Moda & Stil Düğün için ne giymeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kızlar boyum 155 kısayım açık biriyim ama çok açık giyemiyorum abiye falan ama şık olmak istiyorum ne tür biseyler giymem gerekir Güncellemeler+1 yıl Kızlara sorduğum halde erkekler dolusmus size sormadım Düğün için ne giymeliyim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Elbise giyin 0 0 Yorumla
mnynt Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl yani diz üstü giyer misin yoksa diz altı veya pantolon mu düşünüyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef diz üstü giyemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merhaba, boydan dizalti bir elbise giyin, altina kısa topuklu giyin, ve canta al , ya da abiye giymemelisin kisa boylu oldugun icin pek hos durmaz , kiyafetleri genelde yaptirman gerekir. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dolabinda hangi kiyafetler var? Yorumla
vanilyalıyumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diz üstü, çok fazla göğüs ve sırt dekoltesi olmayan bir elbise giyebilirsin. 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Hafif diz üzeri elbise al üst dekolteli olmayan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elbise giyin
yani diz üstü giyer misin yoksa diz altı veya pantolon mu düşünüyorsun
maalesef diz üstü giyemiyorum
Merhaba, boydan dizalti bir elbise giyin, altina kısa topuklu giyin, ve canta al , ya da abiye giymemelisin kisa boylu oldugun icin pek hos durmaz , kiyafetleri genelde yaptirman gerekir.
dolabinda hangi kiyafetler var?
Diz üstü, çok fazla göğüs ve sırt dekoltesi olmayan bir elbise giyebilirsin.
Hafif diz üzeri elbise al üst dekolteli olmayan
Guzel bir elbise
düğünü salla ilk gece de giydiğin daha önemli
seksi olmalısın mini etek ve crop
Giyin hevesin içinde kalmasın
Yaş kaç
O boy ne xD