• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Bir kız neden makyaj yapar?

ENYobaz
ENYobaz Takip Et
Xper 6 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bürünmek istediği sıfat için makyaj yapan , sıfatsızdır
Bir kız neden makyaj yapar?
Makyaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• SuPuRGesiZ_CaDi
    SuPuRGesiZ_CaDi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Bir insan kendi bedeninle ne yapmak isterse yapar,, makyaj yapar, dovme yaptirir, piercing , sacini kazitir.. ne isterse.. bu o kisinin kendini ifade etme seklidir.. sen sevmiyorsan makyajli senle hemfikir olan bir hatun bul makyaj kullanmayan.. dugunde dernekde bile ama.. ayrica makyaj sifatimizi degistirmez.. hollywood da degiliz... sen sevmeye bilirsin, saygi duyarim.. ama sen kendini ne saniyorsunda sifatsiz diyebiliyorsun bize? bence gereksiz gereksiz, sirf konusmak icin konusan tiplerdensin..

1
    8 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Sıfatsızdan kastım hakaret değilim :D Sıfat yani güzel , çekici gibi sıfatlardan yoksun diyorum. Bir kız güzelse , güzel olmak için makyaj yapmaz :D Güzel değilse yapar. Aksi dahilde paradoks olur.

Bİr kızın saçını kazıtması doğal birşeydir çünkü saç doğaldır. Dövme ile ilgili konuşmuyorum. Ben diyorum ki , kusursuz olan biri kusursuz olmak için makyaj yapmaz. Güzel olan biri güzel olmak için makyaj yapmaz. Eğer makyaj yapıp güzel oluyorsa, güzel olan kişi değil makyajdır.

Evet makyaj sıfatını değiştirir. Yüzü full sivilceli birini makyajla , sivilcesiz gösterebilirsin. Bu da senin önermeni çürütür. :D

Ben öğüt vermiyorum , yanlış anlamışsın. Kız kendini güzel bulmuyor ve beni kandırmak için makyaj yapıyor , bunu inkar edemezsin. Kızın dudakları çekici değildir , çekici gözükmek için ruj sürer. Kızın dudakları çekiciyse niye sürsün. Çekici dudak için makyaj yapan , çekici dudaklı değildir :D Önermem yine kanıtlandı.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Ayrıca benim sorunum makyajlı kızlarla değil. Akıl ve duyu çelişmesi ve bağlantısı :D Boyanmış bir duvara baktığımızda duyularımızla duvarın güzel olduğunu söyleriz. Ama akıl ile güzel olanın duvar değil , boya olduğu sonucuna varırız. Boyayı söktükten sonra geriye kalan duvarı tahmin edebiliriz. Tıpkı makyaj yapan kişileri tahmin edebileceğimiz gibi.

İnsanlar kusurlarını örtmek için makyaj yapabilirler, güzel olmak için makyaj yapabilirler benim sorunum bu değil :D Sadece gerçekte güzel olan birinin makyaj yapmayacağını kavramak. Yüzüm canlı olsun diye makyaj yapıyorum '' ee '' o zaman yüzün canlı değil :D Anlatabilmişimdir umarım

Yorumla
    • SuPuRGesiZ_CaDi
      SuPuRGesiZ_CaDi
      +1 yıl

Genelleme yapiyirson.. Cok yanlis.. Cirkin kizlar taniyorum makyajla daha cirkin olan.. Ve doğal guzelliği olupta kusur örtmek için değilde güzelliğini dahada öne çıkartan lar.. Çok sivilceli orneği mesela.. Öyle bir durumda kat kat makyaj yapılır.. Bence makyaj yapandan değil gündelik hayatında abartılı makyaj yapandan kork.. Ben makyaj yapmayı seviyorum ama universiteye nerdeyse hic makyajlı gitmemişimdir.. Sacımı bile yapmam şapkamı takar cıkarım.. Bu demek olmuyor yaptığım zamanlarda çirkinliğimi kapatmak için yapıoyorum.. Part time cirkin mi olur muş.. Sen gündelik kat kat sürenlere yönelt bu soruyu bence..

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Genelleme yapmak zorundasın , yapmazsan kötü. Güzelsen , neden makyaj yapıyorsun? sorusuna cevap vermeye çalışmışsın ama yarıda kalmış. Güzelim ama daha güzel olmak için yapıyorum diyorsun. Makyaj yaptığın zaman daha güzel olan sen değilsin , daha güzel olan makyjajdır. Yani daha güzel diye bir sıfat yok. Bu makyaja atfedilebilir. Yani sen daha güzel olmak için makyaj yapıyorsan , sen daha güzel değilsin :D Daha güzel olan makyajdır.

''Ve doğal guzelliği olupta kusur örtmek için değilde güzelliğini dahada öne çıkartan var'' gibi güzel bir cümle kurmuşsun.

Burada anlattığın güzel olan kızın çekici görünmek için makyaj yaptığıdır. Bürünmek istediği sıfat nedir? Çekicilik , o halde bu kız çekici değil. :D

Yorumla
    • SuPuRGesiZ_CaDi
      SuPuRGesiZ_CaDi
      +1 yıl

cok sacma benim sana neden sacina sakalina sekil veriyorsun? nede modayi takip ediyorsun demem gibi bir sey bu..

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Saç , kimyasal birşey midir? Yoksa doğal mı? Taşa şekil verdiğin zaman farklı birşey mi yapıyorsun? Yani taşı boyamakla aynı derecede değişik mi? :D

Yorumla
    • SuPuRGesiZ_CaDi
      SuPuRGesiZ_CaDi
      +1 yıl

hepsi daha prezentabl gorunmek icindir.. bence bu konuya cok fazla takilmissin dedigim gibi makyajsiz bir hatun al olsun bitsin sanane butun kadinlar napiyor? cok uzadi bu konu baydin artik

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Belirtmediğim için öyle anlaşılıyor , özür dilerim. Ben aklın ve duyuların çelişkisi ve bağlantısı üzerine düşünüyorum. Bu argümandaki , iddiadaki görüşler önermeler tamamen buna dayandırılmak üzerine yazdığım düşünceler. Benim sorunum makyajlı veya makyajsız kızlar değil :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

1) Güzelliğinin altını çizmek daha çekici olmak için
    2) Kusurlarını (siyah nokta vs.) kapatmak için
    3) Kendini makyajla daha güzel bulduğu için ve makyajsız evden çıkamadığı için
    4) Özenti
    5) İnsanlar, özellikle erkekler, önce dışgörünüşe bakar sonra ruha, bunu bildiği için kendini makyajla güzelleştirmeye çalışır
    6) Makyajın gücüne inandığı için
    7) Doğal kız daha iyi desenizde makyajlı çekici kızlardan gözünüzü alamıyorsunuz gerçek hayatta

2
    12 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

1) Ben makyajlı kızları güzel bulmuyorum.
      2) Makyajlı kızları çekici bulmuyorum.
      3) Güzel olan kız makyaj yapmaz.
      4) Benim erkek olarak görüşümde bu.
      5) Ben hormonların azmasını aşk sananlardan değilim. Duyularıma güvenmiyorum sadece aklıma ve o da ruha hitap eder.
      6) Evet
      7) Ben makyajlı kızları çekici bulmuyorum. Her erkek aynı değildir ve genellemeler yanlıştır

'' Bürünmek istediği sıfat ( Çekici kız , Güzel kız , Kusursuz kız ) için makyaj yapan , sıfatsızdır '' Dışsal görünüş için felsefem bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Makyajli kizlari güzel bulmuyorum demissin, bence o kadar emin olma.
      Adriana Lima dahil hic bir ünlüyü güzel bulmaman lazim bu durumda, dizilerdeki Tvdeki bütün kadinlari cirkin bulmalisin cünkü HEPSI PROFESYONEL MAKYAJLI. Ama begendiklerin vardir bence, o halde böyle genelleme yapma.
      Örnek olarak Adriana Lima ve Candice Swanepoel makyajli ve makyajsiz halleri, aradaki farklari gör ve dürüstce söyle güzel buluyormusun? Bence makyajli da makyajsiz da güzeller, ama makyajli daha cekiciler daha güzeller, makyajin gücüne bak simdi:
      img.allw.mn/.../adriana-lima-sans-fin-2.jpg
      i5.imageban.ru/.../...db17565fa879237ce66b725a.jpg
      www4.pictures.zimbio.com/.../...20YFC529vDQpIl.jpg
      3.bp.blogspot.com/.../...ce%2Bswanepoel%2B(10).jpg
      Makyaj kötü birsey degil, kiyafet taki gibi süslenme araci iste, bazilari abartiyor, kendini bastan yaratiyorlar onlari onaylamiyorum, ünlüler gibi profesyonel yapanlar var, ama hafif dogal yapanlar da var, ben mesela ya makyajsiz dolasirim ya da cok hafif yaparim belli bile olmaz makyaj yaptigim, dogalliktan yanayim.
      Genelleme yaptim, COGU icin gecerli cünkü, ama hepsi ayni demiyorum.
      Karsindakinin ruhuna odaklanman cok güzel, dogrusu bu...

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Çekiciler ama makyajlı daha çekiciler diyorsun , daha çekici diye özendikleri makyajlı kişiler yani daha çekici diye birşey yok. Duvara boya vurduğun zaman güzel olan duvar değil boyadır.

Sana şu soruyu yönelteyim. Kötü makyaj yapıldığı takdirde kişi kötü görünecektir? Nedeni sence nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzel olan o kişi yine, ama makyajın boyanın etkisiyle güzelleştirilmiş, yani aslında güzel olan makyaj güzrl yapılmış maske gibi. Demek istediğini anlıyorum.
      Bende bunu destekliyorum demedim, maske takmış oluyor insan hergün. Ama hafif yapmakta bir sakınca görmüyorum, maske gibi olmayacak şekilde.
      Ama ünlüler mecbur sahne makyajına, erkeklere bile yapılıyor çekimlerde falan.
      Peki gönderdiğim resimlere güzel bulmuyorum diyebilirmisin sana soruyorum? Güzeller, çekiciler. Ve millet bunların makyaj olduğunu unutuyor, çok çok dünyagüzelleri sanılıyorlar. Güzeller, ama abartılı güzellik boyadan geliyor onlardan değil.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

VE Adriana Lima makyajsız güzel olabilir ama makyajlıyken malesef dikkati mi çekmiyor. Kendini güzel bulmayan ve makyaj yapan kadına , saygı için bende güzel bulmuyorum :D Bu bildiğin beni kandırmaktır , evleniyorsun sabah bir uyanıyorsun , boğuk bir bakış , bulanık bir surat , feri kaçmış 2 göz pöff ki ne pöff

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlamak istemiyorsun ki beni.
      Sabah uyandığında bambaşka görünecek şekilde farklı olmamalı makyajlı hali. Doğallık önemli, ben yüzüme birşey sürmem bile bir tek arada rimel, kirpiklerim sarı çünkü belirgin olsun diye o kadar. Ama bu resimlerdeki gibi çok yapanlar var, makyaj güzelleri çook.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Makyajlı olanlar güzel ve çekici görünüyor ama ben duyularıma güvenmiyorum. Çünkü o makyajın ardından ne çıkacağını mantıken hissedebiliyorum. Daha güzel , daha çekici diye birşey yoktur. Bir kadın doğal olarak güzelse güzeldir. Daha güzel zannedilen kişiler makyajlı veya photoshoplu kişilerdir , bu durumda daha güzel olan kadın değil makyajdr :D

Felsefi açıdan Tümevarımsal olarak kanıtlayım

1) Kötü makyaj yaparsan çirkin olursun. Nedeni '' kötü '' makyajdır
      2) İyi makyaj yaparsan güzel görünürsün. Nedeni '' iyi'' makyajdır.
      3) O halde kişinin görünümü makyajın derecesine göre değişir.
      4) Güzel olan bir kişinin , güzel makyaj yapmasına gerek yoktur.
      5) O halde makyaj yapan kişi kendini güzel bulmuyordur.

Sonuç şu ki '' Bürünmek istediği sıfat için makyaj yapan , sıfatsızdır '' veya olmadığı halde bunun içinde söyleyelim '' daha güzel görünmek için makyaj yapan , daha güzel değildir. Kadın kendini güzel bulmuyor ve beni kandırmak için makyaj yapıyor da diyebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haklısın.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Başından savdın :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok gerçekten, son yazdıkların mantıklı geldi haklısın :)
      Ama bide şu var, burada kaç tane soru gördüm, çoğu kişi kadın hafif makyaj yapmalı diyor, kızların %90ı yapıyor zaten, ve makyajsız dolaşana bakımsız gözüyle bakıyorlar. Çoğu kız yapıyorken, böyle bir algı varken tuaf geliyor makyaj yapmamak, yani annem bile bazen makyaj yapsana diyor bana makyajsız dışarı çıkarsam.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Bakım ile makyaj aynı şey değildir. Bakım doğal güzelliğini , daha güzelleştirebilir. Gece kremi kullanırsın , salatalıktır felan , bu konularda pek bilgim yok. Makyaj yapan kadınların bence %100'ü bakım yapıyordur. Düşünsene bakım yapıyorsun o bile kurtarmıyor üstüne bir de makyaj yapıyorsun.

Ben makyaj yapılmasın demiyorum , öğüt vermek gibi bir niyetim yok. Mesela yüzünden sivilce vardır kapatmak için yapabilirsin ama bu senin yüzünde sivilce olmadığı anlamına gelmez. Bende bu açıdan bakıyorum. '' Ulan bu makyajlıysa kesin bir bit eniği var '' diye :D

Teşekkür ederim , İyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım :)
      Bakım önemli yapılmalı zaten, makyaj bakım değil bencede.
      İyi akşamlar.

Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Buyur burdan yak...

Bakımlı kadın makyajını yapar arkadaş..

1
    1 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Bakım ayrı birşey , makyaj ayrı birşey. Bakımın kurtarmadığı kadınlar makyaj yapar desek daha iyi.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

1

Cevap

• TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yüzünün belli noktalarını çeşitli gölge oyunlarıyla farklı göstermek istiyor olabilir.
    Allıksız ve rujsuz çok soluk göründüğünü düşünüyor olabilir..
    Gözlerini ortaya çıkartmak istiyor olabilir..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen bu soruyu neden sordun bilgilenmek icinmi bilgili oldugun icinmi?

2
    5 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Şöyle söyleyim, hoşuma gittiği için. Sorduğum sorunun cevabını vermediniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Vermem cunku sorunda kendin cevabi vermissin

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Verdiğim cevabı çürütecek bir cevap bekliyorum çünkü. Eğer yoksa duyularıma güvenmememi haklı bulacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen kendini zatrn hakli buldugun icin oyle demissin yoksa soruyu baska sekilde sorardin.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Tamam öyle sorduğumu farzet ve cevap ver. Rica ediyorum tabi emir değil

Yorumla
  • hexeley
    hexeley Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Abartılı ve yaşından büyük makyaj yapan kızlar hakkında bende senin gibi düşünüyorum. Ama rimel, hafif allık sürülebilir. Var olan birşeyi desteklemek adına.

0
    3 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Ben makyaj yapılmasın diye öğüt felan vermiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece biraz saçma da görünse bakış açımı sorguluyorum. Duyular ve akıl çelişmesi ve bağlantısı açısından.

Benim bahsettiğim şu bir kadın gözleri güzel görünsün diye rimel sürüyorsa , o kadının gözleri güzel görünmüyor demektir. Bende böyle görüyorum. Rasyonalist yani. Rimel tam olarak ne için kullanılıyor , pek bilmiyorum :D

Yorumla
    • hexeley
      hexeley
      +1 yıl

Peki anladım düşünce ve görüşünü. Ama bu kadınların doğasında var artık 4 yaşındaki kız çocukları bile buna özeniyor ve böyle yetişiyor ister istemez. Bunu kıyafet giymek kadar normal birşey olarak algılıyorlar. O yüzden bunu senin dediğin gibi bir düşünceyle yaptıklarını düşünmüyorum. Kıyafet giymek aksesuar takmak gibi.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Yani özentilik diyorsun :D En sevmediğim şey özentiliktir , her konuda :D Küçücük kızların makyaj yapmasına birşey diyemem, sadece yazık ! İyi akşamlar , sağolun

Yorumla
  • Öcük_Böcük_
    Öcük_Böcük_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Yapsamda bişey farketmiyo ki değişen bişey yok.

1
    10 Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

O zaman yapmaman gerekiyor. Yapıyorsan birşeyler mutlaka değişiyordur

Yorumla
    • Öcük_Böcük_
      Öcük_Böcük_
      +1 yıl

Ayy sorma hepten mafediyom kendimi beceremiyorum ders almam lazım.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Peki makyajı ne için yapmak istiyorsun?

Yorumla
    • Öcük_Böcük_
      Öcük_Böcük_
      +1 yıl

Sanırım güzel olmak için yaparsın.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Güzel olduğun için mi makyaj yaparsın?
      Çirkin olduğun için mi makyaj yaparsın?
      Çekici görünmek için mi makyaj yaparsın?
      Kusurun vardır örtmek için mi makyaj yaparsın?

Yorumla
    • Öcük_Böcük_
      Öcük_Böcük_
      +1 yıl

Ayy çirkinimdir ondan yapıyorumdur.

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Teşekkür ederim , güzelim daha güzel olmak için makyaj yapıyorum diyip kendi kandıranlardan değilsin :D

Yorumla
    • Öcük_Böcük_
      Öcük_Böcük_
      +1 yıl

Ayy tabi canım güzel olmam makaja kaldıysa geri dursun beni beğenen böyle beğensin aman isterse beğenmesin :D

Yorumla
    • ENYobaz
      ENYobaz
      +1 yıl

Yaaniii

Yorumla
    • Öcük_Böcük_
      Öcük_Böcük_
      +1 yıl

Bu benim ikinci hesabım ilk hesabımda arada resim koyuyordum ama şimdiki hesapta koymam sanırım.

Yorumla
  • benaslındayokum2
    benaslındayokum2 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

kendini oldugundan farklı göstermek için ;999

1
    0 Yorumla
  • gertoz
    gertoz Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

ozenti

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bir kız neden makyaj yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden makyaj yapar? 7 cevap verildi
Kızlar neden makyaj yapar? 9 cevap verildi
Kızlar neden makyaj yapar? 9 cevap verildi
Kızlar neden makyaj yapar? 24 cevap verildi
Kızlar niçin makyaj yapar? 3 cevap verildi
Kızlar neden makyaj yaparlar? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨