Moda & Stil Bu elbiseyi hangi ayakkabıyla kombinleyeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bu elbiseyi hangi ayakkabıyla kombinleyeyim sizce düğün için sünnet düğünü Güncellemeler+1 yıl Siyah süet bu arada arkadaşlar Bu elbiseyi hangi ayakkabıyla kombinleyeyim? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
pamuk_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Eğer siyah ayakkabınız süet ise (ki ben buradan bakınca öyle görüyorum) o zaman kesinlikle beyaz olanı tercih etmelisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet süet ama biride beyaz olmaz kezban gibi olur dedi düğün köyde olucak gerçi ama bayramda Yorumla pamuk_1 +1 yıl Zevk meselesi. Ne alakası var kezbanlıkla :D Gayet de siyah elbisenin altında beyaz ayakkabı giyilir. Yaz aylarında süet ayakkabı bana tuhaf geliyor daha kışlık bir kumaşı var o yüzden. Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Ayakkabını çantanla kombinle. Bunu erkekler mi öğretecek illa. 0 0 Yorumla
QWXQ0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 58% +1 yıl Babaannemin kombini 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Komikmisin sen Yorumla QWXQ0 +1 yıl Sen komiksin asil Yorumla QWXQ0 +1 yıl Mqkezo Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ayak severim güzel mi ayakların terlik falan giy 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Ayakların ince narinse siyah ama ten çorap ile 0 4 Yorumla imrasera +1 yıl Açık ayakkabının içine ten çorap gıyılmez Yorumla Jn_kaan +1 yıl @imrasera ayakların nasıldır tamam giyme ozaman Yorumla imrasera +1 yıl Soru soran ben degılım Yorumla Jn_kaan +1 yıl @imrasera ee okey okey pardon özür dilerim Yorumla
lladysu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beyaz çok cart durur, siyah iyi. 0 1 Yorumla lladysu +1 yıl Krem ya da kırık beyaz olsaydı hoş dururdu. Özellikle yeni çıkan taşlı modeller var çok hoş dururdu bu elbiseye Yorumla
imrasera Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Sıyahla daha asil olursun beyazla çok çiğ kalır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siyahla kesinlikle beyazı başka yerlerde de giyme kezban ayakkabısı gibi 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beyaz olan 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Siyahlar icinde ol 0 0 Yorumla
Tekrareden Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Siyah 0 1 Yorumla Tekrareden +1 yıl Evet ama açık ayakkabı süet olsa ne olur bence giyilebilir Yorumla
slavecd Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Ikinci daha iyi ya 0 1 Yorumla slavecd +1 yıl Siyah ayakkabı yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eğer siyah ayakkabınız süet ise (ki ben buradan bakınca öyle görüyorum) o zaman kesinlikle beyaz olanı tercih etmelisiniz
Evet süet ama biride beyaz olmaz kezban gibi olur dedi düğün köyde olucak gerçi ama bayramda
Zevk meselesi. Ne alakası var kezbanlıkla :D Gayet de siyah elbisenin altında beyaz ayakkabı giyilir. Yaz aylarında süet ayakkabı bana tuhaf geliyor daha kışlık bir kumaşı var o yüzden.
Ayakkabını çantanla kombinle. Bunu erkekler mi öğretecek illa.
Beyazla şekwr olursun ama siyahta uygun gibi elbiseye
Babaannemin kombini
Komikmisin sen
Sen komiksin asil
Mqkezo
Ayak severim güzel mi ayakların terlik falan giy
Siyahlı olan iyi gider heralde
Ayakların ince narinse siyah ama ten çorap ile
Açık ayakkabının içine ten çorap gıyılmez
@imrasera ayakların nasıldır tamam giyme ozaman
Soru soran ben degılım
@imrasera ee okey okey pardon özür dilerim
Beyaz çok cart durur, siyah iyi.
Krem ya da kırık beyaz olsaydı hoş dururdu. Özellikle yeni çıkan taşlı modeller var çok hoş dururdu bu elbiseye
Siyah daha uyumlu olur
Sıyahla daha asil olursun beyazla çok çiğ kalır
Beyaz ayakkabıyla
Siyahla kesinlikle beyazı başka yerlerde de giyme kezban ayakkabısı gibi
Siyah daha ağır gösterir elbiseyi..
Siyah..
Ne güzel kıyafet insana ölümü hatırlatıyor
Siyahla
Siyah bence.
Siyah ayakkabı iyi olur
Beyaz olan
Siyah iyidir ya