Görümce olsanız ağabeyinizin düğününde nasıl bir kombin tercih ederdiniz? Yaratıcı şeyler bekliyorum hadi bakalım 😂

Azcık kapalı ama iddialı

Tabii ki, yani abi olmayınca daha iddialı giyinebiliriz demek isterdim, o zamanda abilik taslayanlar türüyor etrafta 😃😃
😃😃
Benim düğünüme gelin kız kardeş diye yuttururuz dhakfhahx
Askim ben beyaz kuyruklu elbise giyecektkm davetliler gelini karıştırmasın diye Uçuk pembe elbise giydjm yine uzun kuyruklu jdjdjdj
Eden bulur demişler ya benim görümcem de beyaz giyerse 😮😮🥲🥲 HDHDHDJJ

Ağabeyinin düğününe böyle gitmeyen de ne bileyim yani...
Aynen şöyle gideceğim 😜😜😜

Cevap
7Cevap
Görümcem olacak insan kafasında bülbül kafesinı andıran ve beyaz gelinliği aratmayacak şıklıkta tüllerle bezeli muazzam gösterişli bi elbise giyer bende bu şans varken
Yıllar öncesi ilk abimi everirken inadına siyah giymiştim, cenazemiz var dostlar diye ağlamıştım salya sümük (yaş 16 falandı) 😅
Kırmızı astarlı kumaştan mini bir elbise ama tabiki uzun kuyruklu ve tabiki kalın askılı ya da tek omuz askılı
Görünmceyim zaten yengemi sevmiyorum haz etmiyorum ama uğraşmıyorum da kısacası insan yerine dahi koymuyorum 😄🌼
Hiç görümcem olmadı ve olmayacak gibi. Ama nasıl isterse öyle giyinsin ya. Sadece kafayı yabani kuş yuvası gibi yaptırmasın yeterli.
Gorumceyim zaten 1 ay sonra düğün var mint gri renginde hafif yirtmacli uzun bir elbise alacağım saçlarımıda hafif arkaya doğru jölelerim

Fotoğraftaki elbise çok zarif. Abartmaya gerek yok. Sade, şık şeyler daha idealdir.
gelinlik giymiş gelin makyajı saçı yaptırmış bri duvağı eksik biri geldi gözümün önüne
Önümüzdeki sene sonbahar düğünü yapacaklar. Fazla abartı olmayacak ama çok sade de değil kıyafet aksesuar konusu. Makyaj da abartı olmaması lazım böyle doğal bir görünüm yani. Kraliçeler gibi dolaşcam ortada öyle istiyorum. 😂
Gelinin gelinliğinden daha güzel bir gelinlik ile gitmek
Oldukça sade ama şık..
Saçları simli olmalı 😅😃
Bu tarz olmaz ya hiç giyen kalmadı böyle.
Onun gelinliğine benzer dmcmcm
Bu elbisenin modası geçti artık
Güseeel😂😂
iddalı
iddalı olmalı
Bundan olsun
bu olabilir
Coook sade baska birsey yok
Tulum giy bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?