Uzak akrabamızın düğünü var, çok yakın olmadığı için çokta süslenmek istemiyorum en sade neler giyebilirim? özellikle kızlardan yardım istiyorum. bir bluz bir kotla da gitmek istemiyorum...
Not: Düğün Köyde olacak.
Not: Düğün Köyde olacak.
Bence dar bir tayt ya da kot pantolon altına topuklu ayakkabı üstüne kemerli gömlek bol olsun kemerin rengindem ayakkabı işte çanta gömlek renginede Takıları kombin et saçlar dalgalı hafif makyaj.. bukadar ben genelde böyle giyinirim yakın olmayan düğünlerde
ya anlamıyosunuz köyde diyorum topukluyu toprağamı gömeceğim orada (:
tövbe tövbe ya sesli güldüm :D düşünemedim şimdi
öyle oluyor valla :D öyle yapıcam artık
www.bakimlikadin.net/.../...ombinleri2-375x550.jpg t0.gstatic.com/images bu tarz olurmu acaba?
güzel evet topuklu ayakkabıyı elersek :)
:)) o da olur
aynn saol :D
rica ederim :D
arkadaşım sade şık bir elbise köyde olacak bir düğün için uygun ve şık olur.saşlarını topuz yapabilirsin.kısa topuklu bir ayakkabıda güzel olur.elbisede abartılı olmaya gerek yok.kendi sevdiğin ve uygun gördüğün bir elbise güzel olacak
Çok yakın olsa çok mu süslenecektin yani :) enteresan
şöyle diyim empati kur. sen kız kardeşinin düğününde giydiğinle arkadaşının düğününde giydiğin şeyin aynı olacağını sanmıyorum :)
Cevap
3Cevap
www.xn--modatasarm-5ubb.com/.../...%B6nerileri.jpg bu tarz olabilir belki.
güzell teşekkür ederim
Vücut ölçülerini boyunu kilonu söylersen yardımcı olabilirim bir tanıdığım moda tasarımcıya ilgileniyorduda :)
Düğüne gitmen şartmı yalandan hastalanı ver
canın ne istiyorsa onu giye bilirsin
uzun bir etek bir bluz yete
etek olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar