Moda & Stil Mezuniyetimde bu abiyeyi giymeyi düşünüyorum, sizce güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benimkinin rengi daha koyu, zümrüt yeşili ama model böyle nasıl sizce? Mezuniyetimde bu abiyeyi giymeyi düşünüyorum, sizce güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Bence güzel elbise sevdiyseniz giyebilirsiniz 1 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha sade olabikir üst tarafı çok bogmus. Bak ben bu tarz sade begenirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Renginden midir bilmiyorum ama sevemedim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Sen beğendiysen sorun yok :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Senin beğenip beğenmemen önemli. Zevkler ve renkler farklıdır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmedim diyebilirsin üzülmem 😅 Yorumla
Akskgk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Saçın öndeki gibi açık olmasa daha güzel durur. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öyle sevmem zaten çok saçma hahah Yorumla Akskgk +1 yıl İki gozumsun reis şimdimler çıldırmış 😂 hızlı ve imanlı Yorumla Soran +1 yıl Ne 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ha anlaidm hajahah evet Yorumla Akskgk +1 yıl Ne okuyorsun abla Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay bu çen misin 🤩 jsbbs 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o manken hahahah Yorumla ageof2 +1 yıl Bshshn güzel durur yalnız Yorumla Soran +1 yıl Ben de mi 😅 Yorumla ageof2 +1 yıl Evet jjs niye Yorumla Soran +1 yıl Hiç öylesine sordum 😅 Yorumla ageof2 +1 yıl Yakisir kızıma 😂😂😝 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır değil bence. Çok abartı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç tesettür abiyesi gördün mü 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abiye güzel ama nedense mezuniyet için olmaz gibime geldim. Onun dışında güzel tabiki Yorumla Soran +1 yıl İşte diğer modelleri görsen buna abartı demezsin 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türbanlı giymelisin o mezuniyette olmak isterdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tesettürlüyüm zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayılıyorum tesettürlü kadınlara fizik bakışlar duruşlar of ki ne of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😋😋 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üni mezunşyeti mi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet üni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çok beğendim ya harikaa boyun uzun mu Yorumla Soran +1 yıl Ortalama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 165 mi Yorumla Soran +1 yıl 160 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakısabilir bence mankendeki gibi durur mu bilmem ama emin değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giy gitsin bee😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Topuklu ayakkabı diye bir icat varya hani 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam be ne kızıyosun fkdkcospxk bölümün ne seninn Yorumla Soran +1 yıl Tıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanmammm bu sitede tıpçı ne arar😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkıyımı kondksococ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence güzel elbise sevdiyseniz giyebilirsiniz
Daha sade olabikir üst tarafı çok bogmus. Bak ben bu tarz sade begenirim
Renginden midir bilmiyorum ama sevemedim
Sen beğendiysen sorun yok :)
Teşekkürler
Senin beğenip beğenmemen önemli. Zevkler ve renkler farklıdır.
Beğenmedim diyebilirsin üzülmem 😅
Saçın öndeki gibi açık olmasa daha güzel durur.
Öyle sevmem zaten çok saçma hahah
İki gozumsun reis şimdimler çıldırmış 😂 hızlı ve imanlı
Ne 😅
Ha anlaidm hajahah evet
Ne okuyorsun abla
Ay bu çen misin 🤩 jsbbs
Yok ya o manken hahahah
Bshshn güzel durur yalnız
Ben de mi 😅
Evet jjs niye
Hiç öylesine sordum 😅
Yakisir kızıma 😂😂😝
Çok güzel. Prensesler gibi yaaa😍😍
Hayır değil bence. Çok abartı
Sen hiç tesettür abiyesi gördün mü 😅
Abiye güzel ama nedense mezuniyet için olmaz gibime geldim. Onun dışında güzel tabiki
İşte diğer modelleri görsen buna abartı demezsin 😅
Türbanlı giymelisin o mezuniyette olmak isterdim
Tesettürlüyüm zaten
Bayılıyorum tesettürlü kadınlara fizik bakışlar duruşlar of ki ne of
😋😋
Bence güzel yakışmış giyebilirsin
Güzel
Güzel.
Güzel.
Daha sade zarif bişe olabilir bence
Üni mezunşyeti mi
Evet üni