Etekli takım olan

Şortlu takım olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
etek tercih ederdim bacakları düzgün ve orantılıysa :)
sağolunuz
Gideceğin yere göre değişir yazlık bir yer için şortlu takım kışlık bir yerde etekli takım uyar
Cevap
50Cevap
Etekli kombin
Ağla
Şortlu olan takım tercihim olur şortun içinde kendimi daha rahat hissediyorum hareket ediyorum
Şort bence etek olur olmadık yerde açılabiliyor örneğin dışarda rüzgar esmesi tabi ben bakmam ama malum abaza sapıklar henüz bitmediler onların yüzünden etek giyilmez
Özel günde giymek için üstteki kıyafet daha güzel. Günlük hayatta dışarı çıkarken giymek içinse alttaki kıyafet daha güzel, rahat edersin.
etekli ile tatlı duruyor şortla sert o yüzden etek aşktır
Kadının em büyük silahı seksiliği onuda kadın için tasarlanan kıyafetler daha öne çıkartıyor pantolon daha erkeksi duruyor etekle kıyaslanınca
Şort etek de olur ama etekli takım kesinlikle. Şort hoş olmamış bence
Etekli kombin çok daha clas gösteriyor aynı zamanda da havalı 👌🏻🌟
etekli kombine %69 çıkmış:) abi kadında tip yok etek zaten mini yırtmaç çok değil mi? o eteğe o üst gider mi hem bikini bölgesi hem üst giyim sizin göz zevkinizi öpeyim :)
İkisi de yerine göre hos bence tercih edilir
duruma göre değişir ama mesela ben bunların ikisini de beğendim nerede giyeceksin o önemli 😀
Etekli olan, göbek deliğini gösterecek gibi düşük belli olursa çok seksi olur.
Etek tabikide şort giyenle olmaz ne biliyim böyle bir garip geliyo erkek fatma diye bir tabir varya heh işte ondan
Etek daha seksi ve ciddi
Şortlu takım olan daha güzel
etek hep daha çekicidir
genel olarak etek ama gidiceğin yere göre değişir
gittiğin yere göre değişir ama etekli olan sanırım
Etekli kombin
Etekle daha cok narin
En İyi Cevap