Moda & Stil Bu elbiseyi hangi ayakkabıyla kombinleyeyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Krem rengi ayakkabıyla kombinleyecegim teşekkür ederim fikir veren herkese 🙏 Bu elbiseyi hangi ayakkabıyla kombinleyeyim? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Beyaz olan daha güzel bence 0 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Siyah cok kaba beyaz da rengi güzel değil daha zarif bisey giy bantlı ve taşlı gri olsa daha iyi olurdu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Elimde bunlar var maalesef 🥺 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Ozmn o 1. Olanı giy siyah olan cok kotu durmuş bunu altina Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Elbise güzel, fiziğinde iyi ama iki ayakkabida pek uygun degil. İkisinden biri mecbur olacaksa siyah daha iyi 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Beyaz bence siyah boyunu kesmiş ve siyah çok demode geldi bana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ona karar verdim bende teşekkür ederim 🙏 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Bu ayaklarla önü açık ayakkabı giyersen hapse atılman gerekir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka nesi var ayaklarımın Yorumla puzzle89 +1 yıl Görecek insanlara yazık değil mi mesela ben bu görüntüyü silmek için gözlerime asit damlattım sen ameliyat masraflarımı ödeyecek misin Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Adamın tam olarak söylemek istediği şey "ben bu internete para veriyorum güzel ayak görmek istiyorum" şeklindedir :D Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kolye berbat duruyor onu çıkart saçını bence düz fön ayakkabı olarak ya 2. Ya da bej rengi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet o muska zaten cikarticam düğünde takmam tabiki aynen dediğin gibi yapıcam saçımıda scxcx teşekkür ederim ❤️ Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Rica ederim 💖 Yorumla
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Tam renginde tonuna yakın bir şey olsun topuklu ama asansör değil 0 0 Yorumla
06_kej Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Kırmızı elbisye kırmızı ayakkabı gider topuklı bir kırmızı ayakkabı al 0 0 Yorumla
renklervezevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Siyah olan da guzel ama bu elbiseye gitmemis beyaz daha iyi 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beyaz olan daha şık durmuş siyah olan çok kaba duruyor 0 0 Yorumla
Bellevalia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbise çok yakışmış. Krem ayakkabı iyi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim canım Yorumla Bellevalia +1 yıl Rica ederimm Yorumla
niluferagz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 1. Görslede elbise ön plana çıkmış gibi, 2. girselde ayakkabı on planda gibi (bence) 1.👏🏽 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ilk beyaz ayakkabi rengi siyah olsaydi daha iyidi modeli guzel , sen hangisini begendiysen onu giy salla milleti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Canım çok güzel yakışmış ama güzel bir çorapla daha da güzel olursun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi çorapla ben çorapsiz giymeyi düşünüyodum bide şey hangi ayakkabı ile güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnce ten çorap ya da siyah ile topuklu giyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Peki hangi ayakkabı daha güzel durmuş ben kremi düşünmüştüm ama siyah süet ayakkabi biraz yüksek topuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Krem siyahı sevmedim Yorumla Soran +1 yıl Evet bende onu düşünüyorum teşekkür ederim 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah çorap daha çok yakışır Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Rica ediyorum şu iğrenç ayakkabıyla kombinlemeyin de, ne giyerseniz giyin… 0 0 Yorumla
Hensi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Beyaz daha çok hoşuma gitti elbise içinde göğsün hemen altına bir kemer çok güzel olurdu 1 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl En azından siyah biraz kurtarır bu çirkinlği biraz da olsa tarz diğeri ne öyle orta okul mezuniyeti kızı ayakkabısı resmen 🤦🏽♂️ ama elbise berbat 🤮 0 0 Yorumla
Memeddd029596 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sen direk çıplak çık istersen. kusura bakma ama fazla acilmissin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neresi açık bunun şakamisin gayet üstüruplu sadece kısa o kadar Yorumla Soran +1 yıl Askılı falan olsa üst kısmı açık olsa anlicam Yorumla Memeddd029596 +1 yıl Benim çevremde böyle bir giyinen bir görmedimYanlış anlaşılırsin yapma bunu Yorumla Soran +1 yıl Boş yapma daha öncede giydim kuzenimin düğününde ailem bişey demiyor açıkçası düğün sonuçta bu tabiki böyle giyinilir Yorumla Memeddd029596 +1 yıl Düğün bile olsa yinede doğru olmazBen senin için söyledim yoksa niye umrumda olsun erkek olarak çok kötü düşünürüm Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı yok ben uzun elbise giyemiyorum yani o yüzden bu boy aldım hep Yorumla Memeddd029596 +1 yıl PekiGeçen gün instagramdan birine beğendim ama sırf çok açık giyiniyor diye yazsa bile vazgeçecektim. Yazmadı tabi Yorumla Tatliprenses_hchdh +1 yıl Aptal misin ya senin gibi bi insanin ne dusundugunde kızlarin cok s. ikindeydi sen kimsin lan elbise acik degil isterse açık da giyer sen hangi bok? Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Mağaranda oksijen olmadığı için bu tür zihniyetler çok normal Yorumla Memeddd029596 +1 yıl @Thecupcake89 açık giyinen kızlara güvenmiyorum genelde ya zorlamı Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Genelleme yapma Yorumla
Beroserev Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz ayakkabı daha iyi. Ama bence sen ayak tırnaklarına oje yapma. Olmamış o 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ne yapıyım siyah oje sürücem tırnagimla ayağıma başkamı sürsem ya da Yorumla Beroserev +1 yıl Parmakların yamuk yumuk ve ayak tirnaklarinda çok küçük. Sen onlara hangi rengi yapsan bile kötü görünür. Ama ojesiz iyi görünür. Yorumla Soran +1 yıl Hayır aslında güzel ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ojesizde olmazki Yorumla Beroserev +1 yıl Valla fotoda öyle göründü bana. Uzmiyim seni de. Dediğin de olabilir. Ama oje surceksen siyah sür ya da beyaz Yorumla Soran +1 yıl Nude olur mu acaba Yorumla Beroserev +1 yıl Nude mi olur olur. Bence nude yap Yorumla
elysiaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl tarzına bu ayakkabı çok yakışır tavsiye ederim www. clickasnap. com/.../01H3AY22J1SPG8XBJKHPH4PJC4 0 0 Yorumla
Micos14 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 50 farklı hesap açıp da dizüstü çizme desem yapacak mısın ki? 0 0 Yorumla
TerapiA Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Beyaz daha iyi ama minik dokunuşlarla ilgi odağı olabilirsin 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. 1. Daha iyi duruyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim sence el ve ayak tırnaklarına hangi renk oje sürmeli Yorumla bayanagresif99 +1 yıl https://images.app.goo.gl/V6ydn5qH5DE7Ce8F9Bu renk çok güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Yokki ya siyah falan olmazmi sence ya da nude Yorumla bayanagresif99 +1 yıl Siyah olur ama ayakkabı siyah değil, nude olur 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla bayanagresif99 +1 yıl Rica ederim Yorumla
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beyaz daha iyi durmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Beyaz daha çok yakışmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keşke beyaz modelin siyahi olsaydı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Krem aslında o Yorumla Soran +1 yıl Maalesef yok ya🥺 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Beyaz olsun siyah itici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır o krem aslında Yorumla Jn_kaan +1 yıl O yakışmış ayaklarına siyah kaba durmuş Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yaşınız 18-24 görünüyor ama bence daha olgunsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23. Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Peki Yorumla
anonim0006 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Elbise çok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi kötü gayet güzel Yorumla anonim0006 +1 yıl Peki Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kırmızıya beyaz iyidir 0 4 Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Sen daha gitmedin mi Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Yeşili giymedigin iyi olmuş Yorumla Soran +1 yıl Düğün haftaya cumartesi. Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Kırmızı yakışmıs açık tenli misin Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Şeffaf ayakkabı olur bunun altına 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Siyahla daha az kötü duruyor djsj 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Siyah ayakkabıyla kombinle. 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben siyahı beğendim 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. Beyaz plannile daha uyumlu sanki 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beyazlarla tabikide çok şık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bembeyaz süt gibisin ya var ya 0 1 Yorumla hotforcrime +1 yıl Aç kopek ya Yorumla
Aleyynanur Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence beyaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet onu tercih edicem teşekkür ederim 🙏 Yorumla
NormalDegil1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl O boynundaki neyse çok kötü duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Muska ama cikarticam tabiki onu düğünde Yorumla NormalDegil1 +1 yıl Hiç takma Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkinci daha iyi 0 0 Yorumla
Askininbebegi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben ikisini d3 beğenmedim ama siyah daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Beyaz olan daha güzel bence
Siyah cok kaba beyaz da rengi güzel değil daha zarif bisey giy bantlı ve taşlı gri olsa daha iyi olurdu
Elimde bunlar var maalesef 🥺
Ozmn o 1. Olanı giy siyah olan cok kotu durmuş bunu altina
Elbise güzel, fiziğinde iyi ama iki ayakkabida pek uygun degil. İkisinden biri mecbur olacaksa siyah daha iyi
Beyaz bence siyah boyunu kesmiş ve siyah çok demode geldi bana
Evet ona karar verdim bende teşekkür ederim 🙏
Bu ayaklarla önü açık ayakkabı giyersen hapse atılman gerekir
Ne alaka nesi var ayaklarımın
Görecek insanlara yazık değil mi mesela ben bu görüntüyü silmek için gözlerime asit damlattım sen ameliyat masraflarımı ödeyecek misin
Adamın tam olarak söylemek istediği şey "ben bu internete para veriyorum güzel ayak görmek istiyorum" şeklindedir :D
Kolye berbat duruyor onu çıkart saçını bence düz fön ayakkabı olarak ya 2. Ya da bej rengi
Evet o muska zaten cikarticam düğünde takmam tabiki aynen dediğin gibi yapıcam saçımıda scxcx teşekkür ederim ❤️
Rica ederim 💖
Beyazla bence. Siyah çok patlıyor elbisenin önüne geçiyor.
Tam renginde tonuna yakın bir şey olsun topuklu ama asansör değil
Kırmızı elbisye kırmızı ayakkabı gider topuklı bir kırmızı ayakkabı al
Siyah olan da guzel ama bu elbiseye gitmemis beyaz daha iyi
Beyaz olan daha şık durmuş siyah olan çok kaba duruyor
Elbise çok yakışmış. Krem ayakkabı iyi.
Teşekkür ederim canım
Rica ederimm
1. Görslede elbise ön plana çıkmış gibi, 2. girselde ayakkabı on planda gibi (bence) 1.👏🏽
ilk beyaz ayakkabi rengi siyah olsaydi daha iyidi modeli guzel , sen hangisini begendiysen onu giy salla milleti
Canım çok güzel yakışmış ama güzel bir çorapla daha da güzel olursun
Nasıl bi çorapla ben çorapsiz giymeyi düşünüyodum bide şey hangi ayakkabı ile güzel
İnce ten çorap ya da siyah ile topuklu giyebilirsin
Peki hangi ayakkabı daha güzel durmuş ben kremi düşünmüştüm ama siyah süet ayakkabi biraz yüksek topuk
Krem siyahı sevmedim
Evet bende onu düşünüyorum teşekkür ederim 🙏
Siyah çorap daha çok yakışır
Rica ediyorum şu iğrenç ayakkabıyla kombinlemeyin de, ne giyerseniz giyin…
Beyaz daha çok hoşuma gitti elbise içinde göğsün hemen altına bir kemer çok güzel olurdu
En azından siyah biraz kurtarır bu çirkinlği biraz da olsa tarz diğeri ne öyle orta okul mezuniyeti kızı ayakkabısı resmen 🤦🏽♂️ ama elbise berbat 🤮
Sen direk çıplak çık istersen. kusura bakma ama fazla acilmissin
Neresi açık bunun şakamisin gayet üstüruplu sadece kısa o kadar
Askılı falan olsa üst kısmı açık olsa anlicam
Benim çevremde böyle bir giyinen bir görmedim
Yanlış anlaşılırsin yapma bunu
Boş yapma daha öncede giydim kuzenimin düğününde ailem bişey demiyor açıkçası düğün sonuçta bu tabiki böyle giyinilir
Düğün bile olsa yinede doğru olmaz
Ben senin için söyledim yoksa niye umrumda olsun erkek olarak çok kötü düşünürüm
Sıkıntı yok ben uzun elbise giyemiyorum yani o yüzden bu boy aldım hep
Peki
Geçen gün instagramdan birine beğendim ama sırf çok açık giyiniyor diye yazsa bile vazgeçecektim. Yazmadı tabi
Aptal misin ya senin gibi bi insanin ne dusundugunde kızlarin cok s. ikindeydi sen kimsin lan elbise acik degil isterse açık da giyer sen hangi bok?
Mağaranda oksijen olmadığı için bu tür zihniyetler çok normal
@Thecupcake89 açık giyinen kızlara güvenmiyorum genelde ya zorlamı
Genelleme yapma
Beyaz ayakkabı daha iyi. Ama bence sen ayak tırnaklarına oje yapma. Olmamış o
Neden ne yapıyım siyah oje sürücem tırnagimla ayağıma başkamı sürsem ya da
Parmakların yamuk yumuk ve ayak tirnaklarinda çok küçük. Sen onlara hangi rengi yapsan bile kötü görünür. Ama ojesiz iyi görünür.
Hayır aslında güzel ya 🥺
Ojesizde olmazki
Valla fotoda öyle göründü bana. Uzmiyim seni de. Dediğin de olabilir. Ama oje surceksen siyah sür ya da beyaz
Nude olur mu acaba
Nude mi olur olur. Bence nude yap
ilk ayakkabı daha iyi
Beyaz iyi bence
tarzına bu ayakkabı çok yakışır tavsiye ederim www. clickasnap. com/.../01H3AY22J1SPG8XBJKHPH4PJC4
50 farklı hesap açıp da dizüstü çizme desem yapacak mısın ki?
Beyaz daha iyi ama minik dokunuşlarla ilgi odağı olabilirsin
1. Daha iyi duruyor
Teşekkür ederim sence el ve ayak tırnaklarına hangi renk oje sürmeli
https://images.app.goo.gl/V6ydn5qH5DE7Ce8F9
Bu renk çok güzel olur
Yokki ya siyah falan olmazmi sence ya da nude
Siyah olur ama ayakkabı siyah değil, nude olur 🙂
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Beyaz daha iyi durmuş
Teşekkürler
Beyaz daha çok yakışmış