Moda & Stil Kombinim nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Crop kollarimi cok mu cikarmis cok mu kilolu durdurmus nasill Kombinim nasıl olmuş? Cevapla 69 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 4 ay Göğüslerin küçük bacakların odun gibi tipin çarpık 1 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Koşa kollu giysen daha hoş görünürsün böyle göğüs üslerindeki kilolar çok belli 1 1 Yorumla Pisagors 4 ay Kısa kollu demek istedim Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 428 cevap paylaştı. Kıyafetin değil ama tırnakların çok hoş duruyor 🤗 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 4 ay Crop çok dar olması gerektigi yerde durmuyor bide sanki 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 4 ay hiç tipim değilsin ama bence beğenen olur ortalamalara yakınsın. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% 4 ay Şu açık göbekten tiksinen tek kişi ben değilimdir umarım 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Vücudun fazla düz kıvrımsiz. Uzaktan iyi duruyorsun 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 4 ay Moda & Stil konusunda 593 cevap paylaştı. Bacaklar su borusu gibi acil başka bir şeyle bacakları gizle 0 2 Yorumla herhangibir1 4 ay Kalın bacak moda la Yorumla hakan-salihoglu 4 ay @herhangibir1 ben modaya uygun değilim 🤣🤣🤣 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 4 ay Moda & Stil konusunda 411 cevap paylaştı. güzel olmuş göğüslerin güzel biraz daha dekolteli olması güzel olur idi kalçan büyük müş 0 0 Yorumla
kikit Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 47% 4 ay Boy kilo nedir hoş duruyor 0 2 Yorumla Soran 4 ay 160 boy 63 kilo Yorumla PATRON79 Yeni 4 ay @cansu1828182429293 yazdığın boy kiloya göre fotoda en az 10 kg daha fazla gösteriyorsun kameradan kaynaklı değilse bu kıyafet seni çok şişman göstermiş. Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 4 ay Olmamış. 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- 4 ay Kilo versen çok güzel olursun ama. Yorumla
u Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 435 cevap paylaştı. İç çamaşırı gibi durmuş 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Moda & Stil konusunda 12,5b cevap paylaştı. iyi olmuş bence 0 0 Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 32 4 ay Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence gayet iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Göğüslerin küçük bacakların odun gibi tipin çarpık
Koşa kollu giysen daha hoş görünürsün böyle göğüs üslerindeki kilolar çok belli
Kısa kollu demek istedim
Kıyafetin değil ama tırnakların çok hoş duruyor 🤗
Crop çok dar olması gerektigi yerde durmuyor bide sanki
hiç tipim değilsin ama bence beğenen olur ortalamalara yakınsın.
Şu açık göbekten tiksinen tek kişi ben değilimdir umarım
Vücudun fazla düz kıvrımsiz. Uzaktan iyi duruyorsun
Bacaklar su borusu gibi acil başka bir şeyle bacakları gizle
Kalın bacak moda la
@herhangibir1 ben modaya uygun değilim 🤣🤣🤣
güzel olmuş göğüslerin güzel biraz daha dekolteli olması güzel olur idi kalçan büyük müş
Ablacım ikimizin de fazlalıklarından kurtulması lazım
Boy kilo nedir hoş duruyor
160 boy 63 kilo
@cansu1828182429293 yazdığın boy kiloya göre fotoda en az 10 kg daha fazla gösteriyorsun kameradan kaynaklı değilse bu kıyafet seni çok şişman göstermiş.
Olmamış.
Kilo versen çok güzel olursun ama.
Güzel ama biraz kilo ver
Göbek bölgesi cok fazla duruyor
Başarılı ama mevsime uygun değil
İç çamaşırı gibi durmuş
taş gibisin canım çok yakışmış
gayet yakısmıs bence
iyi olmuş bence
Bence gayet iyi