Bayram için elbise aldım elbise 400 tl ya yuh be. bu kadar etmez yani 

Pahalı değil günümüz şartlarında çok uyguna almışsınız iyi günlerde kullanın ben geçen yıl 1000 liraya aldığım yürüyüş ayakkabısına bu yıl 2400 tl verdim her şey pahalı uçuyoruz maalesef
Cevap
31Cevap
Çünkü her şey çok pahalı
400 TL ye çok mu diyorsun gerçekten elbiseye, bulduğuna şükret
İnanamazsın ama geçenlerde 130 elbise buldum hemde çok şık saten yeşilinden sarısından grisinden aldım. Yani ben buluyorum bu konuda şanslıyım m
400 TL'ye elbise bulmuşsun bir de söyleniyorsun😄 nerden aldıysan söyle de gidip alışveriş yapayım.
Pahalı diyorum ya pahalı üstelik ben bulurum daha uyguna da buluyorum hatta söylemem bu benim için sır
Ben geçen sene, takım elbise + 2 gömlek + 1 kravat + 1 çift ayakkabı + kemere toplam 10 bin TL vermiştim
Elbise için bence 400 ucuz, bir şişe viski ve yanında bitter çikolata 1000 olmuş.
Ya yok ya pahalilar bu uygun fiyatlisi işte yani bıktım yani yeto
O 400 TL 40 TL gibi bişey olmuş bi değeri yok ki...
Fiyat yönünden o kadar alıştım ki her şeyin fiyatı normal geliyor...
Normal açıkçası..
400 un altında hiçbir şey yok
400 tl eskinin 200 TL’si gibi düşün normal yani artık.
Bir şorta 700 TL verdim. Çok kaliteli, emin ol 200 TL farkda yeni sezon olduğu için.
Artık her şey pahalı ben bi tişörtle 200 300 veriyorum yani uyguna almışsın bana göre
Yurtdışından dolarla ülkemize geliyor vergiler taşıma maliyetleri derken fiyat bu oluyor. Bursadaki kumaş fabrikalarını kapayana isyan etmelisin
ucuzmuş ya beleşe almışsın
Bence pahalı arkadaş siz ne kadar alıyorsunuz da size uygun geliyor
2000&2500 TL
Ne şaka mı bu
Reis kazıklanıyorsun allanen çok affersiniz ama gerçek bu
Adem Altun bu kalite zor elde ediliyor
Şakacı birisine mi benziyorum?
Ay kusura bakmayın ama babam bir dönem kıyafet sektöründeydi kendisinin bir lafı vardır birinci kalite Marks denilen kıyafetler ve normal kalite olarak bilinen kıyafetler aynı yerde ve aynı malla dikiliyor demişti. O zamandan beri Marka takıntım yok
Bu takıntı değil yaşam tarzı
400₺'ye don satıyorlar sen elbise almışsın.
🤣 arkadaş ben mi çok ekonomik bir insanim yok siz mi paraları saçıyorsunuz anlamadım?
İstanbul
Olay fakirlik değil be reis babamın işler iyi her gün alışveriş yapıyorum ama bu fiyat etmez diye düşünüyorum çünkü Türkiye tekstil ülkesi bana saçma geliyor olay bu
Elbise de elbise olsa..
Niye ya çok cici ama
Cidden daha guzel elbiseler var o fıyata
Aynen aşko bpkunu çıkarttılar iyice ya millet yabancı ülkede 20 liraya alıyor onların para birimiyle yeter artık ya
o elbiseyi 250-300 tl ye alırdım en fazla :)
Buna 400 TL mi verdin cidden
Evet aşko baya beğendim
Buna 400 vermişsen boşa gitmiş para
ayakkabıya 1050 tl verdım
Maalesef ucuz hiç bir şey yok
Artık normal o kadarda
400tl para mı canım bu ekonomide
Ucuza almışsın bu arada
Elbiseye 400 pahali degil
Elbise için ucuz bile
Çocuk muyuz bayram için elbise almak ne kardeşim
21 yaşındayım ama her bayram alırım. Elbise almak için sebep arıyorum diyelim zaten bunu giymedim
Ben gömlek ve pantul aldım 1k tuttu ikisi 😐
her şey pahalı sadece elbiseye mi takildin
Evet çünkü alışveriş yapmayı seviyorum
her şey pahalı
Aynen bıktım ya
Sorma ya sadece elbise olsa keşke
Aynen ya yeminle dayanamıyorum artık ya
Sanane teyze
O değil de 400 lira pahalı mı sence boxer 100 lira lan
Beybi bu kadar etmez ama ya üstelik bu elbisenin bir kaç önceki fiyatı daha uygundu
Kanka çok kar katıp satıyorlar diye düşünüyorum ben geçen gün Decathlondan 1.5k ya paten aldım 1 hafta sonra 800 e düşmüştü 🥲
Benim de paten var ama süremiyorum be
Modeli ne
Aynen öyle cidden ahlaksızlar ekonomik krizideyiz eyvallah ama net söylüyorum fiyat 200 de bunlar 400 yapıyor iyici pislik oldu
Bak sana şöyle söyleyeyim hatta sende şu an bakabilirsin geçen gün bir ayakkabı aldım Skechers dlites markası 3k türkiyede amazondan aldım ayakkabıyı fransadan geldi 1.5k ya şaka gibi vergi alıyorlar
Aynen yeto ya yeto
Sanane teyze
Ulan 3 sn erken yazmışsın lanet olsun
Hahahaha
Ay ay ne komik arkadaş ne bananesi he elbiseleri aldığıma göre banane değil
erduuannn erduuannn erduuannn
O paraya elbise aldıysan sevin bence
400 TL ye pahalı mı dedin sen
kumaş
al dik
sende?
evet