Gay olanlar yumuşaklar toplar giyer..
Erkeklik ve kadınlık sıfatlarını özelliklerini bozmak isteyenlerden
ve iki karşı cinsin sınırlarını karkaterlerini bozup birbirine karıştırmak isteyenlerden UZAK DURUN.
Erkeklere = kadın , kadınlara = erkek elbisesi giydirmek isteyenler bu ülkeyi ve insanları NESİLLERİ bozmak geleceği ve insanlığı yoketmek isteyen kötü insanlardır.
Senin baban etek , annen takım elbise giyip kravat taksa bu nasıl NORMAL olmazsa ! Kadınların giydiği elbileride erkeklerin giymesi normal değildir.
Bu işin sonu yanlış yönlere gider.84 Yorumla- +1 yıl
Bı kadın takım elbise giyip kravat taksa garip olmaz bu arada
- +1 yıl
tamam bi kız erkek normal bildiğin takım elbise diyince aklına ilk geleni şeyi giysede garip görünmez benim gözümde öyle giyenler de var yani ben gördüm daha önce gayet hoş oluyorlar bende o tarz seviyorum ha ama çok giydiğim bişey değil şimdi. bunu bi sorun olarak görmüyorum. kızlar zaten erkek reyonlarından kıyafet giyiyor çokça
- +1 yıl
Taşıdıkları asıl kandan da utanmıyorlar!
Ey Türk ulusu! Sen asil bir kan taşıyorsun! Senin dedelerin dünyaya bin yıl barış dağıttı! Senin dedelerini peygamber müjdeledi! Sen evinde otur diye milyonlarla şehit verildi! Nasıl olur da i. ne gibi giyinirsin? Nasil olur da kendine boya badana sürersin? Nasil olur da pahallilik enflasyon falan diyip kaçıp gidersin? Nasıl bi toprakları bırakırsın? Veya nasil kızlarınızı hanımlarinizi acik saçık gezdirirsiniz. Nasıl hemcinslerinize göz koyarsınız?
Hainler!
Silkinin ve kendinize gelin. Sizin bu kutsal kanınızın dolandigi vücut böyle pislikler yapamaz. Her yerini açıp gavur canım kardeşim gibi gezemez Türk kadini değerlidir üstündür öyle kaldırım canım kardeşim gibi giyinip gezmez açıksa da edepli olsun!
En İyi Cevaplar
+1 yılBuhârî'nin bir başka rivayetinde de (Libâs 61) "Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlara benzemeye çalışan erkeklere ve erkeklere benzemeye çalışan kadınlara lânet etti" denilmektedir. (Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22)
Ebû Hüreyre radıyallahu anh şöyle dedi:
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem kadın gibi giyinen erkeğe, erkek gibi giyinen kadına lânet etti. (Ebû Dâvûd, Libas 28. Ayrıca bk. Ahmed İbni Hanbel, Müsned, II, 325)
Lanet olsun öyle giyinen erkeklere..
80 Yorumla
+1 yılbence giymesinler. Kızlarda giymeyebilir çok saçma bişey bence ama o kdr da şey değil benim için. Al bu da croplu Johnny Depp (elm sokağında kabus glen) bitek o giysin :) John naparsa yapsın benim bebeğim. oje sürse bile diflşdsliflsd ona her şey mübah
20 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerinizde durun artık 🤣 giymesinler recona ters olur 😂 cropu fiziği güzel bayanlar giysin kilolu kişilerde çok itici duruyor leğenden mayası taşmış hamur gibi duruyor 🤣
42 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGiymesin giyen kişi erkek değildir zaten erkek olduğunu sanan kızdır :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim belim kızlarınkine taş çıkartır lakin.
(Kıllı yağlı göbekleri dediklerinden bu detayı verdim.)
Erkek adama yakışmaz oyle şeyler.
Bunlar cinsiyet farkını ortadan kaldırma çabaları vol bilmem kaç.
Erkek erkektir.
Kadın, Kadın.
Herkes kendi gibi davransın.
Ki o crop denen saçmalığı kadınlara da yakistirmiyorum ben.
Böyle tiril tiril bi elbise ile daha tatlı oluyorlar.
Sıkıştıra sıkıştıra bir yerlerini iç organları birbirne geçti zavallıların.52 Yorumla- +1 yıl
erkek ne yaparsa yapsın erkektir. erkekler kadın kadınlar erkek olamaz. sizin bu söylemleriniz insanları kısıtlamya çalışan kompleksli beğenilmeyen seçilmeyen aşağılık kompleksine girmiş erkeklerin agresyonunun bir göstergesi. umarım bir gün büyür olgunlaşır ve özgüvenini toplarlarsın. eksikliklerinle, yetersizliklerinle, çirkinliğinle barışabilir kendini bir şey sanmayı bırakırsın. böylelikle çevrendeki insanlara yaptığın zorbalık da azalır ve masum insanlar senin gibi aşağılık kompleksli erkeklerden rahatlar.
Cevap sahibi+1 yılSenin kalbin çirkin, benim yüzüm çirkin olmuş çok mu bea.
Kompleksi falan değilim.
Deliginizi alıp az ötede yırtabilirsiniz bir çalı bulup.
Vücudunuzun her kıvrımını sergilemekten başka bir marifetiniz yok maalesef.
Görüntü kirliliği yemin ediyorum.
Ben aklı belinde bir erkek değilim sizin o saçma çabalarınız bende işlemiyor diye ne bu saldırganlık.
Bende böyle düşünüyorum.
(Ayrıca sen çirkin dedin diye çirkin olmuyorum bilesin gayette fit vücutlu eli yüzü düzgün biriyim.)
Itler ürdü diye atlar ölmez. 🙋🏻♂️ hadi sana bye
Erkek adam dediğin böyle ciddi giyinir soytarımıyız lan biz çek üstüne siyah lacivert gömleğini ciddi dur one öyle soytarı gibi
146 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya ben kaslı erkek vücudu görmek istiyom sokakta. biz açıyoz siz de açın. karşısıklı açak.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy crop giyebilir mi diyor farkettin mi atleti anlarım vücut yapını göstermek içinde crop neylan crop ney
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy yani sen erkekler görsün diye oranı burani aciyosun
- +1 yıl
Benim giyinis nasıl kral xjskd
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Hee makyaj da yapalım mı eyeliner falan? Hatta jartiyer giyip dolaşalım
- +1 yıl
@BeratBozkurt kızların gönlü gözü açılsın canım tabiki yapın onlari da
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy Hee siz beğenin diye bide kadın kılığına girelim olmadı...🤦♂️
- +1 yıl
@BeratBozkurt ironi askk nalabsosn
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy Bende diyorum bildirim nereden düştü peeey :D
- +1 yıl
@BeratBozkurt makyaj yapmadın da bakımlı olun. Sizi ne yakışıklı yapıyorsa onu yapın işte. Biz anlatmaylaım onu da. makyaj sizi yakışıklı yapıyorsa yapın, yapmıyorsa yapmayın. sıkı karın kaslarınız hatta direkt six packleriniz varsa crop giyebilirsiniz. Ve takibi kılsız göbeğiniz.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy kadınlara ait bir elbiseyi/makyaji vb. erkeklerin giymesi hoş değil bence.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy erkek dediğinin Bi ağırlığı Bi güven Bi güç vermesi gerekir ama sevdiklerine karşı da kedi gibi olmaması nazik ve sevdiğini gösteren şekilde davranması gerekir.
- +1 yıl
Mesela sorunun resmine eklenen "erko" mu daha güven verir yoksa normal giyinen bir erkek mi?
- +1 yıl
@BeratBozkurt kesinlikle resimdeki çocuk. her insanın kültürü kafa yapısı farklıdır. ben erkeği arkadaşım olarak görürüm. resimdeki çocuk oldukça tatlı benim anlaşabileceğim birisi. yakışıklı da. normal giyinen erkekten kastın kasıntı, kompleksli, kırılgan yani maskülen tiplerse aklı olan her kadın onlardan uzak durur. ancak para için bakar kadınlar onlara.
- +1 yıl
yorumlarda "erkek dediğin erkek gibi olmalı" diyen kadınlara ve profillerine hatta tiplerine bir bak. hepsi erkekten para bekliyor, zayıf kadınlar, evlenip sonra o erkeği boşayacaklar. sadece sağabilmek için o "erkek gibi erkek"lere bakıyorlar. ben erkeğin adam olanını değil insan olmayı başaranını severim. arkadaş olabileceğim, birlikte eğleneceğim erkeği severim. kendi paramı kazanır erkekle arkadaş olurum. evlenip boşanıp erkeği dımdızlak ortada bırakacak şekilde sinsice hareket etmem. en baştan dürüst davranırım.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy genelleme yapman cok yanlış. Aralarinda öyleleri olabilir de olmayabilir de hiç birini tanımıyorum bu 1. Her canlının belli bir yaradılışı var ve o yaradılışlarina göre olmalılar. Yeni doğmuş bir bebek kendi cinsiyetinin farkında değilken kız olduğunda işte makyaj malzemelerine ilgisinin olması vs ya da erkek olduğunda daha çok arabalara ilgisinin olması fitridir. Erkekler de kendi yaradılışını uygun olmalidir. Kadın her ne giyerse giysin seksi olabilir. Sen hiç köpek kapından yemek yedin mi mesela? şu an bı erkeğin kadın kıyafetleri gitmesinden ve ona benzemesi sen bahsediyosun adam değil de "insan" olmasından bahsediyosun. Senin için kız olsa da olur yani. Ayrıca kendini erkeklere beğendirmek için mi açık giyiniyosun diye sorduğum soruya hala yanıt vermedin: demekki öyleymis durumunda kalıyorum. Sen dışarda kaslı erkek vücudu görmek istiyosun diye ya da siz "insancıklar" birbinirizi dışarda çırılçıplak görün diye biz de sizleri böyle görmek zorunda değiliz. Herkes istediği gibi giyinebilir ben buna karisamam ama ahlaki boyutu asiyosunuz. İnsanlar nasıl hayvanların yemek yediği gibi yemiyosa bı insanın cinsiyeti de bırakın olduğu gibi kalsın
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy yapılabilecek en doğru ve en mantıklı tespit budur. Bizim en azından benim anlatmaya çalıştığımız da bu toplumsal roller ve insanın yaratılış amaçları genel olarak bellidir. O zaman erkekler çalışmasın kızlar çalışıp evlerine ekmek getirsin? Kendi çalışan kadınlara saygım sonsuzdur ama evde erkek dururken eğer müşkül bi durumu yoksa veya geçim derdi yoksa kadının evde durup veya gezip erkeğin çalıştığı bir durum var ortada. Düzen tam tersine dönsün ozaman. Hadi kadınlar madenlere inin erkeklerle de kafelere gidelim. Çocuk bakmak da istemiyorsunuz ya çocuklar da sevgisiz ilgisiz aç büyüsün seri katile dönüşsün bizleri öldürsün...
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy erkeklerin sorumluluklarını kadınlar kadınların sorumluluklarını da erkekler kaldıramaz. Bi erkek istisnai durumlar dışında bir kadın gibi iyi sekilde çocuk bakamaz kadın da erkeğin yaptığı işleri yapamaz mesela (istisnai durumlar hariç demiştim hatırlayalım)
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Bi erkeğe yapılan baskının yarisi kadınlara yapılsın da görelim bakalım...
- +1 yıl
@BeratBozkurt pardonnn ksbxosnsksn zaten kadınlara yeterince baskı yapiliyo size neyin baskısı yapiliyo
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy En basit örnek. Bi erkek bj kızı sever ona açılır be kız hemen onu abazan, sapık, psikopat falan nitelendirir. Çocuk kızı sevdihi için böyle bir kefeye konmaktan utanır. Sonra ceker gider. Yanliz kalan erkekler re artık aile ve çevre baskılarına dayanamaz ve birini aramaya ve o bulduğu kişiyi sevmeye başlar. Çünkü sırf tercih olarak evlenmek istemey3n bir erkeğe beceriksiz tipsiz serseri hatta escinsel yakıştırmalar bile yapılır
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy Bence artık bahsi kapayın tartışma yoluna gitmesin.
- +1 yıl
Gitsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim size @aetheris. Görüşlerimi aktarabilme fırsatı verdiğiniz icin
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy Yani bunun kime ne faydası olucak bazı insanlar sabit fikirlidir.
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy size ne baskısı yapılıyor Allah aşkına?
- +1 yıl
Geri kafalı yani
- +1 yıl
@BeratBozkurt aşkm seninki çok guzel
- +1 yıl
@BeratBozkurt anladimm kusura bakma on yargılı olduğum için
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy sorun değil
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy söylediğin şeyler çok fazla kişisel yorum barındırmasına rağmen kesin gerçeklermiş gibi yansıtıyorsun sen. Erkek ve kadın çok farklı varlıklar evet. ancak fıtraları senin söylediğin sınırlar içerisinde değil çeşit çeşit insan var dünyada. ve evet erkekler beni beğensin diye giyiniyorum ancak bu bir erkeğin beni taciz edebileceği anlamına kesinlikle gelmiyor. Erkekler de her davranışlarında kendilerini reklamlıyor, giyinimleriyle de kendilerini beğendirmeye çalışıyorlar. Her insan bunu yapıyor. Açık giyinmeyen kızlar da bunu yapıyor. Ben açık giyinen biriyim. Bunu tercih ediyorum. Ayrıca erkeklerin huyuna gitmeye çalışan "kezban" kızların erkekten para beklediğini biliyoruz. sen bakmıyor musun erkeğin parasına? Sonra belli bir zaman sonra da boşanıyorlar. Çünkü bir ömür aynı kişiyle evli kalmak, ona hizmet etmek aşırı bunaltıcı. Boşanmayan kadınlar da sinir bunalımları içerisinde yaşıyor zaten eskilerde böyle kadın çok var. Ben en azından dürüstüm.
- +1 yıl
@BeratBozkurt kadınlar her alana yavaş yavaş giriyor girecek de inşallah ancak biyolojik güçlerimiz farklı o yüzden kadınlar erkeklerle aynı başarıyı gösteremeyebiliyor. Ancak kapitalist düzeni de erkekler inşa etti. Ya da kadınlar da savaşsın o zaman deniyor. Savaşları da erkekler çıkarıyor. Bütün savaş kararı alan konutalarda erkekler var. Kadınlar da mecburen kendi konfor alanlarına çekiliyorlar. Bu erkeklerin de ezilmesi anlamına geliyor. Erkekler de savaşmasın, erkekler de ağır işlerde köle gibi çalışmasın. Ya da kadınların ne şartlar altında savaşacağını ve ağır işlerde çalışacağını tartışalım. Bu erkeklerin de rahatlamasına ve sorunlarının çözülmesine sebep olacak. Bu yüklerin sürekli erkeklerin omzunda olmasını tartışmalı ve durumu eşitlemeliyiz buna katılıyorum. Bu önce kadın erkek eşitliği sağlanıp ardından bu konuların tartışılmasıyla olur ve erkekler de aslında sonuç olarak rahatlar. Madenlerde çalışıp elmas çıkarmasak insanlık yok mu olacak? Koca koca gökdelenler dikmesek, gözümüzü en yukarıya hep daha fazlasına dikmesek insanlık devam edemeicek mi? Önemli olan hayatta kalmak bunu daha eşit ve barışçıl bir ortamda başarabiliriz. Sizin sormanız lazım zaten biz neden hep çalışıyoruz da kadınlar rahat rahat evde oturuyor diye. Ki görüyoruz ki her kadın da evde oturmaktan çok memnun değil çıkıp hayata karışıyor. ama erkekler hala ağır işler altında eziliyor. Bunlar erkek hakları için de çözülmesi gereken konular.
- +1 yıl
@BeratBozkurt Kadın erkek eşitliğini desteklemeyip "erkek dediğin erkek gibi olmalı" diyen kadınlardan korkun asıl. Bir ömür size sadık yaşamayacaklar. Kadının yapısında tek eşlilik yok bence çok üzgünüm ama. Evlenen boşanıyor görüyoruz. Eski nesillere de bir bak. Kadının hakları, özüglrükleri gücü olsa ilk iş boşanır. Zaten eski nesillerde kocası ölen kadının ömrü uzuyor daha mutlu hale geliyor. Zorla güzellik olmuyor yani. Bunlar göze alındığında seni paran için kullanacak aslında seni hiç sevmeyecek kezban bir kadın mı istiyorsun eşitliği ve erkeğin de insan olduğunu anlayabilen bir kadın mı? Erkek dediğin erkek gibi olsun diyen kadınlardan biri de çıkıp "ben fakir erkekle de olurum" desin o zaman inanırım samimiyetlerine. Eşitliği destekleyen kadınlar bu durumda daha dürüst, erkeğin de insan olduğunu anlayan kişiler olmuyor mu? eşitlik erkeklerin de problemlerini çözmüyor mu?
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy bence sen flörtözün tekisin. Yok bağlanamıyorum yok beni begensinler falan... aşırı derece özgüvensiz ve kendini toplumda var etmeye çalışan birisin. Bu davranış genelde seri katillerde görülür yoksa sen de onlardan biri misin ajfjdjdj. Erkeklerin böyle olmasının sebebi kızların asla ne istediğini tam bilmemesi ve buna bağlı erkeklerin yanlixlik ve aile çevre baskısından dolayı önüne gelene yazmaya baslamasi. E kızlar da haliyle kimseye bakmak isyemiyor çünkü kimsenin onu seveceğine inanmıyor
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy peki erkekler yapmazsa sizlerin de yapmanız bizim bile zorlanmamizdan ötürü çok daha zor olacağı icin kimsenin yapamaması demek. Bu işleri kim yapacak peki? Biz erkekler düz varlıklarız. Yemimizi suyumuzu verecek bize sadık kalacak birini arıyoruz sadece
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy öyle diyen kadinsı varlıklar kimseyle olmaz çünkü tek dertleri ego denen bağımlılık. Eşitlik hiçbir problem çözmez önemli olan adalettir. Ben 20 yaşındayım kardeşim 8. Peder bana Bi araba alsa. Eşitlik diye kardeşime de alsa bu hem israf hem o çocuğun hayatını tehlikeye atmak llmaz mi? Ki erkek gibi erkek dediğin elbisesiyle ya da başka şeylerle değil, sadakatiyle çalışmasıyla ve nezaketiype olur. Ben üniversite okuyorum. Arkadaşlar 101 de taş peşinde Ben okuldan 4 5 te çıkıp 7 de ise gidip sabah 4 5 e kadar kuryelik yapiyor sonra 8. 30 da okula gidip bu döngüyü devam ettiriyor öğle arasında uyuyarak yaşıyordum. Hafta sonları bizim cam imalathanesi var orada calisip Bi yandan da atölyede telefon bilgisayar tablet motosiklet ve araba tamir ediyorum. Girişimci biriyim. Nazik sevecen centilmen antika meraklısı dümdüz biriyim. Ama fıtratıma da bağlıyım. Eşitlik denen b. ka da ihtiyacım olmadi
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy ben açık giyiniyosun diye taciz edebilirler diye bişey demedim bireysel de konuşmuyorum olması gereken bu. Herkes kendini birbirine beğendirmek isteyebilir ama sırf erkeğe begendirmek başka bı konu
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy söylediğiniz doğru ama bence birbirine beğendirmek için de giyinme tarzı seçmek yanlış. Benim giyinsim profil resmindeki gibi genelde. Nadiren herkes gibi dolaşırım. Bu giyinidim yüzünden çok kötü tepki de aldım çok iyi tepki de. Ama ben tamamen antika merakım yüzünden böyle giyiniyorum. Bence herkes her konuda kendi canı nasıl istiyorsa öyle davranmalı başka insanlara beğendirmek için değil
Bu arada soru sahibi kurtulamadı üçümüzden xd - +1 yıl
@BeratBozkurt bu umbrella diyo ki ben kendimi erkeklere beğendirmek için giyiniyorum ben de çoğunluk adına konustum
- +1 yıl
@Bittiartikherseyyy Hee anladım fjcjc
- +1 yıl
Ne yapıyorsunuz hocam kaç gündür burada 🤣
- +1 yıl
Eyvallah sağ ol. ☕🍫 Öyle bir selam olsun diye sorayım dedim. Kolay gelsin 🙃🙃
- +1 yıl
@BeratBozkurt afern jshsowb
Ya tamam kiyafet özgürlüğü de ben erkeklere maskulenligi yakıştırıyorum. Ayrica crop estetik bir sey değil kadinlara da yakistirmiyorum ben eski yesilcam tarzını sessiz lüks olarak adlandirilan tarzi benimsiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Herkesin kendi tarzı ama çok havalı ve asil bir tarz. Çok efendi kişilik yaratıyor.
+1 yılGöbeği gösterince dünya markası felan mı oluyorsunuz. Ayrıca kıl sadece erkeklerde yok kızlarda d avar sizin küllü göbeğinizi görmek zorunda da değiliz.
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/8ZTKp8sYetsGiymemeli. Cinsine yakışır davransın.
30 Yorumla
+1 yılMümkünse kadınlar da giymesin, erkeklerde giymesin. Göbek görmekten midem bulandı. Her yer bacak, göbek kaynıyor. Yakında gökyüzüne bakarak yürümeye çalışacağım, hiç olmazsa güzelliği var.
41 Yorumla- +1 yıl
Bende arabalara bakarak yürüyorum ajdjd
+1 yılGiymek isterlerse giyebilirler bence ama hoş durduğunu düşünmüyorum. Her kıza da crop yakışmıyor zaten bu yüzden birinin crop giyip giymeyeceğine biz karar vermemeliyiz.
20 YorumlaTabiki hayır erkek dediğin erkek gibi olmalı 🦾🦾
75 Yorumla- +1 yıl
ben kılsız kaslı sıkı fit vücutlu bir erkeğin vücudunun her parçasını seviyorum. erkek her şekilde erkek gibidir zaten. biyolojik olarak erkektir. seksi erkek vücudunu seviyorum ben. istedikleri kadar açık giyinebilirler.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy tercih meselesi, crop giyen erkegi tercih etmem
- +1 yıl
Crop giyenden erkek de olmaz zaten @fesfs.
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılBunu kendine yakıştırip giyen kişi benim gözümde erkek değildir erkeğim delikanlıyım diyen kişi bunu asla giymez zaten iğrenç ötesi bişey
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yaşınıza bakıyorum bir de sorduğunuz soruya...
İlginç hayatlar.
43 Yorumla- +1 yıl
Sen sıradakini gör. 🤣
- +1 yıl
Ayrıca moda ne kadar ilginçlesti degil mi? Bu ne böyle köpek parçalamış gibi pantolona 500 lira verir giyerler crop diye 5 yasinda kardesinin tişörtünü giyen 10 yaşında çocuk gibi gezerler yakında bunlar patates çuvalı giymezse neyim ben. Ben kendi tarzimdan çok memnunum istedikleri kadar alay etsinler asagilasinlar züppe desinler
- +1 yıl
Gerçi benimki antika merakından ama normal tişört kazak pantolon falan giyebilirler yani illa jen gibi palto şapka gezmek zorunda değiller
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiymesinler, onların kıllı göbeğini görmek zorunda değiliz, 🤢
967 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤭🤣😆😅
- +1 yıl
😂😅🤣
- +1 yıl
Olmaz giymezsek ölürüz illaki giymemiz lazım Tr erkeklerine laf eden zannedersin kendisi naomi campbell bizde görüyoruz lımbır lımbır yürüyen yağ torbalarını birde tayt giymiyorlar mı adamı kadından soğutuyorlar
- +1 yıl
Sakin reis haklılık payları var hemde çok
- +1 yıl
@Pasaklıpisi bende kendi görüşümü söyledim :D
- +1 yıl
Eda vurdu gol oldu durum 1-1e geldi santrayı yapan zıpır gol için bastırıyor ama hakem ofsaytı çalıyor atağı kesiyor 😂
- +1 yıl
@edameda06 ne dedin de kaldırdılar?
Cevap sahibi+1 yılSakil insan falan yazmıştım
- +1 yıl
Adamları kazdırdın benim gönderiyi de kaldırmışlar
Cevap sahibi+1 yılKi kaba yorum olduğunu bile bile yazdım yani kaldıracaklarını biliyordum ama yine de lafımı esirgememeyi tercih ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAy kızarlarsa kızsınlar onlar da yani sanarsın ülke yönetiyorlar...
- +1 yıl
A yerine @ kullan
- +1 yıl
Sen zeki birisin
- +1 yıl
niye 78 ya da 79 değil de 78.5 acaba. çok merak ettim :)
davul bile dengi dengine derler göbekli bir kadın baklavalı erkeği hayalinde görür anca :d aynı şekilde göbekli bir erkek 90 60 90 bir kadını - +1 yıl
Kapat kız ışığı ışığı gören geliyor
Cevap sahibi+1 yılŞ**z güzel kardeşim
- +1 yıl
@TalkingAngelaK-Pop Kendinisi sanırsın Dünyalar güzeli
Cevap sahibi+1 yılYorumlar sonradan kapatılmıyor mu ya
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Eda abla etlerin atletinden fışkırıyor bizde senin etlerini görmek zorunda degiliz
- +1 yıl
@omerkabit32 knk en azından sizin gibi 55 kilo üstünde değilim. Ona şükrediyorum.
- +1 yıl
Ben giyiyorum ama canım bana çok yakışıyo
- +1 yıl
Ayrıca tüm vücudum lazer epilasyonlu vücudum da hiç kıl yok istersen profil resmime bak
- +1 yıl
@ooro44oo4o oha ln haklılık akmıyo, fışkırıyo
- +1 yıl
@TalkingAngelaK-Pop ❤️❤️❤️
- +1 yıl
Hadi ordan tüm vücudum lazer epilasyonlu hiç kıl yok vücudum da
- +1 yıl
Eda tipik bir Türk Kızı hemde en güzel örneklerinden birisi şu gibi hatun kilo da ideal ne fazla ne de az tam olması gereken kıvamda. Peşinden 40 köpeği ulutmayan kurt kurt değildir hesabı sokakta bir arzı endam etsin salına salına yürüsün 40 a 40 katar taş gibi hatun benden 10 üzeri 10 puan
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
yakışanı da olur yakışmayanı da. aynı crop giyen kadınlardaki gibi. kimisi mideni bulandırır kimisi hayran bırakır. biz midemizi bulandıranı aklımıza getirip kadınları coplu görmek istemiyoruz demiyoruz. takan da olmaz zaten :d orası ayrı. aynı bizim burada giymesinler dediğini takmadığımız gibi. yazı yazmamızın tek sebebi seksist yorum yapmandan kaynaklanıyor.
kimsenin seksist yorumlar yapmaya hakkı yok. hele ki tombul yanaklı ve her yerinden yağ fışkıran senin erkeklerin tamamına hakaret etmeye hiç mi hiç hakkın yok.
azıcık sporla uğraşsan çevren değişecek göreceksin bizleri ve fikrilerin değişecek aynı zamanda iyi bir vücuda da sahip olacaksın ama kim uğraşacak şimdi değil mi :d - +1 yıl
@Edameda06 seni çok beğenmiş ve dikkatini çekmeye çalışıyor... amiyane tabirle sana yazıyor, yürüyor 🙈😂
- +1 yıl
sana aşkımı sunuyorum senorita. bana o kutsal sevgini bahşeder misin?
Cevap sahibi+1 yılBelki de fazla eleştiri gizli hayranlıktır evet jdjdjdj
- +1 yıl
bu cümlendeki mantığa göre tüm türk erkeklerine hayran olduğun çıkarımını yapabilir miyiz :d
- +1 yıl
@Edameda06 aslında senden önce erkeklerin itiraz etmesi gerekirdi.. bir tuhaflık var bu işte ama anlamadım 🤣🤣 kedidir o kedi 😂😂
- +1 yıl
yanaklardan ve atletin önüne geçmiş deriden yağ oranını tahmin etmek çok da zor değil. boyunu yazsan noktası noktasına kilonu sana söyleyebilirim :d buna emin olabilirsin.
"tüm türk erkekleri kıllı" yazıp üstüne aynı paragraf içinde " tüm türk erkeklerini eleşrimiyorum" yazman trajikomik bir durum.
ayrıca senin hakkında yazdıklarım eleştiri değil, onlar tanım. tanım, bir şeyi açıklamak ve tarif etmek için kullanılırken, eleştiri, bir şeyi değerlendirmek ve yargılamak için kullanılır.
Cevap sahibi+1 yıl@Meravingian yanaklarım da etlerim de çok güzel, ben memnunum 😂
- +1 yıl
Türk kadını klasik işte 👍
- +1 yıl
Ares ne tür bir mericsin sen acıdım sana
Cevap sahibi+1 yıl@aresvsares haklısın 🤣 benim anlamadığım o kadar yorum var giymesinler kötü duruyor falan diyen ama nedense hep benim yorumum eleştirildi.
- +1 yıl
Çünkü kendine bak birde sanki çok güzelsinde @Edameda06
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi benim görüşümü kaldır lütfen. Kurtulalım hepimiz de
- +1 yıl
Eda dan kurtar bizi soru sahibi görmek istemiyoruz bu gereksiz yorumu
- +1 yıl
@champliver mericsin derken!! anlamadım ne demek istediğini... hem de olayları bu kadar büyütmeye ve bir hanımefendiyi üzmeye gerek var mı? sonuçta eğleniyoruz burada.. her yorumu beğenmeyebiliriz ama yorum sahibine saldırmak hoş olmaz.. benim yaptığım yorum da ortamı ısıtmak ve eğlenmek içindi sadece...
- +1 yıl
Olum o türk erkeğini ezerek eğleniyor biz bişey diyince üzmüş mü oluyoruz burada sen de gereksiz yere böyle bir yorum yapıyorsun bu yaptığın ağır mericlik ezik erkek işi yani neyse devam et belki böyle düşer sana
- +1 yıl
ilk olarak terbiyesizlik yapma.. sokak ağzıyla olum filan.. ikinci olarak Türk erkeklerinin kıllı olduğu yeni bir keşif mi? Ne diye kompleks yapıyorsun? kıllı sevmediğini beyan etmiş ne var bunda.. benim de göbeğimde göğsümde kıl var ama olayı kişiselleştirmedim.. kim bunu kompleks yapıyorsa asıl ezik odur.. bu da üç...
- +1 yıl
Türk kızıda çıkarcı paragöz bende bunu her yere yazayım olur mu gerçi yazsam sizin gibi mericler kadın düşmanı yuh muh yazar. Bide benim olum dememe takmış 😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@aresvsares kapak diye buna derim 👏🏻😄 o kadar haklısın ki. Kıl olduğu için kötüler falan bile demedim üstelik, sadece crop kötü durur dedim. yani olayı o kadar kişiselleştirdiler ki komplekslere girdiler şurda 🤣
- +1 yıl
Kusma emojisi koymuşsun Eda hanım ne kadar yakışmış size
Cevap sahibi+1 yılKusma emojisi de zaten erkeklere crop yakışmaz, çok kötü olur demenin emojili anlatma tarafı. Alınacak hiç bir şey yok 😄
- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar da giymesin göbekli salmış kadın görmek istemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBu arada benim ağzımdan Türk erkekleri diye bir şey çıkmadı bile. Ben genel olarak erkekleri kast ettim. Yabancı erkeklere de yakıştırmam. Bu benim fikrim.
- +1 yıl
Senin demenle ne alinicam türk kadinlarini biliyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBen zaten crop giymiyorum, kendine yakışanı giyiyorum. Evet yakışmayan kadınlar da giymese iyi olur ama soru erkeklerle ilgili olduğu için erkekler hakkında söylemem kadar doğal bir şey olamaz.
- +1 yıl
Tamam uzatma yazmıyorum bende hadi iyi akşamlar
- +1 yıl
arkadaşlar bu crop denilen giysi örneğin çok zayıf bir kadında veya çok kilolu bir kadında da çok kötü duruyor.. boyu uzun olan kadında da kısa olanda da çok kötü duruyor.. tabi hiçbir kadını gücendirmek istemem ama bu saydığım vücut özelliklerinde bir kadın dahi giyse bakamıyorum ben... kaldı ki bir erkek giydiğinde yakışsın veya güzel dursun... bu mümkün değil.. tabii bu benim görüşüm.. ha ama dikkat çekmek marjinal görünmek için bunu giyen erkek olabilir mi? evet olabilir.. ama bu manzara benim için bile dayanılmaz olur.. Eda arkadaşımız da buna dikkat çekmiş... bunda büyütecek bir şey yok.. 👀
- +1 yıl
Pandaların soyu tükeneceğine keşke bu mericler (kadın yalakası) soyu tükense ne güzel olurdu.
- +1 yıl
ya buradan KS editörlerine seslenmek istiyorum.. sistem bir mesaj yolladı biraz önce ve yorumumu sataşma içerdiği gerekçesiyle kaldırdığını ve tekrarında üyeliğimi iptal edebileceğini yazıyordu mesajda... benimki sataşma içeriyorsa yukarıda arkadaşların yazdıkları ne acaba.. bu yorumlar neden silinmiyor? sorabilir miyim?
- +1 yıl
ulan yeter kaç saatir konuşuyorsunuz bildirim geliyor yorum yaptğıma bin pişman oldum :D
- +1 yıl
O zaman kilolu kizlar veya yaşı ilerlemeye başlayan kadınlar da giymesin crop değil tişört bile giymesin biz de sizlerin selülitlerini varislerini burusukluklarinizi gormek zorunda değiliz
- +1 yıl
Kralsın berat aynen öyle
- +1 yıl
@champliver estağfurullah reis yanliz görmeden yaptım bu yorumu da kilo konusunda tartışma olmuş iyi denk geldi ajdidid
- +1 yıl
@champliver erkek dediğin siradisi veya farklı giyinmek istiyorsa ben gibi giyilebilir bence ama eğer kaliteli ve antika şeyler isterlerse ben gibi Bi 10 12 lirayı uçursunlar djdjd
ben cropu kadinlardada sevmiyorum oyle muhafazakarda degilim bu arada. soruya gelirsek giyecekse feminenler giysin abi kasli kasli adamlar tutupta giymesin bi zahmet bunun bir obur versiyonu sakal birakip ruj far eyeliner suren erkek bakin kapatici demiyorum fondoten demiyorum ruj far eyeliner falan diyorum hadi yine sursun ama maskulen bir tipi olan adamda igrenc duruyor bence tabi kimseninde ozgurlugune karisamam
10 Yorumla
+1 yılYok artik dünyanin sonu geliyor galiba yazik vallaha bu durum nereye gidiyorsa hayirlisi bakalim erkek erkekligini kadinda kadinligini bimesi gerek rabbim sonumuzu hayir etsin
10 Yorumla
+1 yılKendimce, iğrenç ve saçma olmayan her şeyi herkes kullanabilir. Erkek olmayı kafasında kabadayı olarak şekillendirmiş kişilerin cevapları da önemsizdir. Bir erkek, kendine yakıştırıyor ve giymek istiyorsa (abartmadığı müddetçe) crop giyebilir. Hatta bence çoğu erkeğin yüz yapısına crop olduğundan daha çok kızlara yakışıyor.
10 Yorumla
+1 yıl
Erkekler hiç giymesin çok tiksindirici20 Yorumla
+1 yılDelikanlılık raconuna ters 😉
Ayrica ben erkeklere düşük bel, kapri ve şort da yakıştırmıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Sırf şort giymemek için denize gitmiyorum çok çok nadir giderim
Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Heeeh bir bu kalmıştı dimi jfjfj Uraz Kaygılaroğlu parmağına oje sürdükten sonra bence bunu da deneyebilir jdjfhf
11 Yorumla- +1 yıl
Hic denemesinler bencee yazik olur o kadar güzel elbiselere 😄😄
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir zamanlar bende sormuştum bu soruyu, tepki bayağı büyüktü. İstisnalar haricinde yakışmıyor bence, yakışmayan şeyi giymeleri de etik olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bana yakışır ayrı mesele.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayı Sen Giyebilirsin Altına Bi Pembe Tayt Bir İki Tane Küpe Parmaklarıda kırmızı Oje yap
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışmaz.
Tüm kızlar birbirine benzemeye başladı zaten birde erkeklerde mi onlara benzesin. Ben almiym maskülenlik bana kalsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayıcım bulabildin mi birini yoksa hâlâ bekar ve yalnız mısın?
13 Yorumla- +1 yıl
Evde kalmışlığı kabullenmiş biriyim. 😂
Cevap sahibi+1 yılYok abi olmaz öyle, dert edindim sana birini yapacağız
- +1 yıl
Eyvallah sağ ol. 🙃
+1 yılHer kadının giymemesi gerektiği gibi erkekler de giymemeli. Crop sadece fiziği düzgün olanlara yakışır.
10 Yorumla
+1 yılGiyecekse sadece kaslı, yakışıklı ve uzun boylular giyebilir mi? Kıllı göbekli bir manzara görmek istemiyorum 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
güzel bir yaklaşım, sevidm
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi senin işin gücün yok mu sabahtan akşama kadar burdasın yasın da var baya
110 Yorumla- +1 yıl
Nereden belli oluyor sürekli burada olduğum yeğenim.
Cevap sahibi+1 yılSorduğun sorulardan
- +1 yıl
Yeterli bir delil değil
- +1 yıl
😂
Cevap sahibi+1 yılHer yorumu beğeniyorsun anında
- +1 yıl
Köşeye sıkıştım bak.
Cevap sahibi+1 yılValla çok merak ediyorum
- +1 yıl
Napcan
Cevap sahibi+1 yılBisey yapmıcam merak ettim saygılar abim
- +1 yıl
Sevgiler...
+1 yılTövbe tövbe. Kimse bana geri kafalı demesin, suyunu çıkardılar.
20 Yorumla
+1 yılDamarlarındaki kutsal kanı taşıyamayan aşağılıklar giyer!
20 Yorumla
+1 yılGiyen erkek sana diyorum cinsel organını keste karşı cinsle aranda fark kalmasın 😄
20 Yorumla
+1 yılYakışmıyor bence. Yanında crop giyen bir erkekle dolaşmak isteyen varsa buyursun😂
20 Yorumla
+1 yılErkekler erkekliğini bilsin. Bu gidişle biz askere gidicez kızlar!
22 Yorumla- +1 yıl
Aferin güzel yorum 😂
+1 yılKılsız vücutlular lütfen giysin <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
21 Yorumla
+1 yılBu kadar daaa değil artık. 😬😬 Bir erkeğin elinde oje gördüm midem kalktı dahasina dursunlar 🤦
20 Yorumla
+1 yılYok jartiyer giysin ya saçmalamanın lüzumu yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki cinste de güzel bulmuyorum ya. Tamam kendi tercihleri ama karnımı sırtımı belimi niye açayım? Küçüklük kıyafetini giymiş gibi oluyor.
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle sorular görünce direkt manita üzerinde hayal ediyorum neden bana bunu yaptırıyorsunuz 😄
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBi giyemediler gitti hadi ben izin veriyom giyin la
10 Yorumla Kardeşim biz daha kızların giymesine alışamadık bu ne hız biraz yavaş olun yetişemiyoruz ya.
10 Yorumla
+1 yılCrop yakışan erkekler de var. Herkes kendine yakıştırdığını giysin.
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir kadınlar artık çırılçıplak geziyo erkeklere karışmaya hakları yok giyin Bence 😅😅
10 Yorumla
+1 yılMümkünse popo kadar şort da giymesinler aşırı itici ya
10 Yorumla
+1 yılMedeniyet dediğin açmaksa bedeni o zaman hayvanlar bizden daha medeni (Mehmet Akif Ersoy)
14 Yorumla- +1 yıl
Verilen uyduruk bilgilere inanmıyorum adı üstünde te o ri bilmiyorsanız öğrendiniz insan onurlu şerefli bi varlıktır bunu kabul etmemek bişeyi değiştirmiyor biuolojiye hakim olmak iyidir de aslı astarı kanıtı olmayan şeyleri gerçek bilgi kabul etmek de cehalet gibi geliyor bana boş ver sen yorma o güzel kafanı sana oynadıkları tiyatroyu gerçek sanıp aşı olmaya devam et sonrada aaaaa yan etkileri çokmuş diye süprizlerle yaşamaya devam yaşamak denirse tabi
- +1 yıl
Bunlar gerçek ben kendimi Allah'ın yarattığı onurlu ve şerefli bir kulu olarak kabul ediyorum ona göre yaşamaya gayret ediyorum düşmanımı biliyorum celladıma aşık değilim sizin neyi nasıl kabul ettiğiniz ve neler yaşayacağınız beni zerre ırgalamaz isterseniz onların hayvandan gelmeyiz demelerini kebdinize yakıştırıp kabul ediyorsanız bu sizin probleminiz
+1 yılİnsan oğlu daha ne kadar alçalacak ömrümün yettiğince gormek isterim
10 Yorumla
+1 yılben giymem.. mümkünse hiçbir erkekte giymesin... biraz çağ dışı görülebilir ama böyle düşünüyorum 👐
10 Yorumla
+1 yılNolur giymeyin ya 😭 kızlara bile yakıştırmıyorum cropu
10 Yorumla
+1 yılDünya nereye gidiyor arkadaş. Midemi bulandırdınız ya
10 Yorumla
+1 yılEvet gobek acik giyebilir. Hem erkegin gobek gunah degil kadinin gunah
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBen yakıştırmıyorum ama istiyen varsa giysin aslında kıyafetlerin bi cinsiyetti olmaz
10 Yorumla Ama bu çoğu kadına meydan okur çoğu adamı da kararsız bırakır 😂
11 Yorumla
+1 yılCrop erkeklere asla yakışmıyor, kız gibi duruyor baksana
10 Yorumla
+1 yılKomik görünürler bence İnce bir bele sahipseler bilemem
10 Yorumla
+1 yılöggg... bu ne abi yaaa... harbiden nereye kusam moduna geldim
10 YorumlaBir erkeklerin eksikti giymesi😄
Bazı kızlar zaten itici
10 Yorumla
+1 yılKızların bile çoğu giymemeliyken erkekler bir zahmet eksik kalsın
10 YorumlaGiymeliler ama alışık olmadığımız için bir tık komik gelir önce.
10 YorumlaHiçbir erkeğe yakışmaz yakışmıyor da. Giymemeli kimse
10 YorumlaBirileri erkekleri feminemleştirmeye yemin etmiş...
12 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu olacak kadınlar erkek, erkekler kadın gibi olsun lafı bitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle toplardan nefret ediyorum sen erkeksin mk önündekinin ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikirleri yok herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ne erkekler ne de kızlar şu saçma şeyi giymesin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri de feminen yapin rahatlayin, sonra kiz kiza otururuz artik.
21 Yorumla- +1 yıl
Ayy ne alaka ayol ben giyiyorum hatta mini etek bile giyiyorum ama kadın seviyorum
- Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat