Moda & Stil Olmazsa olmaz dediğiniz bir aksesuarınız var mı? laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Olmazsa olmaz dediğiniz bir aksesuarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Manquer Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aksesuar değil ama bir trençkot olmadan asla derim. Çantam, saat 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 27 , eic 57% 1 yıl Moda & Stil konusunda 709 cevap paylaştı. boyuna takılan kolye ama bendeki künye bu askerlerin taktigi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 21,9b cevap paylaştı. Dövmelerim var benim için aksesuardan sayılmaz ama ben seviyorum 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 660 cevap paylaştı. Kol saatim bilekliğim ve kolyem. Ha bir de beyaz detaylı çorabım. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 562 cevap paylaştı. Kolye - Bileklik ve Saat.Bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum misal. 1 0 Yorumla
dkomerfarukkcukk35 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Dövme bir aksesuar sayılıyorsa dövmelerim var, ama onlar için " Olmasa da olur " diyemem, çünkü kalıcı dövme. Sildirmek için cerrahi işlem gerektiriyor. 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Küpe kolye halhal 1 1 Yorumla laylalayyla 1 yıl Denedim ama silinmiyor Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,1b cevap paylaştı. saatlerim ve halka küpelerim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır yok aksesuarsız yaşıyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 853 cevap paylaştı. Bilekliklerim 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saat ve çakmaklarım 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 91% 1 yıl Moda & Stil konusunda 427 cevap paylaştı. saat 1 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. Yuxuk ssat 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aksesuar değil ama bir trençkot olmadan asla derim. Çantam, saat
boyuna takılan kolye ama bendeki künye bu askerlerin taktigi
Dövmelerim var benim için aksesuardan sayılmaz ama ben seviyorum
Kol saatim bilekliğim ve kolyem. Ha bir de beyaz detaylı çorabım.
Kolye - Bileklik ve Saat.
Bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum misal.
Dövme bir aksesuar sayılıyorsa dövmelerim var, ama onlar için " Olmasa da olur " diyemem, çünkü kalıcı dövme. Sildirmek için cerrahi işlem gerektiriyor.
Küpe kolye halhal
Denedim ama silinmiyor
Enerji taşı bilekliğim
saatlerim ve halka küpelerim
Hayır yok aksesuarsız yaşıyorum
Seccadem tespihim
Kesinlikle saatim ve kolyem
Bilekliklerim
aksesuar sevmem
Saat
Güneş gözlüğüm 😎
Saat ve çakmaklarım