Moda & Stil Hangi ayakkabı daha güzel karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkisi arasında kaldım sizce hangisi? 1- Boncuksuz olan 2- Boncuklu olan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ayakkabı daha güzel karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Cevapla Ayakkabı Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlki bana daha çok hitap ediyor daha sade.. 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. illaki ikisinden biri ise 1 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sade olan daha şık bence 0 0 Yorumla
benyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Günlük mü giyeceksin yoksa davet için mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Davet Yorumla benyilmaz +1 yıl Elbisen şıksa sade olan sadeyse şık olan ayakkabıyı seçmelisin Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boncuksuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlki bana daha çok hitap ediyor daha sade..
illaki ikisinden biri ise 1
Sade olan daha şık bence
İkiside güzel ya bende kararsız kaldım
Günlük mü giyeceksin yoksa davet için mi
Davet
Elbisen şıksa sade olan sadeyse şık olan ayakkabıyı seçmelisin
Birinci
Boncuksuz
ilki bence