Yıllardan beri aklıma takılan ama bir türlü cevap bulamadığım bir sorudur bu 🤔 Neden makyaj yapıyorsunuz? Lütfen anketime katılın 😊
Erkeklerin dikkatini çekmek için
Erkeklere güzel görünmek için
Makyajsız suratlarıyla erkeklerin göz zevkini bozmamak için
Erkekleri dolandırmak için
Erkeklere yanlış sinyal verip kafaları karıştırmak için
Kendi suratlarını sevmedikleri için
Makyajsız aynaya bakamadıkları için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben kendim için yapıyorum. Çirkin olduğum veya kendimi beğenmediğim için makyaj yapmıyorum ki öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Tam tersi kendimi çok seven ve çok beğenen biriyim. Makyaj yapmayı çok sevdiğim için genelde makyaj yaparım ben illa erkekler için makyaj yapacak değiliz ya. Ben kendimi güzel hissetmek için yaparım.
Yani kendi suratını sevmiyorsun?
Ben çok beğeniyorum kendimi. Yüzümde çok güzel bebek gibiyim. Ama makyaj yapmayı çok seviyorum ondan yapıyorum
Anladım. Kendi suratını seviyorsun ve kendinle barışıksın. Çok güzel bir şey bence. Fakat kızların gözüne güzel gelen erkeklere güzel gelmeyebiliyor. O yüzden A şıkkını seçtiğini varsayıyorum: Erkeklerin dikkatini çekmek için.
Kadınlar genelde hemcinseleri için hazırlanıyor diyordu bı yazida...
Peki hemcinsleri ne için hazırlanıyor?
Daha iyi ve güzel hissetmem için
Yani şıkların hepsi mi?
Hiçbiri. Sen olayı yanlış anlamışsın
Makyaj yapınca nasıl daha iyi ve güzel hissediyorsun, biraz açıklar mısın? Öğrenmek isterim
Bunu nasıl açıklayabilirim makyajın yapılışına da bağlı olarak makyaj insanı güzelleştirir bunu sen de görmüşsündür zaten
Yani makyaj yapınca daha iyi ve güzel hissetmenin altında yatan neden aslında suratını sevmemen? Peki sadece kendinle mi sınırlı yoksa diğer insanlar da mı suratını sevmiyor? Düşüncelerin nedir?
Suratımı sevmiyorum demedim “daha iyi ve güzel hissetmek” ne demek? Daha yazmışım oraya yani seviyorum ama süslenince özenince daha iyi hissediyorum.
Anladım. Erkeklerin dikkatini çekmeyi seviyorsun bu da seni daha iyi ve güzel hissettiriyor
Hangi cümlemde erkek kelimesi geçti? Sen kendi zihninde erkekleri belirlemişsin ne desem oraya çekiyorsun
Hayır ben bir yere çekmiyorum. Eğer makyaj yapıp iyi ve güzel hissediyorsan diğer erkeklerden dolayıdır. Basit mantık bu
Kendi düşüncelerinin dışına çıkamıyorsan neden soru soruyorsun? Ben kendi cevabımı söylüyorum benim için neyse o yalan söylemiyorum. Makyajın rengi duruşu yüz hatlarımı daha güzel gösteriyor mesela rimel sürünce kirpiklerim daha uzun oluyor ortaya hoş bir görüntü çıkıyor mesela daha ne kadar anlatabilirim açıklayıcı olmak için? Bunların hiçbiri erkekler için değil ben aynada kendimi daha güzel gördüğüm için daha iyi hissediyorum.
O zaman şık: Makyajsız aynaya bakamadıkları için
Daha fazla muhatap olmayacağım ciddiye alıp boşuna yazıyorum😂
Muhatap olup olmamak tamamen sana kalmış bir durum. Ben sadece basit bir soru sordum. Sonuçta evrenin gizemi değil. Eğer kız makyaj yapıyorsa ortaya koyduğum şıklardan biri içindir. Aksi takdirde mantıklı bir açıklama yapmak gerekir ki senin yaptığın açıklama mantıklı değil. Makyaj yapınca kendini daha iyi ve güzel hissediyorsan bir nedeni olmalı