Moda & Stil Polo yaka tişörtler kızlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor polo yaka tişörtler kızlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor? Güncellemeler+1 yıl polo yaka Güncellemeler+1 yıl polo tişört Polo yaka tişörtler kızlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklere daha çok yakışıyor ama bazı kizlarada yakışıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence kızlara daha çok yakışıyor gibi Yorumla
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Öncelikle hoş geldin. İkisininde yakışıp yakışmadığı örnekler gördüm, içini doldurmak önemli. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim evet haklısınız Yorumla Soran +1 yıl içini doldurmak derken neyi kastetdiniz? Yorumla Çokdiplomalıcahil +1 yıl Vucut kalıbı, bol olursa düzgün durmuyor Yorumla
yakamoz922 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Bence erkekler için üretilmiş bir model kadınların ısrarla giymesi 👎👎 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aslında kızlara da yakışıyor şimdi hak yememek lazım Yorumla
mıknatısss1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Herkes üzerine yakısanı giyerse sorun olmaz. Ben şalvar giyecem ama şalvarım yok 0 0 Yorumla
Tatlıaşkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kendime yakıştırıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kendinize yakıştırıyorsanız ne mutlu size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkeklere daha çok yakışıyor ama bazı kizlarada yakışıyor
bence kızlara daha çok yakışıyor gibi
Öncelikle hoş geldin. İkisininde yakışıp yakışmadığı örnekler gördüm, içini doldurmak önemli.
teşekkür ederim evet haklısınız
içini doldurmak derken neyi kastetdiniz?
Vucut kalıbı, bol olursa düzgün durmuyor
Bence erkekler için üretilmiş bir model kadınların ısrarla giymesi 👎👎
aslında kızlara da yakışıyor şimdi hak yememek lazım
Herkes üzerine yakısanı giyerse sorun olmaz. Ben şalvar giyecem ama şalvarım yok
Kizlararada erkeklerede
Kendime yakıştırıyorum
kendinize yakıştırıyorsanız ne mutlu size
Erkeklere