Arkadaşımın düğünü var gerdek gecesi için özel boxer almak istedi 500 TL verdi bir iç çamaşırına helal olsun broma erkekkkk ya 😃

Arkadaşımın düğünü var gerdek gecesi için özel boxer almak istedi 500 TL verdi bir iç çamaşırına helal olsun broma erkekkkk ya 😃

Çok para vermem ben ama kişiye göre değişir bazıları çok pahalı alırlar İç çamaşırının fiyatı, marka, kalite, malzeme ve tasarıma bağlı olarak değişiklik gösterir. İç çamaşırı fiyatları geniş bir aralıkta bulunabilir. Ucuz iç çamaşırı setlerinden başlayarak, lüks markaların tasarımcı iç çamaşırlarına kadar çeşitli seçenekler mevcuttur. İç çamaşırı için ne kadar para harcamak istediğiniz tamamen size ve bütçenize bağlıdır. Bazı kişiler daha uygun fiyatlı iç çamaşırlarını tercih ederken, diğerleri daha yüksek kaliteli ve markalı ürünlere yatırım yapmayı tercih edebilir. İç çamaşırı seçerken dikkate almanız gereken faktörler arasında rahatlık, kalite, dayanıklılık ve bedeninize uygun olması bulunur. Fiyatın yanı sıra bu faktörleri göz önünde bulundurarak, bütçenize ve tercihlerinize uygun iç çamaşırı seçebilirsiniz.
Üst sınırım yok beğenmişsem istediğim parayı veririm. İç giyim kesinlikle en önemli giyim bu yüzden ne istenirse veririm. 200 dolar istesin isterse sevmişsem alırım.
Dolar derken
Amerika’da mı yaşıyorsun
@bimbocansu
Cevap
4Cevap
Çok beğendiğim birşeyse takımına 1000 TL bile veririm.
Ama bir pantolana o fiyatı vermem mesela.
İç giyim önemli.
Evet siz kadınlarda öyle iyi ki erkeğim dediğim durumlardan biri de bu😃
Rahatım önemli, para sorun değil ama görseldeki gibi bir şey için para harcamazdım
Görsel kötü mu
Evet
İç çamaşırı önemli bir unsur, harcadığım para gözüme gelmez ki gelmiyorda.
karşıdaki boxerına bakmaz bile boş harcama olmuş
İçindekine mi bakar 😅
😊😊😊😊
Bimde kaç liraysa o kadar işte😃
Adam ya 😃
Comfort😃
$100 biraz üstünde verdim. Gerisini sen düşün
Ama o gün özel alabilir bencd
Bi flörtüme almistim takım 250 lira vermiştim
Abartmis
Afrodizyak etkili boxer
Alttan ısıtmalı