dogum günü gömlek bide evimizin anahtarlarini takması için anahtarlik almayı düşünüyorum çok mu kötü olurr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

dogum günü gömlek bide evimizin anahtarlarini takması için anahtarlik almayı düşünüyorum çok mu kötü olurr
Aslında ideal bir tercih bir de yanına güzel seveceği bir parfüm alın yeterli olur diye düşünüyorum. Farklı bir sürpriz yapmanızı da tavsiye ederiz. Eminiz ki diğerlerinden daha çok hoşuna gidicektir. Romantik bir gece de planlayabilirsiniz. loş bir ortam mumla birlikte bir akşam yemeği hazırlayın birde güzel bir şarap bingo :) Ve Nice senelerinize
Aslında çok güzel soyluyorsunuz ama ben çalışmıyorum maalesef param sınırlı biraz ikimizin ailesi toplanıp pikniğe gitsek orada pasta kesek ama bundan nişanlımın haberi olmuyacqk euoriz yapsam olur mu ve hediye olarakta t-shirt ve ikimize özel isimli anahtarlık alsam nasıl olur evimizin ilk anahtarlığı gibi 😊
Gayet şık olabilir böyle bir sürpriz güzel olur çam sakızı çoban armağanı o da sizden zatem üst düzey pahalı hediyrler beklemiyordur herhalde :)
Bu şekilde bir sürpriz yapmanız değerli hissettirecektir. Fakat kendi adıma yorum yapmam mümkün değil biz bir ekibiz benim hayatımda kimse yok ancak ekip arkadaşlarıma sordum onlar önemsendikleri için mutlu oalcaklarını söylediler :)
Beyaz her zaman daha hoş durur fakat başka bir şey bakmayı düşündün mü hiç? Belki daha farklı bir şey bulabilirsin. Yine kıyafet olabilir ama gördüğünde direk "bu tam onun tarzı" diyeceğin daha özel bir parça gibi..
Bazı siteler var diye biliyorum kendin tasarım yapıyorsun istediğin kıyafet üzerine. Belki öyle olursa daha anlamlı olabilir.
Cevap
3Cevap
birincisi olanı alın
İkisi de güzelmiş ama hep beyaz gömlek daha çok hoşuma gidiyor.
Bu kadar kasma bir oaket kondom al
Oğlan slim fit değilse ikisini de alma.
Mavi
Sana mavi alalım
@Birisi9310 bana gömlek mi alıcaksın
😅😅😅 sen al bana ben başka bir şey alayım
@Birisi9310 Olur
Anlaştık 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?