Moda & Stil Hangi tarz kıyafetler seni yansıtıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çiçekler, desenler, koyu renkler uçuş uçuş rengarenk elbiseler... Hangisi senin tarzın? Hangi tarz kıyafetler seni yansıtıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Ben genelde spor kıyafetleri seviyorum yani deri ceket pantolon ve tişört gibi mesela. bazen de kolsuz tişört giyiyorum 0 0 Yorumla
Bayx1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kaliteli giyim, genellikle spor giyim giyiyorum, genelde siyah, gri, mavi, camel, beyaz renklerini giyiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Bana her şey yakışır zaten fiziğim çok güzel bu yüzden bu kadar sınav oluyorum birde gôz ve boy kilo ses 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Eski tarz kıyafetler tam benlik, puantiyeli kıyafetlere bayılıyorum 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Eskiden spor yaparken body tarzı şeyler severdm artık önemsemiyorum 0 0 Yorumla
sevimlienerji Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Siyah koyunun her tonu ve bol şeyler ama çiçekli ve renkli şeyler hiç sevmem 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. Siyah renk beni yansıtıyor siyah favori en sevdiğim renk 🖤⭐ 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Rahat kıyafetler 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Koyu ve açık renklerin uyumu tam benlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben genelde spor kıyafetleri seviyorum yani deri ceket pantolon ve tişört gibi mesela. bazen de kolsuz tişört giyiyorum
Kaliteli giyim, genellikle spor giyim giyiyorum, genelde siyah, gri, mavi, camel, beyaz renklerini giyiyorum.
Güzelmiş
Bana her şey yakışır zaten fiziğim çok güzel bu yüzden bu kadar sınav oluyorum birde gôz ve boy kilo ses
Eski tarz kıyafetler tam benlik, puantiyeli kıyafetlere bayılıyorum
Eskiden spor yaparken body tarzı şeyler severdm artık önemsemiyorum
Siyah koyunun her tonu ve bol şeyler ama çiçekli ve renkli şeyler hiç sevmem
Siyah renk beni yansıtıyor siyah favori en sevdiğim renk 🖤⭐
Sarı, pembe, yeşil, kırmızı bu renkler çok yakışıyor bana
Miskin side kim makyaj yaptı ya
Rahat kıyafetler
Koyu ve açık renklerin uyumu tam benlik
Resmi..
Genelde spor
Spor
Renkliler