Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence yakışıyor ama ben pek sevmiyorum yani kendim giymem. ama giyen kadınlara yakıştırırım. zaten güzel bir kombin yapıldıysa eğer mesela topuklu olabilir ya da ona uygun pantolon veya görsel de ki gibi etek, o zaman yakışıyor.
Yakışıyor ama tabi erkeklerdeki kadar değil. Bir de fizik, tipe göre de değişir. Geçen algida pazarlamacısı kız denk geldi kırmızı polo tişört giymiş çok yakışmıştı. Ya esas blomberg ht tv kanalı ilk çıktığında bir sunucu kadın vardı hep polo renkli giyerdi çok yakışırdı. Bir de cine 5 son zamanları Cemile diye sunycu vardı bazen o da giyerdi çok yakışırdı. Birde diyet ve dahiliye uzmanı Ayça Kaya bir kaç kere giydi.
Seceresini tutmuşsun 😂
He 😀
Cevap
13Cevap
Evet yakışıyor tabi hele kız uzun boyluysa manken gibi oluyoree😅
Kısaysa🙄
Ben kendimde sevmiyorum. Yakışana yakışabilir.
Bence yakışıyor özellikle yaz aylarında en basit kombinlenen üstlerden birisi
Oturuyorsa vücuduna tamamen yakışıyor ama bolsa sevmıyorum.
Hayır hiç yakışmıyor. Riza abi oluyorlar doblocu enişte olmasınlar yaa. Hee bir de futbol konuşan kadın dünyanın ennn itici kadınıdır
Evet
Benimde var bana yakışıyor
Ben de seviyorum ve giyiyorum 🙂
bence old money estetiği veriyor. ben kadınlara da erkeklere de çok yakıştırıyorum
Güzel kadınlara yakışıyor ama onları kıyas olarak almamak lazım, onlara her şey yakışıyor
Bütün kadınlar güzeldi hani😏
yemişler seni :)
İvet yakışıyor
Bize her şey yakışır bebiş 😅
Bize her şey yakışır🤩
İşte aranan kan💖
V yaka daha güzel bence en azından dikizleme imkanımız olabiliyo gorebilirsek tabi 😅
Kadina hersey yakışır
Ben beğeniyorum
Kimseye yakışmıyor kapatılsın 😪
Çokkkkk aşırı yakıştırıyorum bayılıyom hatta
Bazılarına bazı kombinlerde yakışıyor
Kendime bile yakıştıramıyorum 😐
Hayır bence sadece erkeklere yakışıyor
Neden ama🙄
Çünkü erkeklere maskülen yakışır, kadınlara feminen şeyler yakışır. Yanlış anlama cinsiyetçilik yapmıyorum kesinikle demek istediğim uyumlu olması lazım.
Anladım
Evet ben yakıştırıyorum
İçinize sokun alt kısmını yakışıyo
Kadınlara hersey yakışır
Yani evet
Begenmiyorum
Hic sevmem..
Tek giyerse evet
Çok tatlilar
kimine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?