Ya knk şakası bir tarafa. Ben gerçekten şu an evlilik insanı olduğumu düşünmüyorum çünkü neden ben kendime zor bakıyorum tamam iyi kazanıyorum mesela borcuydu harcıydı para yok bitti. Hadi diyelim evlendim, eşim olacak kişi illaki bir şey isteyecek hani İbo şunu alalım diyecek ya alamzsam o zoruma gider mesela, onu geçtim hadi eşim benim dayanağım olur diyelim çoluk çocuk oldu bir şey isteyecek ya alamazsam oğlum kızım param yok demek insanın zoruna gider ne bileyim knk ya amann 🥀
Ben de öyle büyüdüm ve yine de babamı seviyorum 😊 Eşin de anlayışlı olsun 😁 Öncelikle para biriktir arkana at sıkıştığın zaman harcarsın eşin de sana yardım eder 😊
Knk o kadar utanacak şeyim var ki anlatmaya çekiniyorum sana şunu söyleyim çok çile çektim ve gerçekten kolay şeyler değil çektiklerim bu yüzden korkuyorum biraz hani evlendiğim kişiye lanet olsun dedirtmekten korkuyorum. Çocuklarıma kendime laf ettirmekten korkuyorum. Dün de dedim ya sana korktuğum hiçbir şey yok diye aslında bu kendimi ayakta tutma şeklim. Korkuyorum diye kendimi bir kere kenara çekersem biliyorum ki daha kötü olur bazı şeyler.
Bende fakirim niye utanayım Utanılacak bir şey yok Karnın tok ise elin ayağın düzgün ise herşeyi yapacak güce sahipsindir fakirlik mal yokluğu değildir
Çok ezildim ya knk, insanlar tarafından çok hor görüldüm, çok ağladım. Sana diyorum ya bazne hani ölmek için dua ediyorum diye daha 9 yaşımda başladım dua etmeye biliyor musun biz neden istediğimizi alamıyoruz diye diye düşünmeye ta o zman başladım. İlk duamı hatırlıyorum Allah'ım öldür beni belki yüz binkere dua etmişimdir çocuksun daha ya hayat çok * insanlar çok acımasız. Şimdilerde sokakta bir gariban görüyüm gidip elimde olduğu kadar yardım etmeye çalışıyorum kendimi görüyorum onun yerinde elimde olduğu kadar birşeyler alıp ikram etmeye çalışıyorum, ama gönlünü kırmadan kalbini kırmadan. Off ne bileyim knk işte aha durduk yere akıyor işte damla damla göz yaşları gelde unuttur unutturabilirsen bu beyne bunu. Hayata çok erken yaşta kalktım ve yaşım 22 gerçekten yoruldum. Nefes almaya çekiniyorum gerçekten
Beni de çok sevmediler ve ben o gereksiz insanlar yüzünden ölmeyi isteyecek değilim onlar ölsün banane ve ibovvvv insanlara yardım ediyor olman çok güzel gerçekten eğer ki insan acıyı yaşamaz ise insanı da anlamaz unut geçmişi insansın insan kal Ağlayacak bir durum yok biz istediğimiz herşeye sahip olamayız belki ama güzel bir kalbe sahip olduğumuz sürece dünyanın en şanslı insanı olacağız etrafa bak herkes kirli pis iğrenç bir kişiliğe sahip kalbi kör gözü pis bakan bir sürü insan Gereksiz bir yolda bin kişiyle yürüyeceğine tek başına doğru yolda yürü 😊
Utanmayı ve çekinmeyi bırak hayata atıl bak şu zenginlere hiç biri birbirini sevmez hepsi yüz yüze iken dünyanın en güzel sözlerini söyler bide yalnız kalınca kulak ver şeytan gibiler 😁 O yüzden diyorum ki mışko olduğun durumu unut gülümse çıkmazların içine girme 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne ara evleniyorsun maşallah 😂
Şu maviyi giyme bence
Aman Allah korusun 😅 Kuzenimin düğüne cano ya 😅
Niye Allah korusun darısı başına 😂
Tövbeee 😅 yok cano ben şu an buna hazır değilimm.
Ayıp ettin biz burada neyiz 😂😂
Hazırlarız seni 😂😂
İyi tamam cano 😅bana bi ev bi araba birazda keş para sana zahmet akşama elimde olsun 😅
Bende imkan olsa gezip tozardım 😂😂😂
Mışkoya bak hele 😂🤣
😅 öyle atıp tutmayla olmuyor canooo imkan olsa zaten ben şu an daha farklı yerlerde olurum
Sen niye yolunu kaybettin de hele bi 😂
😅 yolsuzum ben 😅
Başladı gene 😂
Yok yok başlamadım 😅
He he 😂
İsyan dolu sözler 😂
En iyisi sus konuşma 😂
Ya knk şakası bir tarafa. Ben gerçekten şu an evlilik insanı olduğumu düşünmüyorum çünkü neden ben kendime zor bakıyorum tamam iyi kazanıyorum mesela borcuydu harcıydı para yok bitti. Hadi diyelim evlendim, eşim olacak kişi illaki bir şey isteyecek hani İbo şunu alalım diyecek ya alamzsam o zoruma gider mesela, onu geçtim hadi eşim benim dayanağım olur diyelim çoluk çocuk oldu bir şey isteyecek ya alamazsam oğlum kızım param yok demek insanın zoruna gider ne bileyim knk ya amann 🥀
Ben de öyle büyüdüm ve yine de babamı seviyorum 😊
Eşin de anlayışlı olsun 😁
Öncelikle para biriktir arkana at sıkıştığın zaman harcarsın eşin de sana yardım eder 😊
Her şey için bir yol vardır mışko dar düşünceli biri olma 😁
Knk o kadar utanacak şeyim var ki anlatmaya çekiniyorum sana şunu söyleyim çok çile çektim ve gerçekten kolay şeyler değil çektiklerim bu yüzden korkuyorum biraz hani evlendiğim kişiye lanet olsun dedirtmekten korkuyorum. Çocuklarıma kendime laf ettirmekten korkuyorum. Dün de dedim ya sana korktuğum hiçbir şey yok diye aslında bu kendimi ayakta tutma şeklim. Korkuyorum diye kendimi bir kere kenara çekersem biliyorum ki daha kötü olur bazı şeyler.
İnşallah knk inşallah da ne bileyim işte 🥀
Utanacak neyin var desene 🤨
Fakirlik mi 🤨
Lânet eden kendine eder bunu unutma bence
Fakirlik 🥲
Bende fakirim niye utanayım
Utanılacak bir şey yok
Karnın tok ise elin ayağın düzgün ise herşeyi yapacak güce sahipsindir fakirlik mal yokluğu değildir
Çok ezildim ya knk, insanlar tarafından çok hor görüldüm, çok ağladım. Sana diyorum ya bazne hani ölmek için dua ediyorum diye daha 9 yaşımda başladım dua etmeye biliyor musun biz neden istediğimizi alamıyoruz diye diye düşünmeye ta o zman başladım. İlk duamı hatırlıyorum Allah'ım öldür beni belki yüz binkere dua etmişimdir çocuksun daha ya hayat çok * insanlar çok acımasız. Şimdilerde sokakta bir gariban görüyüm gidip elimde olduğu kadar yardım etmeye çalışıyorum kendimi görüyorum onun yerinde elimde olduğu kadar birşeyler alıp ikram etmeye çalışıyorum, ama gönlünü kırmadan kalbini kırmadan. Off ne bileyim knk işte aha durduk yere akıyor işte damla damla göz yaşları gelde unuttur unutturabilirsen bu beyne bunu. Hayata çok erken yaşta kalktım ve yaşım 22 gerçekten yoruldum. Nefes almaya çekiniyorum gerçekten
Beni de çok sevmediler ve ben o gereksiz insanlar yüzünden ölmeyi isteyecek değilim onlar ölsün banane ve ibovvvv insanlara yardım ediyor olman çok güzel gerçekten eğer ki insan acıyı yaşamaz ise insanı da anlamaz unut geçmişi insansın insan kal
Ağlayacak bir durum yok biz istediğimiz herşeye sahip olamayız belki ama güzel bir kalbe sahip olduğumuz sürece dünyanın en şanslı insanı olacağız etrafa bak herkes kirli pis iğrenç bir kişiliğe sahip kalbi kör gözü pis bakan bir sürü insan
Gereksiz bir yolda bin kişiyle yürüyeceğine tek başına doğru yolda yürü 😊
Hep ümit dolu olmayı nasıl başarıyorsun 😅
İçinde olduğum durumu görüyorum anlıyorum ve insanların ne yaşadıgını anlıyorum hangi sözlere ihtiyaç duyduklarını anlıyorum 😊
Canımsın knkm canımsın 🥰
Utanmayı ve çekinmeyi bırak hayata atıl bak şu zenginlere hiç biri birbirini sevmez hepsi yüz yüze iken dünyanın en güzel sözlerini söyler bide yalnız kalınca kulak ver şeytan gibiler 😁
O yüzden diyorum ki mışko olduğun durumu unut gülümse çıkmazların içine girme 😁
Öyle knk öyle de ne bileyim işte 😅
Ne bileyim demek yerine düşün 😁
Bir yol ara bul illaki bir çıkış yolu bulursun bundan adım kadar eminim 😊
İnşallah knk 😅 ama dualarınla destek olman lazım mışko 😅
Sadece dua yetmez çaba lazım mışko 😂
İyi arkadan itekle mışko aküsü bitmiş Tofaş gibi vurduralım yokuş aşağı 😅😅
Şu Recep İvedik gibi 😂🤣
😅😂😂 kızıl şeytan
🤣🤣🤣🤣
Mışko döverim seni 😂
😅😅 tamam tamam uyuz seni 😅
Kardeşim mavi takım elbise tam pavyonda ki şef garsonlarınki gibi olmuş. Üstte ki çok daha iyi 😄
😅 teşekkür ederim abi 🙏😅
Rica ederim kardeşim 🫡😊
bence üstteki güzel onu düğün için tercih edebilirsin mavi olan nişana gider ✌🏻
Teşekkür ederim adminim, ablacım 🥰
Mavili nişana diyeri düyüne ayrıca mavi çok damatımsı rahat spor tarz ceket deneyin
Bence birini nisanda birini düğünde gi👍👍👍🤗
Üstteki düğün altta ki Nisan için uygundur efenim
Teşekkür ederim Hanımefendi 🙏😇
Rica ederim 😊
Bence 2 fotoğraftaki de daha güzel
Mavi nişan diğeri düğün
Alttaki Nisan ustteki düğün olur
Üstteki abi
Abimi yoo amca naptın ya 😅 öldürdün bizi
İlk foto