün içinde 4-5 kere bu rutini uyguluyorum ! O yüzden her gün çamaşır makinesi çalışıyor !
Hayır, kesinlikle oturmam. Dışarıdan eve geldiğimde yaptığım ilk iş, elimi yüzümü yıkadıktan sonra kıyafetlerimi çıkarıp rahat eşofmanlarımı giymek olur. Aksi halde hem rahat edemiyorum hem de hijyenik açıdan sağlıklı bulmuyorum..
Tekrar dışarı çıkacaksam çıkartmam böyle bir durum yoksa hemen çıkartırım. Ev kıyafetlerim uyku kıyafetlerim farklıdır. Bu konuda kafamda belirlediğim gibi giyinmezsem kendimi tuhaf hissediyorum. 🤷♀️
Sabah neyle kalktiysam disari cikmisligim cok vardir, e tabi neticede eve geldigimde onla uyudugumda cok. Yani genelde evet disarda giydigim kiyafet degistirmem evde de onla takilabiliyorum.