İşte herkes senin gibi düşünüyor, toplumun arasına karışayım, fazla sırıtmayım, dikkat çekmiyim. bu ne özgüvensizliktir ya.. Bak ben sana bi kombin yapacam onu dene fotoyu at, kadınlar çıldırcak dostum... Ceket mavi, ayakkabı mavi (kadiife desen), tesbih mavi- Gömlek sarı, pantol siyah, kemer siyah.. Bunları giy gel bak noooluyoo seyret.
Hayır ya gayet iyi. Mesela bende saman sarısı kareli gömlegi koyu mavi pantolonun içine katıyorum köstekli saatide cebime koyuyorum gayet güzel oluyor.
eski tarz giyinmeyi seviyorum. seninki de gayet iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz renkli giyinin kardeşim ya, erkeklere bakıyorum hep aynı, koyu renkler. Kırın kabuğu... Cıvıl cıvıl olun biraz. Işıldayın.
Esmer tenliyim açık renkli kiyafetler sırıtıyor
İşte herkes senin gibi düşünüyor, toplumun arasına karışayım, fazla sırıtmayım, dikkat çekmiyim. bu ne özgüvensizliktir ya.. Bak ben sana bi kombin yapacam onu dene fotoyu at, kadınlar çıldırcak dostum... Ceket mavi, ayakkabı mavi (kadiife desen), tesbih mavi- Gömlek sarı, pantol siyah, kemer siyah.. Bunları giy gel bak noooluyoo seyret.
Sirke çıkmıyoruz bilader bizi rezil mi edecen
Pantolon siyah t shirt siyah olmamış. T shirt ü başka renk yap. Ya da pantolonu.
Tişört değil gömlek o gri pantolonum da var acaba onu mu giysem
Uyumlu güzel ama ceket de siyah olsaydı efsane olurdun 😁
Ne oldu ıslandın mı :D
@Flexxz reis sende bj yorum yap uyumsuz mu oldu
Güzel de böyle gizlenmek için yüzüne emoji koyunca komik oluyor
Yüzümü gösterince daha da komik oluyor :d
1. Fotoda kafan küçük çıkmış
Yaa kafamı napcan kombin olmuş mu olmamış mı
Kanki dikkatimi çekti 🤣
Mafyatik koruma gibi olmuşsun
Lutfen ciddi bisey de ya uymamış mi? kafamı çok kurcaladı bu kombin
Ciddi durmuş diyorum ya işte
Gayet iyi olmuş kardeşim.
Reis uyumsuz ise söyleyebilirsin kafamı çok kurcaladi bu kombin ya
Hayır ya gayet iyi. Mesela bende saman sarısı kareli gömlegi koyu mavi pantolonun içine katıyorum köstekli saatide cebime koyuyorum gayet güzel oluyor.
eski tarz giyinmeyi seviyorum. seninki de gayet iyi.
Tamam teşekkür ederim
Kombine arkadaki kırmızı koltuk da dahil mi
gayet iyi
İyi olmuş
Uyumlu olmuş gayet
Olmuş gibi
Nerede giyeceksin
Mezuniyet partisinde
Ceketin içine uzun kol gömlek olmamış.. esmersen mavi tonlarını denemelisin.. gri renk ceket olmaz. ben senin yerinde olsam
Lacivert ütülü kot pantolon üstüne siyah bisiklet yaka kısa kollu tişört giyebilirsin.. üzerine de siyah bir ceket..
Hmm anladım. Teşekkür ederm.
Bacak yapın çok zayıf. siyah renk daha da cılız göstermiş..
Birde öyle giyinip foto at öyle bakalım
Evet bacak yapim çok zayıf maalesef gri kumaş pantolonla nasil olur acaba
Futbol mu oynuyosun
Siyah renk pantolon tercih etme olur mu.. bacak yapindan dolayı. siyah her zaman daha da cılız gösterir..
Gri ceket.. gri pantolon çok boğar..
Evet amatör ligdeyim
Bacak yapindan belli.. kot olmaz o zaman. sen fotoğraf atsana birde gri olanla öyle bide görelim
Gri denedim hiç güzel olmadı yaa
Bu kombine kaldım galiba bu çok mu uyumsuz oldu sizce? ya da siyah gömlek yerine beyaz mı giysem
Olmaz.. boğar.. gri renk neden giyiyosun ki. senin ten rengine gitmemiş bir defa
Daha iyi olabilir en azından beyaz patlatabilir.. çünkü çok boğucu renkler bir araya gelmiş..
Kep atma töreninde lacivert giydim. Bi farklılık olması için... Siyah giyersem daha çok boğar bende griyi tercih ettim
Sizce giyilebilecekse bunu giyeceğim
Uyumsuz olmus
Bi tavsiyeniz var mı kombine dair
Ne gibi
Yani kombine ne eklemeliyim ya da neyi değiştireyim?
Laciver ceket ekle
bence güzel olmuş