hiç çıkarmak istemediğiniz, çıkarınca bile huzursuz olduğunuz bir aksesuarınız/ takınız var mı?

#𝙱𝚎𝚕𝚊𝚋𝚎𝚕𝚕𝚊🥂✨️
hiç çıkarmak istemediğiniz, çıkarınca bile huzursuz olduğunuz bir aksesuarınız/ takınız var mı?

#𝙱𝚎𝚕𝚊𝚋𝚎𝚕𝚕𝚊🥂✨️
İnanmıyacaksın ama penis şeklinde kolyem nah işaretli ve orta parmak işaretli kolyem ve küpem var ne zaman penis şeklinde kolyemi taksam o gün mutlaka şanslı oluyorum mesela dün takmıştım bütün gün teklif yağdı sonrada o herkül gibi olan yakışıklı baş başa yürüdük giderken alnımdan öptü beni bende onu yanağından öptüm gerçekten bu kolyede bir hikmet var sanırımda haydi hayırlısı😄
Penis şeklinde kolye miii anaa çok garip ya djsjdj, bizde takalim bizi de bulsun öyleleri sjjsjd 😂🥰
2 tane arkadaşlık bilekliğim var hiç çıkarmadım şu ana kadar 2 yıllıklar ve arkadaşlarımın hediye ettiği takılar zaten hep uğurlu oldu bana kolyeler bileklikler yüzükler vs
Cevap
16Cevap
Fazlasıyla var en ugurlusu Horusun gözü ve sauronum gozudur
Sürekli kullandığım küpelerim yüzüklerim piercinglerim var. Uğurlu olduğu için değil seviyorum.
Yok inanmam öyle şeylere...
Love koktu buralar jsjsjss
@inciitanesiii utandım 🫠🫣 utanıp geliyorum 😂
😂😂

Bilekliğim var
Güzelmiş 🥰
Bir arkadaşım panamada şamandan eğitim almıştı ve kendisinin gözyaşı ile kölye yaptı zultanit taşı uzun süredir takıyorum.
Genel olarak çok fazla takı kullanıyorum zaten ve hepsinin uğurlu olduğunu düşünüyorum 🌙🧘♀️
Birkaç kolyem var hareket ettikçe keçi çanı gibi yerimi belli ediyor
O sesler çok hoş 🙂
Evet
tahtadan yapılma oyma desenli bir kolyem var takınca her işim rast gidiyor
Evet, benim için çok değerli olan bir bilekliğim var.
Saat ve kolyem var şans olarak düşünmüyorum da seviyorum iyi geliyor
Saat ve yüzük dışında yok.. Şans için değil de alışkanlık diyelim..
Uğurlu bilekliğim var 6 7 sene oldu neredeyse hiç kolumdan çıkarmadım bana şans getirdiğine inaniyorum
Ugurlu oldugunu dusundugumden degil de bu boyuna takilan seyler var ya choker boyum kolye deniliyor onu takiyorum
15 senelik gümüş saatim var onsuz bir yere gitmem
Ne güzel 🙂)
Pili bitiyor tekrar değiştiriyorum kıyamıyorum yenisini almaya 😅
Kıyma zaten anısı vardır 🙂)
Var tabi olmaz mı 🥲😉
Hediye gelen aksesuarların enerjisine inanıyorum
Aksesuar kullanmıyorum..
kolyem var abim almisti hic cikarmam hiiiccc
Yok ama isterdim..
Hurafe gelir böyle şeyler yok o yüzden
Saat dışında takı ve aksesuar takmam...
Yok yok yok yok yok yok yok yok yok