Desenler ve renkler uyumlu değil birbirini tamamlamak yerine farklı yerlere çekiyor ve hoş durmuyor yeleği çıkartal ardibdab ya cropu değiştir ya da şortu
Babaanne yeleği olmasa tam tiktoker kombini, seviyeyi yükselten bir unsur :)
Biçim olarak güzel ancak üzerine siyah giysen daha kontrastlı hoş durur bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Ben buna kombin diyemeyeceğim ne yazık ki. Toplam 3 parça kıyafete kombin diyemezsin hayatım. Nerede takılar nerede tamamlayıcı aksesuarlar. Bu kombini 15 yaşındaki ergenlerde yapıyor bir şeyler ekle veya değiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Desenler ve renkler uyumlu değil birbirini tamamlamak yerine farklı yerlere çekiyor ve hoş durmuyor yeleği çıkartal ardibdab ya cropu değiştir ya da şortu
Babaanne yeleği olmasa tam tiktoker kombini, seviyeyi yükselten bir unsur :)
Biçim olarak güzel ancak üzerine siyah giysen daha kontrastlı hoş durur bence.
Ben buna kombin diyemeyeceğim ne yazık ki. Toplam 3 parça kıyafete kombin diyemezsin hayatım. Nerede takılar nerede tamamlayıcı aksesuarlar. Bu kombini 15 yaşındaki ergenlerde yapıyor bir şeyler ekle veya değiştir
Yelek biraz uyumsuz gibi ya da farklı renk crop tak ki bütünlük olsun güzel olsun. Neyse güzel sayılır geçerli
Bu sen değilsin bari daha normal bir resim bulsaydin internetnetten
Ayn katılıyorum ln
@TalkingAngelaK-Pop aklın yolu bir işte yorum kasmak için falan yapıyorlar ergenuslar işte
Kız çok iyi ama o sen değilsin nerden arakladın bu kız kim hemen söyle
Fiziğe değil kıyafete ve kıyafetlerin uyumuna yorum yapın.
Foto muhtemelen sen değilsin ama harika bi uyum! Seksi ama masum, sade bi şıklık
G. t ve göğüsler sal bizi derken hırka mani olmaya çalışıyor kombini olmuş
Ne kombini bu? S*KS öncesi erkeğini az**firma seyansi falan mı 😬
Bu tarz fake paylaşımları genelde çirkin ve kendine güveni sıfır olan kadınlar yapıyor.
olmuş. kombin olmuş, içindekide olmuş. toplamak gerek.
Oggggg bune sabah sabah insanın içini açacak şeyler gösterin
Harika o beyaz çizgili kumaşlı üstlere bayılıyorum ben ya
çok hoş ama yeleğinin düğmesiyle şortunun düğmesi uyumlu olsaydı mükemmel olurdu. dövmende şortunla harika gözükmüş. çok şıksın.
Sabah sabah kafa karıştırmayin lutfen 😄😄 aşık olamam şu an 😄
arkadan nasıl durduğunu görebilir miyim? bi detay farkettim de
Foto fake mi bilemem ama gayet güzel bir kombin
@findiklikah-e, Fındıklı kahve... Hiç denemedim ;) Fındığı kahvenin yanında mı yiyorsun yoksa iyice dövülmüş bi şekilde kahvenin içinde mi oluyor?
@MmartKedisi Fındık aromalı kahve oluyor genelde. Her yerde bulabilirsin bence dene 🙂
@findiklikah-e, Kendisini bulunmaz hint kumaşı görenlerden değilsin yani :)
@MmartKedisi Ne alaka anlamadım ama değilim 😄
@findiklikah-e, Ben Fındıklı kahve daha önce tatmadım diyorum, sen her yerde bulabilirsin diyorsun :) :P ;)
Ama sen bir fındıklı kahvesin oysa ki :)
Güzel olmuş çekicisin
offff harika duruyorsun ya içim erirdi